Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: caferacers

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros 650 Προβολή μηνύματος
    ,ειναι εικονες που μενουν στα παιδια και αυριο μεθαυριο μπορει να παρουν και αυτα οταν εχουν μεγαλωσει μηχανη.
    Μάθε που ακριβώς θα γίνει η εκδήλωση και πήγαινε το παιδί προς αντίθετη κατεύθυνση......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

α , τσι φλωροι..

ενω εμεις...

βαρβατίλα και συμπάθεια...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	168 
Μέγεθος:	8,0 KB 
ID:	367553

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bros 650
    Σε 15 χρονια που θα εχει μεγαλωσει ο γιος μου το πιο πιθανο ειναι να υπαρχει αλλη μοδα ενδυματολογικα αλλα ακομη και μοτοσυκλετιστικα.Οταν εγω ημουν νεος ολοι ειχαν ή ηθελαν να εχουν σουπερ σπορτ σημερα ειναι ειδος προς εξαφανιση ασε που πιστευω οτι ολοι μας οταν κοιταμε παλιες μας φωτο αναρωτιωμαστε για το ντυσιμο και το κουρεμα μας .

700 μοτό πήγαιναν χαλκιδική; πορεία; μήπως να κόψουμε καμμιά μοτό, μην σκοτώσω όλο το χωριό (κατά το ανέκδοτο...)
    εκτός αν μιλάμε για το σύνολο που μπορεί να πέρασε από διασταύρωση μουδανιών και για τα δύο πόδια όλη μέρα ας πούμε, ακούγεται πιο λογικό.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Για να ξέρουμε και τι μας γίνεται.

Αλλο πράγμα το www.caferacers.gr και άλλο το Distinguished Gentleman's Ride.

Οποιος ενδιαφέρεται για το caferacers.gr μπορεί να επικοινωνήσει με το caferacers@caferacers.gr

Οποιος πάλι ενδιαφέρεται για το Distinguished Gentleman's Ride εδω: https://www.gentlemansride.com/rides/greece
    Σωστός ο αγαπητός mod.

Δεν το πολυκαταλαβαίνω το υφάκι που παίζει σε αυτό το νήμα.
    Το DGR είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση που στηρίζει προσπάθειες γύρω από α) τον καρκίνο του προστάτη και β) την κατάθλιψη στους άνδρες. ΑΜΑ γουστάρεις και έχεις κατάλληλη μηχανή, ντύνεσαι για τον χαβαλέ της μέρας και βγαίνεις για την τσάρκα. Αν πάλι δεν είναι του γούστου σου ή του γούστου μου, μουμουράμε τουλάχιστον ένα μπράβο, και πάμε παρακάτω...
    Το caferacers.gr απ' ο,τι καταλαβαίνω είναι οργάνωση που ασχολείται με φραπ-ρέησερς, γούστο τους καπέλο τους. Φέτος φαίνεται να στηρίζουν το DGR.

Υπάρχει κάτι εδώ προς κράξιμο;
    Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
    Μόνος σου θα κλαίς,
    κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Σωστός ο αγαπητός mod.

Το DGR είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση που στηρίζει προσπάθειες γύρω από α) τον καρκίνο του προστάτη και β) την κατάθλιψη στους άνδρες. ΑΜΑ γουστάρεις και έχεις κατάλληλη μηχανή, ντύνεσαι για τον χαβαλέ της μέρας και βγαίνεις για την τσάρκα. Αν πάλι δεν είναι του γούστου σου ή του γούστου μου, μουμουράμε τουλάχιστον ένα μπράβο, και πάμε παρακάτω...
    Το caferacers.gr απ' ο,τι καταλαβαίνω είναι οργάνωση που ασχολείται με φραπ-ρέησερς, γούστο τους καπέλο τους. Φέτος φαίνεται να στηρίζουν το DGR.

Δεν κράζουμε, τον Στέλιο είπαμε να πειράξουμε
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    Σωστός ο αγαπητός mod.

γιατι τους φαίνεται περίεργο και δεν μπορούν να το διαχειριστουν.

αλλα αμα θελω να παω σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση που στηρίζει προσπάθειες γύρω από α) τον καρκίνο του προστάτη και β) την κατάθλιψη στους άνδρες.

γιατι ειμαι υποχρεωμένος να φοράω μια μαλακία και μισή και να οδηγώ την άλλη μισή? (μαλακια , εκτος λιγο εξαιρέσεων που ειναι κοσμήματα)

Παλαιό μέλος
    Η γνωστή κατάληξη των ποστ μου. Η που θα γίνουν τριμπουρδελο η που θα με μπαντάρουν, όπως στο Πλεκτό & Κέντημα Φορουμ.gr.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bros 650
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    700 μοτό πήγαιναν χαλκιδική; πορεία; μήπως να κόψουμε καμμιά μοτό, μην σκοτώσω όλο το χωριό (κατά το ανέκδοτο...)
    εκτός αν μιλάμε για το σύνολο που μπορεί να πέρασε από διασταύρωση μουδανιών και για τα δύο πόδια όλη μέρα ας πούμε, ακούγεται πιο λογικό.
    Οχι 600-700 μοτο πηγαιναν ολες μαζι ειχε κλεισει ο δρομος προς χαλκιδικη στην διασταυρωση του αεροδρομιου περιμεναμε 5 λεπτα περιπου την περασαμε και μετα κατα την διαρκεια της διαδρομης μεχρι την ποτιδαια απο πισω ερχοταν και αλλες μοτο και περνουσαν απο διπλα μας.Μετα εμαθα οτι ηταν μια συγκεντρωση μεσω φατσαμπουκ στην καλιθεα νομιζω σε ενα μπιτσομπαρο οπου απο εκει περασαν κατα την διαρκεια της ημερας 1200-1500 μηχανες.Εγω δεν εχω ξαναδει ποτε τοσες μηχανες μαζι στον δρομο.Επισης εντυπωση μου εκανε οτι υπηρχε και φορτηγο της χαρλευ που ακολουθουσε τις μηχανες.Σαν θεαμα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση (φαντασου σε ενα παιδι) σε δυο τρεις γεφυρες ειχε σταματησει κοσμος και κοιτουσαν τις μηχανες που περνουσαν απο κατω τους.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ Προβολή μηνύματος
    Η γνωστή κατάληξη των ποστ μου. Η που θα γίνουν τριμπουρδελο η που θα με μπαντάρουν, όπως στο Πλεκτό & Κέντημα Φορουμ.gr.

Εφόσον απαντήθηκε η ερώτησή σου, τότε αν ήθελες ας ζητούσες να κλειδωθεί.

Στα off topic, επιτρέπονται σχεδόν τα πάντα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αν δεν υπήρχε θα επρεπε να το εφεύρουμε..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Παιδιά μην μου αγχώνεστε. Προτείνω όλοι μαζί να δείρουμε το Στέλιο.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ενα ενα τα βγάζεις τα χούγια σου μου φαίνεται...
    Απο ηδονοβλεψιας τώρα και μαζοχιστής?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ενα ενα τα βγάζεις τα χούγια σου μου φαίνεται...
    Απο ηδονοβλεψιας τώρα και μαζοχιστής?
    Κοιταξτε να δειτε που το ονομα με το τηλεφωνο στην υπογραφη του θα ειναι απο κανεναν ανυποψιαστο φουκαρα.......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros 650 Προβολή μηνύματος
    Οχι 600-700 μοτο πηγαιναν ολες μαζι ειχε κλεισει ο δρομος προς χαλκιδικη στην διασταυρωση του αεροδρομιου περιμεναμε 5 λεπτα περιπου την περασαμε και μετα κατα την διαρκεια της διαδρομης μεχρι την ποτιδαια απο πισω ερχοταν και αλλες μοτο και περνουσαν απο διπλα μας.Μετα εμαθα οτι ηταν μια συγκεντρωση μεσω φατσαμπουκ στην καλιθεα νομιζω σε ενα μπιτσομπαρο οπου απο εκει περασαν κατα την διαρκεια της ημερας 1200-1500 μηχανες.Εγω δεν εχω ξαναδει ποτε τοσες μηχανες μαζι στον δρομο.Επισης εντυπωση μου εκανε οτι υπηρχε και φορτηγο της χαρλευ που ακολουθουσε τις μηχανες.Σαν θεαμα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση (φαντασου σε ενα παιδι) σε δυο τρεις γεφυρες ειχε σταματησει κοσμος και κοιτουσαν τις μηχανες που περνουσαν απο κατω τους.
    ΟΚ, τώρα κατάλαβα τι λες. έχω δει βίντεΑ στο σωλήνα. Ακράνωτοι, σούζες κλπ κλπ κλπ κλπ.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF