Σελίδα 20 από 35 ΠρώτοΠρώτο ... 10151617181920212223242530 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 525

Θέμα: Σκεψεις Σερβιας.....2η διεθνης σιδεροκωλη.

Μεσα και εγω για Βουλγαρια...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    μιλησα σημερα με το ΑΤ Ευζωνων και το τελωνειο και μου ειπαν περναμε και με την νεου τυπου ταυτοτητα οι ελληνες πολιτες.Αν τυχον εχουμε νεα και απο αλλον ας ενημερωσει.
    Τελικα ο RizlaPlusPlus θα ερθει μαζι;Αν οχι να προσπαθησω να αλλαξω τις κρατησεις στα ξενοδοχεια.

Παλαιό μέλος
    Ναι Ηλία έτσι είναι.

Πήρα τηλ στην πρεσβεία τους στην Αθήνα και μου είπαν ότι περνάμε κανονικά με την ταυτότητα.

Οκ τοτε!

Μενει να δουμε μονο ο καιρος απο που θα μας βολεψει
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    οκ!!!

αυριο πρωι τα λεμε

σας μπερδεψα ε
    Γιαννης

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Kαι απο αλβανια με ταυτοτητα περνατε. [αλβανια -κροατια-βοσνια-κοσσοβο-σκοπια. τα εχω περασει με ταυτοτητα νεου τυπου.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Με την γυναίκα περάσαμε FYROM με ταυτότητες χωρίς κανένα θέμα τέλη Αυγούστου αλλά από Αλβανία.

Πρέπει να ενημερωθούμε για αυτό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TimosV
    Καλημέρα παιδιά και από εμένα.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο την πρεσβεία των Σκοπίων (FYROM) στην Αθήνα (2106749585) και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να περάσουμε με νέου τύπου ταυτότητες όλοι μαζί, Πρέπει επίσης να έχουμε και άδειες σε πράσινο χοντρό χαρτί και πράσινες κάρτες για ασφάλιση.

Βέβαια και από Βουλγαρία είμαι μέσα. Η διαδρομή μετά το Blagoevgrad είναι πολύ καλή αλλά κυρίως μετά τα σύνορα Βουλγαρίας - Σερβίας λόγω ων βουνών. Πολύ καλή και η ποιότητα του δρόμου.
    Τελευταία τροποποίηση από TimosV; 15/09/2016 στις 10:27.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TimosV Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα παιδιά και από εμένα.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο την πρεσβεία των Σκοπίων (FYROM) στην Αθήνα (2106749585) και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να περάσουμε με νέου τύπου ταυτότητες όλοι μαζί, Πρέπει επίσης να έχουμε και άδειες σε πράσινο χοντρό χαρτί και πράσινες κάρτες για ασφάλιση.

Βέβαια και από Βουλγαρία είμαι μέσα. Η διαδρομή μετά το Blagoevgrad είναι πολύ καλή αλλά κυρίως μετά τα σύνορα Βουλγαρίας - Σερβίας λόγω ων βουνών. Πολύ καλή και η ποιότητα του δρόμου.
    Φιλε μου, νομιζω πως μια ειναι η καρτα στην οποια αναφερεσαι. Με αμαξι δηλαδη που εχω περασει συνορα, απλα επικοινωνησα με την ασφαλιστικη για να μου στειλει ενα συγκεκριμενο εγγραφο ηλεκτρονικα, το οποιο και τυπωσα σε πρασινο χαρτι.

Ηλια, ναι, θα ερθω. Οπως σου ειπα και προσωπικα. Σορρυ για την αβεβαιοτητα
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus Προβολή μηνύματος
    Φιλε μου, νομιζω πως μια ειναι η καρτα στην οποια αναφερεσαι. Με αμαξι δηλαδη που εχω περασει συνορα, απλα επικοινωνησα με την ασφαλιστικη για να μου στειλει ενα συγκεκριμενο εγγραφο ηλεκτρονικα, το οποιο και τυπωσα σε πρασινο χαρτι.

Ηλια, ναι, θα ερθω. Οπως σου ειπα και προσωπικα. Σορρυ για την αβεβαιοτητα

Ναι αυτή είναι η κάρτα ασφάλισης, σε πράσινο χαρτί από ασφαλιστική εταιρεία. (1)

Χρειάζονται ακόμη και
    Ταυτότητα νέου τύπου του οδηγού + συνοδηγών (2)
    Άδεια κανονική (Πράσινη σε χοντρό χαρτί και όχι αυτό το Α4 άσπρο απλό χαρτί 80gr/m2) (3)

Αυτά μου είπαν από την πρεσβεία,
    τώρα όλοι έχουμε πάει στις βαλκανικές χώρες. Πολλές φορές δε ζητάνε τίποτε στα σύνορα, άλλες φορές ζητάνε μόνο δίπλωμα, άλλες μόνο ταυτότητα, άλλες μόνο ασφάλιση ή άλλους συνδυασμούς των παραπάνω. Απαραίτητο είναι να έχουν αγγλικούς χαρακτήρες (Όχι πως τους καταλαβαίνουν πάντοτε)
    Καλό όμως είναι να ακολουθούμε για ασφάλεια τις επίσημες πηγές καθώς και σύνορα περνάμε ή μπορεί και να μας σταματήσει η αστυνομία!

Μια ερωτηση ακομα: Τελικα ειναι κανεις που δεν εχει αποσκευες και θελει βοηθεια;
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Παλαιό μέλος
    Στο ανέβα να κάνουμε μια μικρή παράκαμψη επί της Σερβίας να δούμε την λίμνη Vlacina;

Aπό wikipedia "The lake is most easily accessible from the southwestern side, by a 19 kilometres (12 mi) long section of the M1.13 road from Surdulica, which itself lies 10 kilometres (6.2 mi) east of the Niš-Skopje motorway on the E75 European Route. The road extends west, towards the Bulgarian border crossing at Strezimirovci, some 20 kilometres (12 mi) away. Along the west shore, the regional road R122 leads across the dam towards Crna Trava in the north.[4]".

Nα σπάσουμε και λίγο την μονοτονία της εθνικής και να αποκτήσει και η διαδρομή της πρώτης μέρας ενα σημείο ενδιαφέροντος; Από εκεί είναι πολύ κοντά η Νις.

https://www.google.gr/search?q=vlasi...UIBigB&dpr=0.9

https://www.google.gr/maps/dir/%CE%8...43.3209022!3e0

Να δουμε πρωτα πως θα ειμαστε;
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Να δουμε πρωτα πως θα ειμαστε;

ετσι λεω κι εγω και βλεπουμε
    Γιαννης

Για λίμνες και τοπία είμαι μέσα. Να προσέξουμε τον xlgeorge μήπως και ... ξαναμπεί μέσα. Πάντως ή τελευταία πρόγνωση καιρού δείχνει καλοκαιρία την πέμπτη για Ελλάδα και Σερβία στο σύνολό τους

Παρόμοια θέματα

1. 1η διεθνής σιδερόκωλη?
    από kordix στο forum Προορισμοί
    Απαντήσεις: 456
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2016, 21:23
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 16:06
  3. 2η Έκθεση Μοτοσυκλέτας
    από Wizard13 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2004, 22:28
  4. Καποιες σκεψεις που εχω ξαναγραψει