Ρωτάς τώρα τι αδελφέ ? Αφού η απάντηση εξαρτάται από 2 βασικά πράγματα αν έχει χαρτιά και την τσέπη σου...
Αν δεν... χαρτιά πας για κλασική πινακίδα (υπό προυποθέσεις) μέσω αναπαλαίωσης μόνο (βαθύτερη τσέπη)
Αν έχει ,κάνεις ότι σε φωτίσει ο θεός...
Restoring
Cafe racer
Ρωτάς τώρα τι αδελφέ ? Αφού η απάντηση εξαρτάται από 2 βασικά πράγματα αν έχει χαρτιά και την τσέπη σου...
Αν δεν... χαρτιά πας για κλασική πινακίδα (υπό προυποθέσεις) μέσω αναπαλαίωσης μόνο (βαθύτερη τσέπη)
Αν έχει ,κάνεις ότι σε φωτίσει ο θεός...
Για cafe-δο-restoring θα το πηγαινα και εγω λογω του οικονομικου.
![]()
Flat track
(πλακα πλακα, η επιλογη που μου λενε ολοι οι ασχετοι με μηχανες, και η λυση αν δε βρεθουν τα χαρται της)
Οσον αφορα την Cafe racer λυση, αν γινει θα γινει επειδη μου αρεσει. Οχι λογω μοδας.... και δυστυχως εχει παραγινει το κακο με τους cafewannabe που ξεπεταγονται απο το πουθενα, αφηνουν και ενα μουσι μεχρι τη ρωγα, μαλλι με 2 κιλα ζελε και γελαει ο κοσμος με τη παρτη τους.
2ος λογος για καφε, ο οικονομικος. Πολυ πιο φθηνα θα βγει ενα μεχαχειρω usd μπροστινο με ζαντα, δισκους, ρτιμονοπλακα κτλ κτλ παρα να ξαναζωντανεψω το παλιο
3ος λογος, τα χαμηλα κλιπονς. :-) Το πιο ανετο μηχανακι που ειχα, ηταν ενα ZX6R. Οποτε, πλιπονς κατω απο τη τιμονοπλακα, και καμπουρα κουασιμοδου η πλατη μου![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Εγώ ίσως είμαι biased, αλλά η ψηφος μου είναι restoring.
Aν και θα είναι δύσκολο και ακριβό, είναι μονόδρομος για μένα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
H 1η μηχανή που οδήγησες?
Το cafe racer θα είναι βανδαλισμός.
Η restore ή παράτα την όπως είναι.
Θα την έκανα restored για δύο λόγους.
Στην αυθεντική της μορφή, θα είναι διαχρονικά όμορφη και με αξία
Ως cafe (σοβαρό), προυποθέτει πολύ περισσότερα χρήματα απ΄ότι φαντάζονται οι έξω από τον χορό. Εκτός αυτού, ένα cafe σημαίνει αρκετές παρεμβάσεις (συνήθως μη αναστρέψιμες), που μπορεί ΤΩΡΑ να σου φαίνονται χαριτωμένες μιας και θα έχουν έντονο το προσωπικό στυλ, αλλά σε 1-2-3 χρόνια που θα το έχεις συνηθίσει ή βαρεθεί, θα μπαίνεις στην διαδικασία να θέλεις να αλλάξεις το ένα ή το άλλο γιατί θα σου φαίνεται πλέον μαλακία και αταίριαστο (τουλάχιστον εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές).
Ουσιαστικά, μια μικρή ή μεγάλη τρύπα χρημάτων θα είναι ανάλογα την περίοδο, την ηλικία σου,τα γούστα σου κλπ.
Ως κλασσικό, θα είναι και κοντά στον χαρακτήρα του. Ως cafe και με παρεμβάσεις τύπου USD από ZX θα γίνει εντελώς πανηγυριτζίδικο μιας και είναι αρκετά παλιό σαν μοντέλο.
Να ήταν κανένα CM ή CB-N θα έλεγα να του βγάλεις τα μάτια μιας και ήταν μπάζα από κατασκευής.
Και όπως είπε ο buckley, αν δεν υπάρχουν χαρτιά μπορείς υπο προυποθέσεις να βγάλεις πινακίδα κλασικού.