καλοριζικο το φεζερακι![]()
Ποιος φούρνος γκρέμισε!
Καλά χιλιόμετρα ρε παλαβε!
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καλα χιλιομετρα.![]()
Kαι για να κανουμε λιγο κουβεντα, ας αναλυσω τη διαδρομη των σκεψεων μου που κατεληξαν στην αγορα του..
Σιγουρα, οπως ειχα προαναφερει ηθελα ενα ανετο street μηχανακι για βολτες εκτος πολης και ταξιδια.
Ολο το καλοκαιρι, σκεφτομουν και εψαχνα στο car..
Στην αρχη ειχα θεσει ως οριο τα 3.000€ αλλα λογω ισχνων οικονομικων που προεκυψαν ως αποτελεσμα μειωμενης κινησης στη δουλεια το καλοκαιρι, αποφασισα να το κατεβασω στα 2.500€ ταβανι.
Ειχα κολλησει και ηθελα να παρω ενα ZRX1200..Aυτη ηταν η πρωτη μου επιλογη, αλλα σε μια, δυο αγγελιες που παρακολουθουσα καιρο και ηταν καπως κοντα στο μπατζετ μου, η τιμη δυστυχως δεν κατεβαινε αισθητα...
Το συγκεκριμενο το ηθελα απλα και μονο για την κ@υλα. Για το πανεμορφο ρετρο σχεδιο του και τη ροπακλα!! Ας ειναι και σχεδον γυμνο..
Αλλα καταλαβα οτι θα ζοριζομουν πολυ οικονομικα αν το αγοραζα και καλυτερα που τα σκεφτηκα ωριμα και που ο αλλος δεν το κατεβαζε.. Θα το αγοραζα και δεν θα μπορουσα να το χαρω...
Καποια στιγμη που θα εχω λεφτα αρκετα, θα το κανω σωστα και θα παρω ενα τετοιο "πενα"
Οποτε μετα ημουν αναμεσα σε fazer 600 S1, cbf 600, Z 750 s, Fzs 600 fazer, Bandit 600 s και ψιλοκοιταγα και καποια χιλιαρια Fazer που παιζανε εκει κοντα στα 2μιση χιλιαρικα.
Τελος πρωτου μερους...![]()
Τελευταία τροποποίηση από Bob_o_mastoras; 13/09/2016 στις 23:48. Αιτία: Ξεχασα το Bandit!!
MADE IN JAPAN 日本製
Kαλορίζικο! Μου αρέσει πολύ![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Καλοτάξιδο βρέ Μπόμπυ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"