Νομίζω πάντως ότι αυτό με τους πριονισμένους καταλύτες γίνεται μόνο στην Ελλάδα... φίλος εξ Γερμανίας με διαβεβαιωσε πως αυτά δεν γίνονται εκεί ουτε για αστείο (παντού έλεγχος.) διορθώστε με αν κάνω λάθος...
Νομίζω πάντως ότι αυτό με τους πριονισμένους καταλύτες γίνεται μόνο στην Ελλάδα... φίλος εξ Γερμανίας με διαβεβαιωσε πως αυτά δεν γίνονται εκεί ουτε για αστείο (παντού έλεγχος.) διορθώστε με αν κάνω λάθος...
ο χαρακτηρισμος αυτος για το ΧΤ δεν του αξιζει και ειναι το λιγοτερο χυδαιος.Τωρα οποιος δεν εζησε την σειρα των ΧΤ οποια και αν ηταν αυτη ευθαρσως λεω να κανει κοκοκο ειτε μελος ειτε διαχειριστης ειναι και ας με μπαναρουν οσο θελουν.
Τα ονειρα και οι αναμνησεις μας δεν ηταν ποτε χρεπια ουτε θα ειναι.![]()
Φίλε μου, έχω υπάρξει κι εγώ ιδιοκτήτης ΧΤ. Αλλά το να λες ότι υπάρχουν μηχανάκια στο απυρόβλητο, τα οποία δε μπορεί κανείς να πιάσει στο στόμα του, είναι λίγο αστείο. Το νόημα της πρότασης ήταν άλλο, έτσι κι αλλιώς και δεν αναφερόταν σε συγκεκριμένο μηχανάκι. Δεν αποτελεί καν δική μου γνώμη, απαραίτητα, γι'αυτό έγραψα "κάποιος άλλος".
Life begins at 45°.
Μάλλον κακώς φύγαμε από τις εποχές των xr, xt, dt κλπ γιατί καταστρέψανε τον πλανήτη όλα τα επόμενα μοντέλα.
Δεν το θετω ετσι.Ναι δεν υπαρχουν μηχανακια στο απυροβλητο οπως και οτιδηποτε στον κοσμο μας.Το χρεπι ομως παραπεμπει σε απαξιωση.Συναισθηματικα ειναι ναι καπως βαρυ οταν σε δενουν τοσα με καποια σιδερα.Τελος παντων ατερμονη συζητηση και με διαθεση να ξεφυγει.Ηδη μου την "πεφτει" ο Μπαμπης με το γνωστο στυλ ενταξει μαν κτλ και ο Γιαννης.![]()
Με πνίγουν οι ενοχές.....https://www.youtube.com/watch?v=CSEq79kDiUg
Μπαααα το ξεπέρασα![]()
ε...
το ότι είμαστε το χειρότερο είδος στον πλανήτη και πως η απληστία μας τον καταστρέφει σε όλα τα επίπεδα το πιστεύω, ναι.
το ότι τα ρυπογόνα μηχανοκίνητα κάνουν ζημιά, προφανώς και ισχύει. Το ότι "όλα αυτά που αγοράζουμε" σαν υποτιθέμενος πρώτος κόσμος διαλύουν τον πλανήτη... Ισχύει σε ότι βαθμό ισχύει για όποιο προϊόν παράγεται πλέον, όχι μόνο για τα οχήματα. Το κινητό μας, μπορεί και να έχει ρυπάνει περισσότερο για να φτάσει στο χέρι μας, από τον κάθε πήγασο και ΧΤ.
δεν θα σκάσω κιόλας, αν και όποτε μπορώ θα πάρω κάτι πιο φρέσκο. ιδανικά, κάτι καινούργιο. χέστηκα για το τι γιουρο θα είναι. θέλω καλύτερα φώτα, καλύτερες αναρτήσεις, καλύτερα φρένα με ABS, δεν θα με χάλαγε διόλου χαμηλότερη κατανάλωση, ένα τράξιο κοντρό κλπ. Δεν αναπολώ τις παλιές ημέρες που έκανα παντηλίκια με 4πορτη 1800 BMW του 72, χωρίς φρένα, χωρίς κρατήματα, με λαστιχάκια ποδηλάτου, χωρίς ζώνες και φρουφρου. Το GETZ που είχα ως πρόσφατα ήταν "ταπεινό" αλλά μυριάδες φορές καλύτερο αυτοκίνητο και έχω να θυμάμαι από όλα που πέρασαν κάτι. Δεν θα κλάψω για κανένα όταν χαθεί, το επόμενο ΣΙΓΟΥΡΑ θα είναι καλύτερο και το μόνο που κάνει όμορφο το παλιό είναι η πατίνα του χρόνου και τα μυαλά του ΤΟΤΕ. Είμαι απόλυτα βέβαιος όταν αν την έπαιρνα βόλτα τώρα την 1800 (αν είναι ακόμα στην παλιά μου γειτονιά) θα ξενέρωνα την ζωή μου. ΤΟΤΕ ήταν μαγεία, απλά. Το αυτό ισχύει για τα XT σας κύριοι. ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ συγκρινόμενα με οτιδήποτε αντίστοιχο σύγχρονο, αλλά ΤΟΤΕ ήταν αλλιώς γιατί εσείς ήσασταν άλλοι.
και για να σε προλάβω, και ο πήγασος για 16ετίας παραγωγή και σχεδίαση... ούτε ξέρω, πες είναι αξιοπρεπής, με φτιάχνει και το αμστελντάουν το τεράστιο που κρύβει χρόνια. Το fazerάκι το ίδιο, έχει γκάζι, έχει φρένα, έχει πολλά που ακόμα δεν είναι ξεπερασμένα. Αλλά μόλις ανέβω σε κάτι σχεδιασμένο "τώρα" παθαίνω σοκ. Και επίτηδες αποφεύγω να το κάνω, καταθλίβομαι.