Μιχάλη δε κάνει τίποτα. Και για να μπουρδ...σουμε τελείως το τόπικ του σουπιά, ορίστε μια συλλογή της Elofort by Elora που την έδωσε πριν από λίγο ούτε 30€.
Πατήστε πάνω στην εικόνα της συλλογής για λεπτομέρειες. Η δημοπρασία έχει λήξει.
Μιχάλη δε κάνει τίποτα. Και για να μπουρδ...σουμε τελείως το τόπικ του σουπιά, ορίστε μια συλλογή της Elofort by Elora που την έδωσε πριν από λίγο ούτε 30€.
Πατήστε πάνω στην εικόνα της συλλογής για λεπτομέρειες. Η δημοπρασία έχει λήξει.
Τελευταία τροποποίηση από MISKIN; 20/09/2016 στις 21:17.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Εγώ κάθε φορά που μπαίνω δεν υπάρχει ουτε καρφίτσα!
Ρε το τοπικ δεν είναι δικό μου!Παίξτε μπάλα και ότι δεν ταιριάζει εδώ μέσα θα το μεταφέρω εγώ εκεί που ταιριάζει περισσότερο.
Αυτή δε φαίνεται να είναι η elofornt by elora (η σημερινή), είναι μάλλον η παλιά elofort που έπαιζε μπάλα μόνη της (coo west germany). Η τιμή είναι απίστευτη (όπως και σε αυτά που πήρες).
Sent from me using a computer.
Ήταν η δεύτερη καστάνια. Η πρώτη δημοπρατήθηκε τέλη Αυγούστου....
http://www.ebay.de/itm/381742444776?...84.m1435.l2649
Και μια ιδέα πόσο περίπου πωλείται.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Τα μηνύματα που είναι άσχετα με τις φωτογραφίες οι οποίες μπαίνουν είτε κόβονται (σπάνια), είτε μεταφέρονται (κυρίως στο tooladdicts).
Απ' ότι φαίνεται οι φωτογραφίες αρέσουν σε πολλούς, ας μην κάνουμε όσους επισκέπτονται το θρεντ να βαριούνται με άσχετα μηνύματα!
Και επειδή τις λιγότερες φωτογραφίες εδώ μέσα τις έχω βάλει εγώ..
Ένα παλιό gedore No7 που έχει δει μπόλικη χρήση και ένα NOS (new old stock) beta 42 με το COO (country of origin) σφυρηλατημένο, που μόλις πρόλαβε να λερωθεί. Περισσότερες αύριο..
![]()
Για τον gaganian..
10 ευρώ καστάνια (+10 για τη δευτερη) vs 35. (απ' το συνεργείο ενός φίλου)
Επειδή χρειάζεται 2 καστάνιες αποφάσισε να πάρει και άλλη μια φθηνή. Η πρώτη μέσα σε ένα χρόνο παρέδωσε πνεύμα και την έριξε σε ένα συρτάρι μήπως χρειαστεί κανένα ανταλλακτικό για την δευτερη ίδια που πήρε.
Η δευτερη σε ένα χρόνο έχει ξεχαρβαλωθεί και πνέει τα λοίσθια.
Σε περιστασιακή χρήση θεωρώ πως θα έβγαζε μερικά χρονάκια.
Η gedore ούτε που ξέρω πόσο παλιά είναι. Αυτή η σχεδίαση (κλείσιμο στο καπάκι χωρις βίδα) έχει σταματήσει εδώ και πολλάααα χρόνια. Δουλεύει ακόμα σαν καινούρια.
![]()
Carolus και gedore. Αγοράστηκαν μαζί και δουλεύουν παράλληλα. Το gedore χρησιμοποιείται περισσότερο φαντάζομαι γιατί είναι 13 και το καρολους 14. Δε φαίνεται πολύ καλά στη φωτογραφία αλλά το carolus έχει γεράσει αρκετά σε σχέση με το τριπλάσιας τιμής gedore. Παρόλα αυτά τα πάει μια χαρά για τα λεφτά του.
![]()
Αγορα Norbar 10-60Nm σειράς TTi καρέ 3/8''
Ειναι ο ανάδοχος της σειράς TT και έχει:
κεφαλή Beta 72th
καρέ δυο κατευθύνσεων για έλεγχο ροπή λυσίματος -σφυξίματος
Απασφαλιση τάπας 1/4 στροφης για να αλλαγη ροπής
Καλύτερη κλιμακα με βήμα 0.25Nm
Η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολύ καλή και το καταλαβαίνεις οπτικά απο την πρώτη στιγμή!Αυριο εχουν να λύθουν πολλά στο σύστημα διεύθυνσης .
Μην βαρατε για το καναρινί σεντονι
![]()
Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!