μια επική μάχη που θα γινόταν στην καλοκαιρινή ετήσια απο δύο μέλη δεν την βλέπω να πραγματοποιείτε αφού μόνο ο ένας έχει δηλώσει συμμετοχή.
κότεψε ο αντίπαλος γαύρε?
AFTER DARK...........
Αν βρέχει την κάνουμε μιά βδομάδα αργότερα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
ανειλημμένες υποχρεώσεις Γιωργο.
συν ότι τωρα που πήρε νιακόσα μας σνομπάρει το νιμού.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Και δεν ΜΕ λετε παλουκαρια, κατα τι ωρα το κοβετε να ειστε Τιθορεα ή Καλοσκοπη..;;;
MADE IN JAPAN 日本製
Τιθορέα φαντάζομαι μιάμιση ώρα μετά την αναχώρηση; Δύο; Βαριά. Για το άλλο δεν ξέρω.
Ίσως ακολουθήσω και εγώ μέχρι Καλοσκοπή, αναλόγως το πώς θα πάει η ερχόμενη εβδομάδα, αλλά σίγουρα για τάπερ (όχι ταβέρνα) ,παρέα με τσι Πατρινοί.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Μαλλον θα τα πουμε Τιθορεα για καφε κατευθειαν...Ετσι,ισα ισα να παρω μυρωδια ετησιας για φετΟ....
Here I am,on the road again.......
Θα πατε Τιθορεα για καφε και μετα Καλοσκοπη για φαϊ..;;;
Δηλαδη πες ξεκινατε 09:00 και ειστε Τιθορεα 11:00.. Ενα δυωρο το θελετε σιγουρα για καφε και ενα μισαωρο πες για να φτασετε Καλοσκοπη. Δηλαδη εκει θα ειστε μεταξυ 13:30 με 14:00...Σωστα..;;;
Εγω, αν πουμε οτι ξεκιναω απο Σαλονικη 09:00, θελω τουλαχιστον 4 ωρες για να φτασω εκει (Καλοσκοπη). Βαλε διοδια, σταματα για καλυμα πινακιδας, περνα, ξανασταματα για ξεκαλυμα, σταματα για κατουρημα, μια στον Αλμυρο για βενζινη...
Γιατι ρε Αθηνεζοι δεν το κανετε λιγο πιο πανω...;;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製