Σελίδα 19 από 35 ΠρώτοΠρώτο ... 9141516171819202122232429 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 525

Θέμα: Σκεψεις Σερβιας.....2η διεθνης σιδεροκωλη.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    το προβλημα παιδια με το Βελιγραδι και το λεω σε οσους προτεινετε ξενοδοχεια ειναι οτι ειναι ελαχιστα με καλες τιμες. Η ζητηση που κανω δηλ 5 δικλινα και 1 τρικλινο με μονα κρεβατια ειναι καπως δυσκολο να ικανοποιηθει σε οσα εχω εστιασει και εχω στειλει mail.
    Σε οσα εουν προταθει ως τωρα εχω στειλει mail πριν προταθουν και ειτε ζητουσαν εως και 70 ευρω το δωματιο ειτε δεν ειχαν.
    υγ.Παναγιωτη δεν ξερω τι κομπλα εχει γινει αυτο που ξερω ειναι εντελως αθορυβα και σιωπηρα και προς τερψιν και ικανοποιηση ταβερνιαρηδων,ρεντρουμηδων και επιχειρηματιων (βλεπε ιδιόκτητες clubs με ποτα μπομπες,καταπατηση δημοσιων και κοινοχρηστων χωρων ηχορηπανση κτλ) καθως και αλλων εγχωριων λαμογιων ειδικα της Χαλκιδικης και της Πιεριας ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ διαβατηρια με την ενδειξη Μακεδονια και οχι FYROM και περνουν ελευθερα οχηματα με ενδειξη ΜΚ στις πινακιδες.Απορω γιατι το εριξαν οι Σκοπιανοι στα διαβατηρια των εκ Ελλαδος ταξιδευτων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    διαβατηριο εχουμε. αδεα μοτο πρεπει να βγαλω. την εχω σε Α4
    Γιαννης

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    ........
    Απορω γιατι το εριξαν οι Σκοπιανοι στα διαβατηρια των εκ Ελλαδος ταξιδευτων.
    Ισως Ηλια γιατι μπορει ευκολα να παραχαραχτει.Ασχετα με τα υπολοιπα εδω θα τους δωσω δικιο.Περασανε πολλοι Συριοι με πλαστες ελληνικες ταυτοτητες.

Παντως ψαξτε το για να μην ταλαιπωρηθειτε.

Μέλος Το avatar του/της kyo
    .Απορω γιατι το εριξαν οι Σκοπιανοι στα διαβατηρια των εκ Ελλαδος ταξιδευτων.[/QUOTE]
    μη μου λετε τετοια ρε παιδια και δεν εχω διαβατηριο
    με βλεπω να ερχομαι μεσω βουλγαριας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    διαβατηριο εχουμε. αδεα μοτο πρεπει να βγαλω. την εχω σε Α4
    ναι πρεπει ψαχνονται με αυτο οι Σκοπιανοι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kyo Προβολή μηνύματος
    με βλεπω να ερχομαι μεσω βουλγαριας

δυο φωτο ενα παραβολο απο κεπ πας στο τμημα και σε τρεις μερες ετοιμο. προλαβαινεις και πολυ ανετα.
    Γιαννης

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    δυο φωτο ενα παραβολο απο κεπ πας στο τμημα και σε τρεις μερες ετοιμο. προλαβαινεις και πολυ ανετα.
    Με την γυναίκα περάσαμε FYROM με ταυτότητες χωρίς κανένα θέμα τέλη Αυγούστου αλλά από Αλβανία.

Πρέπει να ενημερωθούμε για αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Με την γυναίκα περάσαμε FYROM με ταυτότητες χωρίς κανένα θέμα τέλη Αυγούστου αλλά από Αλβανία.

Πρέπει να ενημερωθούμε για αυτό.
    θα παρω τηλ αυριο στο Τελωνειο Ευζωνων και στο συνοριακο φυλακιο και θα ρωτησω,ωστοσο αν καποιος μαθει κατι πιο νωρις ας γραψει προς ενημερωση ολων.Μακαρι να ειναι με ταυτοτητα γιατι αν δουν το δικο μου διαβατηριο....εχει σφραγιδες εισοδου -εξοδου απο περιεργα κρατη.

Διαμονη για Βελιγραδι κλείστηκε μεσω booking με καλυτερη τιμη στο Slavija hotel.Confirmation εκτυπωθηκαν και καλο μας ταξιδι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    θα παρω τηλ αυριο στο Τελωνειο Ευζωνων και στο συνοριακο φυλακιο και θα ρωτησω,ωστοσο αν καποιος μαθει κατι πιο νωρις ας γραψει προς ενημερωση ολων.Μακαρι να ειναι με ταυτοτητα γιατι αν δουν το δικο μου διαβατηριο....εχει σφραγιδες εισοδου -εξοδου απο περιεργα κρατη.

Διαμονη για Βελιγραδι κλείστηκε μεσω booking με καλυτερη τιμη στο Slavija hotel.Confirmation εκτυπωθηκαν και καλο μας ταξιδι.

Ηλία καλό μας ταξίδι !!!

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το θέμα με τις ταυτότητες. Κι εγώ αύριο θα πάρω τηλ στην πρεσβεία τους να ρωτήσω. Για διαβατήριο εχει πολύ χαρτούρα κι μαλλον δεν προλαβαίνουμε, ακόμα και για ανανέωση θελουν τα πάντα από την αρχή, ως και τις φωτό.

Υπάρχει περίπτωση να μας πάρουν για πρόσφυγες με τις μηχανές;

Στην χειρότερη ανεβαίνουμε από Σόφια προς Νις που είναι και πιο ωραία διαδρομή, με τα τούνελ της, τα ποτάμια της τα βουνά της, δεν μασάμε ρεεεε. Από 880km βγαίνει 950km κλαϊν μαϊν δηλαδή.

Για διαβατήριο εχει πολύ χαρτούρα κι μαλλον δεν προλαβαίνουμε, ακόμα και για ανανέωση θελουν τα πάντα από την αρχή, ως και τις φωτό.
    για διαβατηριο πηγα τελη αυγουστου. ενα παραβολο απο κεπ 85 ευρω, δυο φωτο και την ταυτοτητα. πηγα αστυνομικο τμημα πεμπτη και παρελαβα το διαβατηριο δευτερα. τρεις εργασιμες μερες. κι επισης πολλα αστυνομικα τμηματα δουλευουν κι απογευμα για διαβατηρια.

ενημερωτικα το λεω κι οχι για να αγχωσω. ανετοτατα προλαβενεται οσοι θελετε.
    Γιαννης

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kyo Προβολή μηνύματος
    .Απορω γιατι το εριξαν οι Σκοπιανοι στα διαβατηρια των εκ Ελλαδος ταξιδευτων.
    με βλεπω να ερχομαι μεσω βουλγαριας[/QUOTE]

κωστα μαζι μας βλεπω ουτε εγω εχω διαβατηριο...
    ..without engineers, science is just philosophy..

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    Ηλία καλό μας ταξίδι !!!

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το θέμα με τις ταυτότητες. Κι εγώ αύριο θα πάρω τηλ στην πρεσβεία τους να ρωτήσω. Για διαβατήριο εχει πολύ χαρτούρα κι μαλλον δεν προλαβαίνουμε, ακόμα και για ανανέωση θελουν τα πάντα από την αρχή, ως και τις φωτό.

Στην χειρότερη ανεβαίνουμε από Σόφια προς Νις που είναι και πιο ωραία διαδρομή, με τα τούνελ της, τα ποτάμια της τα βουνά της, δεν μασάμε ρεεεε. Από 880km βγαίνει 950km κλαϊν μαϊν δηλαδή.
    ετσι σε θελω ευελικτο...
    ..without engineers, science is just philosophy..

Διαβατηριο εχω.....
    Αν ομως υπαρχει η πιθανοτητα μια στις χιλιες να εχουμε θεμα με τους σκοπιανους, και αφου μιλαμε για +70 χλμ και πιο ομορφη διαδρομη, παμε απο Βουλγαρια.

Προλαβαινουμε να βγαλουμε τη διαδρομη.
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Το προηγούμενο Σάββατο πέρασε Σκόπια με ταυτότητα ο πατέρας φίλου που μένει κοντά στην ειδομενη ανετοτατα

Ηλία καλό μας ταξίδι !!!

σωστα αν σου πω οτι καραγουσταρω κιολας.Γυρνανε τα εντερα μου με τους Σκοπιανους (το 2000 τον Σεπ στο παρα ενα αποφεύχθηκε διπλωματικο επεισοδιο) οποτε ειμει συμφωνος.

Παρόμοια θέματα

1. 1η διεθνής σιδερόκωλη?
    από kordix στο forum Προορισμοί
    Απαντήσεις: 456
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2016, 21:23
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 16:06
  3. 2η Έκθεση Μοτοσυκλέτας
    από Wizard13 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2004, 22:28
  4. Καποιες σκεψεις που εχω ξαναγραψει