Σελίδα 88 από 146 ΠρώτοΠρώτο ... 3878838485868788899091929398138 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.306 έως 1.320 από 2189

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ

παντως το συγκεκριμενο περιστατικο το ανεβασε κι ο-σχετικα-εγκυρος καραιβαζ

http://www.bloko.gr/2016/09/blog-post_460.html

Στην Αλεξανδρούπολη ανακριτικό της τροχαίας πάρκαρε σε ράμπα αναπήρων και πήρε κλήση από αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, στην συμβολή των οδών Ι. Καβυρη με Βενιζέλου όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ο κ. Χατζηαναγνώστου , βεβαιώνει παράβαση και κόβει κλήση στο ανακριτικό της τροχαίας καθώς έχει παρκάρει ράμπα αναπήρων!

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Και ομως ειναι το ιδιο αυτοκινητο και στις δυο φωτογραφιες στο ιδιο σημειοhttps://www.google.gr/maps/@40.84562...7i13312!8i6656.
    Καλά, δες την φωτογραφία, την πίσω δεξιά ρόδα.

Αλλά, άσε. Μην την βλέπεις, δεν χρειάζεται λέμε. Παρωπίδες δεν κακό. Μπεεεε Τσίπρας μπινές, έκανε φώτοσοπ για να βγει ψεύτικη, προφανώς και εννοείται, αφού.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος

Αλλά, άσε. Μην την βλέπεις, δεν χρειάζεται λέμε. Παρωπίδες δεν κακό. Μπεεεε Τσίπρας μπινές, έκανε φώτοσοπ για να βγει ψεύτικη, προφανώς και εννοείται, αφού.
    Τι εχει; Εγω λεω οτι ειναι το ιδιο αμαξι στο ιδιο σημειο (και στο ιδιο πλακακι) . αν μπεις στο λινκ που εβαλα και κανεις μια περιστροφη θα το δεις και εσυ.

Ειπα εγω τιποτα για τον τσιπρα....;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

........
    Προφανώς δεν ήξερε το συμπαθές όργανον της τροχαίας ότι το όχημα ανήκει στην υπηρεσία του.
    Ειναι φανερο οτι το ξερει.Απο εκει και περα αν υπηρξε καταγγελια ειναι υποχρεωμενος να τον γραψει.

Ναι, δουλεύουν πολύ οι καραfake τρολιές όπως έχουμε δει και βλέπουμε, συνεχίστε έτσι.
    Κωστακη,παρτο αλλιως...

Μπεεεε;
    Παρωπιδες;
    Εσυ την ειδες την φωτο;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Τι εχει; Εγω λεω οτι ειναι το ιδιο αμαξι στο ιδιο σημειο (και στο ιδιο πλακακι) . αν μπεις στο λινκ που εβαλα και κανεις μια περιστροφη θα το δεις και εσυ.

Ειπα εγω τιποτα για τον τσιπρα....;
    Να το ξεχειλωσω λιγο ακομα;;;;
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	για σβησιμο.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	102,0 KB 
ID:	368196
    Τελευταία τροποποίηση από xristos x; 23/09/2016 στις 18:47. Αιτία: προσθηκη φωτογραφιας,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    http://www.efsyn.gr/arthro/ta-hrysa-...-kai-toy-pasok

Πρόσωπο της επικαιρότητας ο Θόδωρος Πανταλάκης. Εντελώς συμπτωματικά είναι ο ίδιος που βιαίως καταργήθηκε το 2012 όταν με απόφαση του διοικητή της ΤτΕ η Αγροτική Τράπεζα (ΑΤΕ) διαλύθηκε χρεοκοπημένη. Φαίνεται όμως ότι όταν κατέθετε το καλοκαίρι στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο πρώην διοικητής είχε διαισθανθεί ότι σύντομα θα αναλάμβανε νέα καθήκοντα και δήλωνε:

«Εγώ δεν διορίστηκα από κανένα κόμμα ούτε αισθάνομαι ότι με διόρισε κανένα κόμμα πουθενά. Εγώ κλήθηκα, ως επιτυχημένο στέλεχος του τραπεζικού χώρου, να αναλάβω ένα δύσκολο έργο, να λύσω τον γόρδιο δεσμό της Αγροτικής Τράπεζας. Για το ότι δεν τον έλυσα, φταίνε άλλοι. Εγώ τον έλυσα. Κάποιοι άλλοι τον διέκοψαν. Ομως, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας πω ότι είμαι υπεράνω κομμάτων».

Η ΑΤΕ διέθετε τη μερίδα του λέοντος στις χορηγήσεις δανείων προς τα κόμματα και συγκεκριμένα πάνω από 75%. Το μέλι για το κόμματα είχε η «μακαρίτισσα» η ΑΤΕ.

Αυτό οφειλόταν, κατά τον Θ. Πανταλάκη, στο γεγονός ότι η τράπεζα αρχικά είχε πολλές καταθέσεις και πολύ λίγες χρηματοδοτήσεις οπότε έπρεπε να δώσει δάνεια. Κατά συνέπεια το δελεαστικό επιτόκιο που ακόμα και μέσα στην οικονομική κρίση ήταν 1,5% και οι εν γένει ευκολίες οδήγησαν στο να γίνουν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ οι καλύτεροι πελάτες της.

Αυτοί θα σας ξανασώσουν γιατί είναι πιο καλοί από τους άλλους...

ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Εκεί στην Εφημερίδα των Συντακτών έχουν βαλθεί να βρουν τραπεζικά αντισταθμιστικά σκάνδαλα τώρα που έσκασε ο Καλογρίτσας και η Αττικής. Προχτές ανακάλυψαν ότι επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γίνονταν στην Αττικής πελατειακές προσλήψεις προσωπικού... Ίδια βαρύτητα με το να δίνεις μερικά εκατομμύρια στο νερό στον εκλεκτό σου κατασκευαστή :a31:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εκεί στην Εφημερίδα των Συντακτών έχουν βαλθεί να βρουν τραπεζικά αντισταθμιστικά σκάνδαλα τώρα που έσκασε ο Καλογρίτσας και η Αττικής. Προχτές ανακάλυψαν ότι επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γίνονταν στην Αττικής πελατειακές προσλήψεις προσωπικού... Ίδια βαρύτητα με το να δίνεις μερικά εκατομμύρια στο νερό στον εκλεκτό σου κατασκευαστή :a31:

Το θέμα είναι ότι υπάρχει πελατεία σανού. 17% του εκλογικού σώματος περίπου.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Το θέμα είναι ότι υπάρχει πελατεία σανού. 17% του εκλογικού σώματος περίπου.
    Το 17% απο που προκυπτει;

Το 17% απο που προκυπτει;

Από αυτούς που έχουν προλάβει να βολέψουν μέχρι στιγμής και τις οικογένειές τους
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Από αυτούς που έχουν προλάβει να βολέψουν μέχρι στιγμής και τις οικογένειές τους
    Το νούμερο εννοώ από που προκύπτει; 17% ας πουμε παιζει να ειναι το μητσοτακεικο ολο μαζι με ανηψια βαφτιστήρια και λοιπους βολεμενους αλλα μαλλον δεν εννοεις αυτους και δεν ξερω αν ειναι και τοσο το ποσοστο. 17 γιατι και οχι 16 ή 18;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Η ενσταση μου ειναι οτι το φιλετο για μυθικη επενδυση επι σαμαρα (πρωτο θεμα 22/4/2014) έγινε βοσκοτοπι το 2016 και ο Καλογρίτσας εκλεκτος του συριζα (που ο χρόνια συνεταιρος του στην gpo Τακης Θεοδωρικακος ειναι δεξι χερι του Μητσοτακη και δεν εχουν χαθει κιολας )

Το νούμερο εννοώ από που προκύπτει; 17% ας πουμε παιζει να ειναι το μητσοτακεικο ολο μαζι με ανηψια βαφτιστήρια και λοιπους βολεμενους αλλα μαλλον δεν εννοεις αυτους και δεν ξερω αν ειναι και τοσο το ποσοστο. 17 γιατι και οχι 16 ή 18;
    αυθαίρετη δική μου εκτίμηση

ψηφίζουν οι Μητσοτακαίοι συριζα?

αυθαίρετη δική μου εκτίμηση

ψηφίζουν οι Μητσοτακαίοι συριζα?
    Μια θεση στο ΠΑΜΑΚ περιμενει. Και αυτοι καπως ετσι καταληγουν στα νουμερα που δινουν στις δημοσκοπησεις!

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  4. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF