Μετά από κάποιο διάστημα τα υγρά φρένων χάνουν τις ιδιότητες τούς αρα καλο είναι μία φορά το χρόνο αλλαγή, επίσεις τα σωληνακια πολυμεριζονται μετά από κάποια χρόνια καλό θα είναι ο αυτά αλλαγή με σωληνακια υψηλής μεταλικά
Μετά από κάποιο διάστημα τα υγρά φρένων χάνουν τις ιδιότητες τούς αρα καλο είναι μία φορά το χρόνο αλλαγή, επίσεις τα σωληνακια πολυμεριζονται μετά από κάποια χρόνια καλό θα είναι ο αυτά αλλαγή με σωληνακια υψηλής μεταλικά
ρε μαγκες,μεταλικα εχουν τα κτμ...
και 5.1 dot λεμε
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Νομίζω είναι γνωστό πρόβλημα στα 950-990 οποιος χρησιμοποιεί το πίσω φρένο αρκετά βράζουν και τελειώνουν...
Κι εμένα το έκανε μια φορά που κατέβηκα 5 χλμ χωματόδρομο (Μόνη Σαγματά) φρεναριστός. Έβρασε.
Ας όψετε μια ψυχή εδώ μέσα που έβαλε το street στο χώμα.![]()
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
οχι ιδιαίτερα καθόλου
το είχα δοκίμασει δεν φταίει το abs
τι μου λέτε ρε παιδιά τώρα οτι το μηχανάκι μου μένει απο φρένα οταν ζεσταθούν και οτι το επαθαν και πολλλά άτομα??
Ναι κατι τετοιο μου ψέλλυσε ο μαστορας οτι ελιωσε απο την ζέστα η απο την πολυκαιρία για ήταν και σε νησί απο την κρήτη το πήρα
Εγώ πιστευω το αντίθετο στο χώμα πάλι μόνο με μπροστινό σταματάω εκεί με βολευει
Το λασπώσαμε και σήμερα!
Πιο πίσω ο lmb990 με το ίδιο μηχανάκι έδειξε και μια φωτογραφία με ένα λαμάκι - κλιπ που εμποδίζει την ζέστη από την εξάτμιση να μεταφερθεί στο σωληνάκι. Εσύ το έχεις; Αν όχι βάλτο και αυτό.
Το έπαθε φίλος με Pegaso,
Στο δικό μου ΧΤ σε ολα φόρα κατηφόρα μονο πίσω το πισω απλά παυει να υπάρχει αλλά δεν μου έχει κολλήσει.....
πάντως εδώ που αξίζει να το δείτε εγκαταλείπει το ΧΤ ..(πισω φρενο)
https://www.youtube.com/watch?v=F7EVDDsXWu