παντως με μια γρηγορη ψαχτικη την βρηκα στα 61 ευρω απο αγγλια στο ebay. οποτε δεν ειναι εξωφρενικη τιμη.
παντως με μια γρηγορη ψαχτικη την βρηκα στα 61 ευρω απο αγγλια στο ebay. οποτε δεν ειναι εξωφρενικη τιμη.
Γιαννης
To είδατε ότι έγραψα 40 μείον στις τιμές καταλόγου έτσι?
Επίσης το ποσοστό αυτό μπορεί να αλλάξει ή να αλλάξουν οι τιμές. Μια έρευνα αγοράς δεν βλάπτει, δεν ξέρω τιμές και τι κανει με τον κατάλογό της η toptul.
Sent from me using a computer.
Τα 108 λέβα είναι 54 ευρώ με το ΦΠΑ . Αντίστοιχη τιμή με αυτή που αναφέρει ο virus στην Αγγλία . Το θέμα είναι γιατί οι έλληνες εισαγωγείς υπερκοστολογουν το οτιδήποτε. Τέλος πάντων ας είναι καλά το internet.
θα σου πω το αλλο.
σε ενα ροποκλειδο ειχε κεφαλη καρε σταθερο και δεν με βολευε καθολου. επρεπε καθε φορα που εσφιγα να βγαζω το ροποκλειδο κι εκ νεου για να σφιξω. και πολλες φορες δεν ειχα χωρο. ετσι εψαχνα κεφαλη με καστανια. τιμες ιντερνετ απο ελληνικα μαγαζια και βουλγαριας στα 60 ευρω. και ειπα δεν παω μια βολτα στα μαγαζια μπας και... τελικα μου την αφησε ενας 43 ευρω. και βρηκα ακριβως αυτη που ηθελα.
θελω να πω το ιντερνετ δεν ειναι πανακεια. μια βολτα στα μαγαζια παντα επιβαλεται.
Γιαννης
Ξέρω πόσο είναι το λεβα..
Ναι μόνο που ο κατάλογος νομίζω δεν είναι του έλληνα εισαγωγέα αλλά της εταιρίας. Επίσης οι τιμές και το ποσοστό της έκπτωσης αλλάζει δίχως προειδοποίηση. Αν δεν έχεις επικοινωνία με κάποιον αντιπρόσωπο ο κατάλογος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σου δώσει μια ιδέα, οι τιμές λιανικής μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές. Μπορεί και όχι!
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη συλλογή κερδίζει με διάφορα... είναι 1/4,3/8 και 1/2 και Carolus και τιμή κάτω από 100 ευρώ (εντάξει χωρίς ΦΠΑ)
Από τον νέο κατάλογο προσφορών της Carolus
https://de.carolus.de/fileadmin/_pro...28390d062a.png
Ναι όποιος προλάβει τις παλιές καλύτερα να τις πάρει τώρα.
Gaganian όταν η ποσότητα ανεβαίνει και η τιμή κατεβαίνει είναι λίγο απίθανο να πρόκειται για τα ίδια εργαλεία.
Σε πρώτη φάση οι slim καστάνιες στις παλιές συλλογές με τις καστάνιες της παραπάνω συλλογής δεν έχουν καμία σχέση.
Ελπίζω τα υπόλοιπα εργαλεία να είναι ίδια με αυτά που είχε και να εξακολουθεί να πουλάει και τις παλιές καστάνιες ξεχωριστά ή με άλλες συλλογές.
Οι καστανιές νομίζω είναι αντίστοιχες με την καστανιά που είχε η συλλογή της Toptul. Αν κάποιος κάνει αυτή την παραχώρηση τότε η τιμή είναι πολύ καλή για αυτά που προσφέρει!
Μία φορά να δείς μεγάλη συλλογή και να χορτάσει το μάτι σου και τι! LOL
Δες λίγο την 5800.2094 στην σελίδα 4 του καινούριου καταλόγου και την #27 στον παλιό κατάλογο. Και οι δύο συλλογές έχουν 1/2 και 1/4 μόνο η καινούρια έχει πολλά περισσότερα εργαλεία στην ίδια τιμή. Σίγουρα κάπου έχει γίνει έκπτωση στην ποιότητα.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μη κοιτάς αν μοιάζουν μεταξύ τους. Η toptul μάλλον έχει καλύτερα εργαλεία απ' την καρολους και πάντα ήταν ακριβότερα.
Το έχω πει τόσες φορές. Όταν βλέπετε μεγάλη ποσότητα στην ίδια τιμή με κάτι άλλο που μοιάζει, δεν πρόκειται ποτέ για το ίδιο εργαλείο.
Έχεις δίκιο ή διάφορα στον αριθμό των κομματιών είναι χαοτική...
Τι σκατά έγινε Lidl η Force τελικά η Carolus?
Βρίσκεις όμως και Toptul σε αντίστοιχη τιμή με ίδιο σχεδόν αριθμό κομματιών.
http://toptul.bg/Ръчни-инструменти/К...l-гедоре
Ίσως έχει πέσει πείνα στην ταιβαν και ξεστοκαρουνε όσο όσο...
τι λες μωρέ?
Συγκρίνεις μια τιμή βουλγαρίας σε λεβα με μια τιμή καταλόγου προσφορών στην Ελλάδα και στην Γερμανία?
(βασικά δεν ξέρω τι ακριβώς συζητάμε τώρα)
Gaganian δεν υπάρχει κατασκευαστής στις μάρκες που συζητάμε. Δεν φτιάχνουν καρυδάκια και καστάνιες όλοι αυτοί για να τα βάζουν σε συλλογές. Προμηθευτές έχουν και αυτοί και κάνουν τους μεταπωλητές ορίζοντας την ποιότητα και την τιμή που θέλουν να έχουν. Το πόσο σταθερή θα είναι η ποιότητα σε αυτά που προσφέρουν εξαρτάται απ' την αγορά. Αν η toptul και η carolus και η οποιαδήποτε θέλει να έχει κασετίνες με 500 κομμάτια σε τιμή που μπορεί να την αγοράσει ο οποιοσδήποτε δεν τις εμποδίζει κανένας. Ανεξάρτητα απ' τον υπόλοιπο κατάλογό τους.
Τι σου δίνει την εντύπωση ότι μια τέτοια συλλογή θα έχει τα ίδια εργαλεία με αυτά που βρίσκονται στο σνταντ?
Το καρυδάκι που λέει επάνω φακομ είναι το ίδιο είτε βρίσκεται σε συλλογή 300 κομματιών είτε στο σταντ πώλησης. Το carolus, force ktl μπορεί να μην είναι. Η bgs πουλάει rebranded nws αλλά μέσα στις συλλογές 100 κομματιών δεν έχει τις ίδιες πένσες.
Ως τώρα έχω διαπιστώσει μια σχετικά σταθερή ποιότητα στην φθηνή bacho και στην καρολους. Όλα αυτά δεν αποκλείεται να αλλάξουν. Τώρα βλέπω μια καινούρια σειρά από πιο φθηνές συλλογές της καρόλους και το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι έχει διαφορετικές καστάνιες. Μπορεί η τιμή να οφείλεται στις φθηνότερες καστάνιες και στην κασετίνα και τα υπόλοιπα εργαλεία να είναι ίδια μέχρι και σε διαφορετικό προμηθευτή με εργαλεία διαφορετικής ποιότητας. Ούτε θα τρέξω να τις αγοράσω επειδή λένε καρολους και είναι φθηνότερες ούτε θα βγάλω συμπεράσματα από μια φωτογραφία για την τακτική της εταιρίας. Το ότι από κάπου έχει μειωθεί η ποιότητα είναι το μόνο που μπορώ να καταλάβω ακόμα και αν δεν είχα δει σε φωτογραφία τις συλλογές. Η τιμή είναι υπέρ αρκετή.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ. Προσφορές και μειωμένες τιμές βρίσκουμε στα μαγαζιά είτε επειδή ξεστοκάρουν, είτε μια εταιρία της Ιαπωνίας τους "χαρισε" εργαλεία για να μπουν στην Ευρωπαική αγορά (vessel), είτε κάτι σαν την προσφορά του tbs με την φακομ (που είχε πει ο προδιαγραφής σε τι μπορεί να οφείλεται αλλά δεν θυμάμαι). Όταν βλέπεις μείωση 30 και 40% σε μια καινούρια κασετίνα σε σχέση με μια παλιότερη ΔΕΝ ειναι προσφορά επειδή έχει μισή τιμή από μια παλιότερη. Είναι προσφορά επειδή στο σταντ θα είναι λιιιιιιιγο ακριβότερη. Απ' την παλιότερη θα έχει σίγουρα διαφορετικά εργαλεία και κάποια ή όλα θα είναι φθηνότερα.
Η toptul είναι σχετικά καινούρια εταιρία και τα εργαλεία της φαίνονται αρκετά ποιοτικά, ανώτερα και ακριβότερα φυσικά από κάποιες φθηνότερες μάρκες. Δεν έχω βρει διαφορετικές καστάνιες και γερμανοπωλύγωνα με διαφορετική τιμή σε διαφορετικές συλλογές βαφτισμένες "προσφορά" αλλά δεν την ξέρω καλά την εταιρία.