Δεν εχει νοημα η αναζητηση σου αν δεν βγουν πρωτα τα καινουργια κτμ και τενερε 700.
Ελπιζω να βοηθησα.
ΥΓ Μεχρι τοτε, παρε ενα 950 (αυτο το ξαναπα), η κανε υπομονη τουλαχιστον για το 700 που πλησιαζει.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Και εγω θα έλεγα να περιμένεις λίγο για τα νεα μηχανάκια.Αλλιώς,τίγρη 800.![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Όχι. Το μηχανάκι έχει δύναμη και την δίνει προοδευτικά, δεν έχει ξεσπάσματα, ξεκολλάει όμως πολύ όμορφα στις στροφές και έχει νεύρο εκεί που το χρειάζεσαι, on off είναι μην το ξεχνάς μην το συγκρίνεις με το φέιζερ, είναι ανόμοια μηχανάκια. Τώρα για τους κραδασμούς που λες μπορεί να παρουσιάζονται κοντά στην τελική του (την οποία δεν έφτασα μιας και δεν κινήθηκα καθόλου ΕΟ). Στις εύρος των στροφών που το πήγα εγώ ήταν πολύ ήσυχο, από την άλλη μπορεί εγώ να έχω συνηθίσει τις πιστονιές από τα χοντρο-κύλινδρα των 600 cc της χοντρής και να μου φάνηκε ήσυχο. Ξέρω 'γω, μπορεί.
Η EICMA είναι τον Νοέμβρη.
Ας ελπίσουμε να δείξουν εκεί ότι έχουν.
Dr, αν ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος σχετικός με τα Ktm όπως εσύ, κάποιο αξιόλογο 950 ευχαρίστως να το δω και να το πάρω.
Όμως, μέσα στο car.gr πουλάει ο makis, jimys, κλπ μηχανάκια 10ετιας και δεν γράφουν τίποτα γι αυτά πάρα μόνο.. Αχραποβιτς... Τρόμπα ρε τρόμπες; κανένα δεν άλλαξε; κάτι άλλο; Απ όλες τις αγγελίες που έχω δει, (950,990)μονο ένας δείχνει σωστος και έγραψε ότι έχει βάλει Oberon και, γενικά, έγραψε για την μηχανή. Και θέλει 9000...
Πραγματικά, έτσι όπως γράφουν τις αγγελίες, νομίζω ότι τα μισά είναι κλεμμένα...
Δεν έχω καμία όρεξη να πάω να τσεκάρω το ρημάδι του κάθε ινδιανου
Το "πάρε ένα 950" είναι μια κουβέντα... Μόνο αν το ξέρω ή ξέρω αυτόν που το ξέρει το μηχανάκι.
Μάλλον αυτό που λες γιατί από πολύ χαμηλά είχα την αίσθηση ότι "ζουζουνίζει" πόδια και χέρια.