Ο ενισχυτής σου δεν έχει δυνατότητα σοβαρής οδήγησης 4 ηχείων, πόσο μάλλον αν αυτά είναι ηχεία ραφιού-βάσης που κατά κανόνα είναι πιο αναίσθητα από ηχεία δαπέδου.
Να ξέρεις ότι κατά 99% τα ηχεία καίγονται από μικρούς ενισχυτές που λειτουργούν πάνω από τα όριά τους και όχι από την μεγάλη ισχύ των δυνατών... Όσο πιο δυνατός είναι ένας ενισχυτής και όσο πιο στιβαρό τροφοδοτικό έχει, τόσο καλύτερα θα οδηγήσει οποιοδήποτε ηχείο και ιδιαίτερα αν του φορτώσεις μπόλικα πάνω (που σημαίνει ότι θα δουλεύει με πολύ χαμηλά Ωμικά φορτία). Ο ενισχυτή σου σίγουρα δεν ενήκει σε αυτή την κατηγορία... ή πάρε ένα ζευγαράκι ηχεία δαπέδου και αρκέσου σε αυτά, ή αν θέλεις μεγάλες στάθμες και 4 ηχεία άλλαξε ενισχυτή, ή κότσαρε στο pre-out του υπάρχοντος ένα τελικό
Αααα και πούσαι...Τα watt στα ηχεία είναι ίσως και η πιο άχρηστη προδιαγραφή τους. Μην ασχολείσαι ΚΑΘΟΛΟΥ με αυτή
Τεο ευχαριστω για την αναλυση και ολους δηλαδη που ασχολειστε..... εχετε να προτεινετε καποιο ηχειο καλο κρεμαστο?
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Προφανως μαλλον τον υπερεκτιμησα! Δε γνωριζω και πολλα! Δωστε κανα λινκ απο κανα προτεινομενο ηχειο αν μπορειτε πλιζζζζ!
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Έχω καιρό να ασχοληθώ με το σπόρ και δεν ξέρω τι παίζει τώρα στην αγορά, πάντως Focal και B&W ήταν από τις αγαπημένες μου εταιρίες και δύσκολα να πέσεις σε λούμπα διαλέγοντας κάτι από την γκάμα τους... Στο ξαναλέω πάντως ότι με τον 495 δεν θα πάρεις ότι έχουν να σου δώσουν (και αν βάλεις 4 από αυτά το πιθανότερο να τα "πάρεις στο χέρι" μόλις το παρακάνεις....
Ξεκίνησε από αγορά ενός ενισχυτή.
Και μετά κοίτα για λίγο πιο αξιόλογα ηχεία.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Για τιμές δες και εδώ.
Είχα πάρει τον onkyo μισή τιμή σε σχέση με Ελλάδα.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Και εγω επαναλαμβάνω οτι προειπώθηκαν
Εαν κρατήσεις το παρόν ραδιοενισχυτή, αγόρασε εαν σετ δαπέδου ηχείων με οχι πολλά λεφτά 250-300(Yamaha Sony) αρκούν, (εαν θελεις υψηλότερες προδιαγραφές θελεις ενισχυτή).
Αντικατέστησε τα rear με ενα σετ μαξ 100 ευρωπουλα(παλι yamahaκια τύπου)
Οταν βλεπεις ταινία σε κάλυπτει το 5.1 αν θες παραπανω θα εχεις πρόβλημα με τους γείτονες(ειτε πας σινεμά)
Σε mode μουσικής πάρτυ κλπ το γυρνάς σε στερεοφωνικη λειτουργία και μονο, για να ταΐσεις τα 2 δαπέδου με την μέγιστη συνεχομενη ισχύ.
Και προσοχή στις παραμορφώσεις οσο γκαζώνεις στα όρια κοβε τα μπάσα στο ελάχιστο
Αυτά που κοιτάς είναι μόνο για home cinema για μουσική ξεχασέ τα...
Μουσική τι ακούς? Εγώ πχ. ακούω πολύ rock η Αγγλική σχολή δεν μου κάνει (B&W κτλ.) είμαι στην Αμερικάνικη (έχω Klipsch) και η επιλογή έγινε ακουγοντας πολλά διαφορετικά ηχεία.
http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-...ss10-timi.html
Πως το βλεπετε αυτο?
Θέλω μόνο κρεμαστα λογο διαρυθμισης του χώρου ...
Τελευταία τροποποίηση από WiSe; 25/09/2016 στις 17:33.