Σελίδα 49 από 83 ΠρώτοΠρώτο ... 39444546474849505152535459 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 735 από 1242

Θέμα: action camera

Παλαιό μέλος Το avatar του/της puntix
    ο τύπος εχει κανει μοντα, εχει παρει το ματι μου πχ μπαταρια οπως της sony αλλα με καλωδια και με καποιο τροπο κουμπωνει επανω στο powerbank , επισεις τι volt πρεπει να δουλευει το powerbank η καμερα ζηταει όσο θελει ή παιζει να καει αν ειναι ασπουμε 5 v και η μπαταρια της καμερας 3,7 ?
    Το λασπώσαμε και σήμερα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από puntix Προβολή μηνύματος
    ο τύπος εχει κανει μοντα, εχει παρει το ματι μου πχ μπαταρια οπως της sony αλλα με καλωδια και με καποιο τροπο κουμπωνει επανω στο powerbank , επισεις τι volt πρεπει να δουλευει το powerbank η καμερα ζηταει όσο θελει ή παιζει να καει αν ειναι ασπουμε 5 v και η μπαταρια της καμερας 3,7 ?
    Ο τύπος έχει πάρει έναν αντάπτορα της sony που μπαίνει στην θέση της μπαταρίας και κατάργησε την τροφοδοσία από τα 220vac . Αυτό το έκανε βρίσκοντας μια μπαταρία 3.7Volt (η μπαταρία της sony επίσης είναι 3.6V).

Η κάμερα τροφοδοτείται για φόρτιση από micro usb. Όποιο power bank βγάζει τέτοια έξοδο και το συνδέσεις εκεί , δεν υπάρχει πρόβλημα. Εάν έχεις μπρίζα στο μηχανάκι μπορείς να συνδέσεις και από εκεί απ' ευθείας στην κάμερα ή μπορεί να τροφοδοτείς από την πρίζα το power bank και από εκεί την κάμερα.
    Πρόσεξε να μην αφαιρέσεις την μπαταρία της εάν βάλεις εξωτερική τροφοδοσία , γιατί για κάποιον λόγο που δεν ξέρω η κάμερα ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει μόνη της μετά από κάποια ώρα. Παρ' όλο που η μπαταρία θα είναι επάνω δεν θα φορτίζεται όταν θα είσαι σε λειτουργεία λήψης. Η μπαταρία της κάμερας φορτίζεται μόνο όταν έιναι OFF η κάμερα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Ο τύπος έχει πάρει έναν αντάπτορα της sony που μπαίνει στην θέση της μπαταρίας και κατάργησε την τροφοδοσία από τα 220vac . Αυτό το έκανε βρίσκοντας μια μπαταρία 3.7Volt (η μπαταρία της sony επίσης είναι 3.6V).

Η κάμερα τροφοδοτείται για φόρτιση από micro usb. Όποιο power bank βγάζει τέτοια έξοδο και το συνδέσεις εκεί , δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Πρόσεξε να μην αφαιρέσεις την μπαταρία της εάν βάλεις εξωτερική τροφοδοσία , γιατί για κάποιον λόγο που δεν ξέρω η κάμερα ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει μόνη της μετά από κάποια ώρα. Παρ' όλο που η μπαταρία θα είναι επάνω δεν θα φορτίζεται όταν θα είσαι σε λειτουργεία λήψης. Η μπαταρία της κάμερας φορτίζεται μόνο όταν έιναι OFF η κάμερα.
    αν καταλαβα καλά υπάρχει καποιος ανταπτορας που ειναι σαν μπαταρία αλλα παει στο ρευμα , ο τυπος κατηργησε το φις και το κουμπωνει στην εξοδο του powerbank με usb?

δυο ερωτήσεις
    α) που θα μπορέσω να βρώ τον συγκεκριμένο αντάπτορα?
    β) Αν τροφοδοτήσω απο powerbank 5volt υπάρχει κίνδυνος να καεί η κάμερα;
    γ) θελω να κανω ταυτοχρονα χρήση gps αλλα και wifi για το ρολοι της σόνυ οποτε θα βοηθουσε να εχει 2 εξόδους usb ωστε αν χρειαστεί και το ρολόι (αν γίνετε)
    Τελευταία τροποποίηση από puntix; 19/09/2016 στις 18:51.
    Το λασπώσαμε και σήμερα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από puntix Προβολή μηνύματος
    αν καταλαβα καλά υπάρχει καποιος ανταπτορας που ειναι σαν μπαταρία αλλα παει στο ρευμα , ο τυπος κατηργησε το φις και το κουμπωνει στην εξοδο του powerbank με usb?

δυο ερωτήσεις
    α) που θα μπορέσω να βρώ τον συγκεκριμένο αντάπτορα?
    β) Αν τροφοδοτήσω απο powerbank 5volt υπάρχει κίνδυνος να καεί η κάμερα;
    γ) θελω να κανω ταυτοχρονα χρήση gps αλλα και wifi για το ρολοι της σόνυ οποτε θα βοηθουσε να εχει 2 εξόδους usb ωστε αν χρειαστεί και το ρολόι (αν γίνετε)
    Τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει τα έχει στα σχόλια του βίντεο από κάτω μαζί με τα Links (από το amazon τα περισσότερα).
    Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος , αλλά μάλλον έχει κόψει το καλώδια τροφοδοσίας που πήγαινε από τον αντάπτορα στο τροφοδοτικό του και εκεί σύνδεσε μια μπαταρία 3.7V (φαίνεται στο βίντεο η τάση της μπαταρίας) . Οπότε βάση αυτού άμα κάνεις τέτοια σύνδεση με μπαταρία 5V μάλλον θα κάψεις την κάμερα.
    Εγώ θα προτιμούσα να μην κόψω-ραψω αλλά να κάνω αυτό που ήδη δοκίμασα και σου έγραψα ποιό πάνω.
    Αυτός με το βίντεο δεν του αρέσει γιατί λέει ότι τα βύσματα Usb χαλάνε γρήγορα και πρέπει να δένεις τα καλώδια με δεματικά καλωδίων και τα σχετικά.
    Δεν κάνω τόσο συχνή χρήση και δεν έχω θέμα μέχρι τώρα.

Τώρα για power bank άμα κάνεις αναζήτηση στο google <<power bank 2 εξόδων usb>> θα δεκάδες και σχετικά φθηνά στην ελληνική αγορά.
    όμως τα περισσότερα έχουν μια έξοδο 2Α και μια 1.2Α. Η κάμερα θέλει σίγουρα να συνδέεται στην 2Α. Για το ρολόι που λες δεν ξέρω γιατί δεν έχω.

GoPro Session5
    https://youtu.be/3qpK7giZPX4

Επίσης karma
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει τα έχει στα σχόλια του βίντεο από κάτω μαζί με τα Links (από το amazon τα περισσότερα).
    Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος , αλλά μάλλον έχει κόψει το καλώδια τροφοδοσίας που πήγαινε από τον αντάπτορα στο τροφοδοτικό του και εκεί σύνδεσε μια μπαταρία 3.7V (φαίνεται στο βίντεο η τάση της μπαταρίας) . Οπότε βάση αυτού άμα κάνεις τέτοια σύνδεση με μπαταρία 5V μάλλον θα κάψεις την κάμερα.
    Εγώ θα προτιμούσα να μην κόψω-ραψω αλλά να κάνω αυτό που ήδη δοκίμασα και σου έγραψα ποιό πάνω.
    Αυτός με το βίντεο δεν του αρέσει γιατί λέει ότι τα βύσματα Usb χαλάνε γρήγορα και πρέπει να δένεις τα καλώδια με δεματικά καλωδίων και τα σχετικά.
    Δεν κάνω τόσο συχνή χρήση και δεν έχω θέμα μέχρι τώρα.

Τώρα για power bank άμα κάνεις αναζήτηση στο google <<power bank 2 εξόδων usb>> θα δεκάδες και σχετικά φθηνά στην ελληνική αγορά.
    όμως τα περισσότερα έχουν μια έξοδο 2Α και μια 1.2Α. Η κάμερα θέλει σίγουρα να συνδέεται στην 2Α. Για το ρολόι που λες δεν ξέρω γιατί δεν έχω.
    Εγώ θελω να μπορώ να γραψω συνεχόμενα 4-5 ώρες οχι απλά να σβήνω την κάμερα και να φορτίζω με αυτον τον τρόπο που λες κατευθειαν απο την έξοδο του powerbank και στην καμερα με usb εγώ θελω να καταργήσω την μπαταρία της κάμερας και να παίρνει ρευμα καθως κανω εγγραφή απο το powerbank.
    Το λασπώσαμε και σήμερα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Γνώμη κανείς για SJ5000X Elite ? Θέλω να τσιμπήσω μια τέτοια και είμαι ανάμεσα σε αυτή και την Xiaomi YI (όχι την 4Κ).

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    GoPro Session5
    https://youtu.be/3qpK7giZPX4

Επίσης karma
    έχω την GoPro HERO4 Session, πριν την πάρω αναρωτιόμουν ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή και είχα δει αρκετές κινέζικες γύρω στα 200€.
    Μετά από κάποιους μήνες που την έχω, νομίζω πως με την HERO4 Session στα 220€ δεν αξίζει να πάρεις κάποια άλλη, εκτός κι αν θέλεις οπωσδήποτε 4Κ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Γνώμη κανείς για SJ5000X Elite ? Θέλω να τσιμπήσω μια τέτοια και είμαι ανάμεσα σε αυτή και την Xiaomi YI (όχι την 4Κ).
    εγω την εχω παρει παρα πολυ ευχαριστημενος ειμαι η μονη παρατηρηση ρουφαει μπαταρια,αλλα λυθηκε το θεμα με καινουργια αναβαθμιση απο το επισημο σαιτ που βγαλανε.εχω ανεβασει και βιντεο
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    εγω την εχω παρει παρα πολυ ευχαριστημενος ειμαι η μονη παρατηρηση ρουφαει μπαταρια,αλλα λυθηκε το θεμα με καινουργια αναβαθμιση απο το επισημο σαιτ που βγαλανε.εχω ανεβασει και βιντεο
    Λινκ από το βιντεάκι ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    έχω την GoPro HERO4 Session, πριν την πάρω αναρωτιόμουν ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή και είχα δει αρκετές κινέζικες γύρω στα 200€.
    Μετά από κάποιους μήνες που την έχω, νομίζω πως με την HERO4 Session στα 220€ δεν αξίζει να πάρεις κάποια άλλη, εκτός κι αν θέλεις οπωσδήποτε 4Κ.
    +1. αν είχε βγει όταν έψαχνα θα την είχα πάρει. και μόνο το μέγεθος της αρκεί να σε πείσει

Λινκ από το βιντεάκι ?
    https://www.youtube.com/watch?v=46XSIIDIGr8&t=810s
    βαλτο στο 1080p,μου φαινετε τοσο το ειχα βαλει οταν εκανα καταγραφη στα 30 καρε νομιζω γιατι θελω αλλαγη καρτας sd θελω ποιο γρηγορη που την εχω παραγγειλει ηδη ,που ειναι συγκεκριμενη καρτα για καμερες τετοιες που καταγραφουν μεχρι και 4κ ποιοτητα εικονας.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Με χαλάει το saturation στο χρώμα. Στις GoPro και στην Xiaomi βγαίνουν πιο φυσικά τα χρώματα. Den ξέρω αν διορθώνεται με ρυθμίσεις.

Πάντως μέχρι στιγμής την καλύτερη εικόνα την έχω δει από την Xiaomi 4K.

Με χαλάει το saturation στο χρώμα. Στις GoPro και στην Xiaomi βγαίνουν πιο φυσικά τα χρώματα. Den ξέρω αν διορθώνεται με ρυθμίσεις.

Πάντως μέχρι στιγμής την καλύτερη εικόνα την έχω δει από την Xiaomi 4K.
    να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι λες οσο αφορα το saturation,δεν ειμαι τοσο προχωρημενος,αμα διορθωνεται στις ρυθμισεις στο περιπου που μπορει να ειναι να το κοιταξω αμα ειναι

Παλαιό μέλος
    Σημερα παρελαβα κι εγω την SJ4000 wifi. Μια χαρα μου φαινεται, αυριο θα δοκιμαστει και σε βολτα.

Απο τους κατοχους, καμια συμβουλη για τις ρυθμισεις; Τα εχω ολα στο auto. Φωτεινοτητες, χρωματα, κτλ. Ειναι κατι που πρεπει να αλλαξω;

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF