Παιδια σε αυτο το φορουμ μπορουμε να μιλησουμε σχετικα με scooter?
Η ειναι μονο για μηχανες?
Παιδια σε αυτο το φορουμ μπορουμε να μιλησουμε σχετικα με scooter?
Η ειναι μονο για μηχανες?
μονο για μηχανες. Ήδη χρησιμοποιησες τη λεξη scooter πάνω απο μία φορά που ειναι το επιτρεπόμενο όριο. Μπορεις να αποφυγεις το μπαν με μία κακή κουβέντα για ιταλικά μηχανάκια.
δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση αλλά υπάρχουν φόρουμ πχ scooterclubhellas όπου υπάρχει περισσότερο υλικό και μέλη πιό σχετικά με τα σκούτερ
ειναι λιγο μαλακια το scooterclubhellas...χωρις να θελω να κανω δυσφημηση, απαιτει λογαριασμο για να διαβασεις...το να ανοιξεις λογαριασμο δεν ειναι τοσο ευκολο...θελει επισης να βαλεις κωδικο επιπεδου ενεργοποιησης πυρηνικων οπλων...και ολα αυτα για να συζητησεις για κλασομπανιερες καθημερινης μετακινησης
οποτε φιλε ρωτα εδω οτι θελεις, ετσι κ αλλιως εδω μεσα υπαρχουν περισσοτεροι κατοχοι σκουτερ απ οτι εκει
Εξαρτάτε φίλε μου. Για μερικούς είναι Καζους Μπελι.
Αλλά σημασία έχει το ποιο σημαντικό.
Τι ομάδα είσαι?
καλως ορισες.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Τι να πουμε για τα σκουτερ δηλαδη?
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
και για ρολόγια μιλάμε, να δω πότε θα μιλήσουμε για αναπτήρες, ποιος ανάβει πιο καλά; ποιος πιο σταθερά; ποιος έχει την πιο όμορφη φλόγα; ποιος είναι πιο κομψός;
Τέτοια και άλλα πολλά υπαρξιακά μας απασχολούν, τα σκούτερ θα μας μαράνουν;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
ναι...ωρέ πείτε να μαθαίνουμε και εμείς που "αναγκαστήκαμε" να πάρουμε ένα![]()
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
Να πάρετε μόνο χόντα._
Ο GFawkes θα πει ότι τα μπέβερλυ είναι καλύτερα, ωστόσο εγώ στην Ιταλία είδα να κυκλοφορούν στην πλειοψηφία τους yamaha και honda
Σημαντικό επίσης είναι το συνεργείο που θα αναλάβει το σέρβις να ξέρει να κουμπώνει τα πλαστικά με σωστή σειρά και τρόπο..
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
honda πήρα...."όλο προσόντα" μου είπαν αλλά σε κλίση μεγαλύτερη των 10μοιρών σκέφτομαι να κλαίω τη δική μου τη μοίρα !
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free