Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Θα ήθελα να κάνω μια κατάθεση εδώ, όχι σε λεφτά, αλλά σε λεπτά.

Παλαιό μέλος
    σιγα μην παρατησω την μηχανη μου για τους 300 μαλακες
    και την κριση τους και χωρις βενζινη θα την εχω να την κοιταζω..

Πολλες φορες η ψυχικη αναγκη ελλιγμων επιβιωσης ειναι μεγαλυτερη απο την πραγματικη,ομως εχει ως συνεπεια να την πληρωνουν γουστα που μας αποφορτιζουν κ ενω ξερουμε οτι δεν πρεπει στρεφομαστε κ μεις εναντιον τους,
    αν μαλιστα εξωγενεις παραγοντες μας εχουν οδηγησει στην αποφαση αυτη υπαρχει θυμος κ απογοητευση ''θολωνοντας'' ακομα πολυτερο την σκεψη...

μονο εσυ ξερεις την διαρκεια της καθε πραξης κ ευχομαι συντομα να αλλαξουν τα δεδομενα σου!
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Μέλος Το avatar του/της Triathlon 7
    Μια φορα μηχανοβιος, για παντα στην ψυχη μηχανοβιος. Μηχανοβιος λεμε, οχι δικυκλιστης. Εστω και σε εναλλακτικη (σε σχεση με την νεοτητα σου) μερικες φορες μορφη. Απο τα πολυ ομορφα ισοβια χομπυ. Με τα συν και τα πλην του.

Περασα αυτη την φαση λιγα χρονια πριν. Ειναι πολλα αυτα που η (απροβλεπτη) ζωη πολλες φορες μας αναγκαζει να απαρνηθουμε. Ομως το (οποιοδηποτε) παθος ποτε δεν σβηνει. Καλυπτεται, καμουφλαρεται, αναβαλλεται, αλλα οταν σιγοκαιει καποια στιγμη θα βρει την ευκαιρια να ξαναφουντωσει!

Οι ιδιες οι βιομηχανιες παραγουν πλεον μοντελα για "μετα απο χρονια επανακαμψαντες"

Καλη επιλογη οταν επιστρεψεις!
    Τελευταία τροποποίηση από Triathlon 7; 23/09/2016 στις 22:54.

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια και την συμπαράσταση, θα ήθελα να μπορούσα να απαντήσω σε καθέναν ξεχωριστά αλλά είναι λίγο δύσκολο.

Καταρχήν δεν έχω ούτε είχα την πρόθεση για δακρύβρεχτα κείμενα κι άλλα μελάτα συναισθήματα. Απλά ήθελα μόνο να καταθέσω τις σκέψεις και τις πράξεις μου γύρω από αυτό το θέμα. Δώδεκα χρόνια μέλος στο moto.gr δεν είναι και λίγα.

Έχετε απόλυτο δίκιο όλοι με αυτά που γράψατε, και φυσικά δεν περίμενα να διαβάσω το αντίθετο. Απλά δεν θα ήθελα να μείνω «imitation» μηχανόβιος έχοντας μια μηχανή απλά για να την κοιτάω χωρίς να μπορώ να την χρησιμοποιήσω όπως θέλω. Είτε αυτή είναι μικρού είτε μεγάλου κυβισμού. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω 2τροχη επαγγελματική μετακίνηση, και τα «μικρά» δεν με εξυπηρετούν. Η χρήση μου ήταν καθαρά…ταξιδευτική όπου μπορούσα κι έφτανα.

Όχι ευτυχώς δεν έφτασα σε κάποιο οικονομικό αδιέξοδο όπως διάβασα, ώστε να περιμένω κάποια οικονομική βοήθεια από την πώληση της μηχανής. Αντιθέτως, και για να «πιάσει τόπο» το εγχείρημα, έχω προγραμματίσει να κάνω κάτι, όσο γίνεται, για να εξελίξω το άλλο μου χόμπι, την δουλειά μου, που ευτυχώς από πάντα έτσι την βλέπω.

Μακάρι αυτή η περίοδος που περιγράφετε να κρατήσει λίγο και να μπορούσα να αλλάξω γρήγορα την απόφασή μου, αλλά αυτό δεν το βλέπω για το άμεσο μέλλον, μακάρι οι περισσότεροι να βγείτε αληθινοί και θα το παραδεχτώ ότι έκανα βλακεία.

Υπάρχει βλέπετε κι ο χρόνος που περνά, και στην περίπτωσή μου δεν υπάρχει η πολυτέλεια της απεριόριστης αναμονής. Οπότε αυτή η απόφαση πάρθηκε με όλα τα παραπάνω δεδομένα.

Φυσικά εννοείται ότι τα ταξίδια του Ηλία θα συνεχίσετε να τα μαθαίνετε από εμένα εδώ μέσα.

Αυτά τα λίγα για την ώρα και...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_2008n.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	102,1 KB 
ID:	368193
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Imitation μηχανοβιος δεν θα είσαι ποτέ εσύ.
    Έχεις το μικρόβιο... Πάει-τελείωσε...
    Με μηχανή ή όχι, με λίγα κυβικά ή πολλά....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από powerphot Προβολή μηνύματος
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια και την συμπαράσταση, θα ήθελα να μπορούσα να απαντήσω σε καθέναν ξεχωριστά αλλά είναι λίγο δύσκολο.

.............

Φυσικά εννοείται ότι τα ταξίδια του Ηλία θα συνεχίσετε να τα μαθαίνετε από εμένα εδώ μέσα.

Αυτά τα λίγα για την ώρα και...

μπλα μπλα μπλα από σένα το λιγότερο θα περίμενα ειλικρίνεια, έχω πραπρίλια μου έχει σκοτίσει τα απαυταρια μου το ρδέλο και το έδωσα να ησυχάσω. Τέλος οι διαρροές υγρών, τέλος τα σπρωξίματα για να πάρει μπρος, τέλος οι οδικές. Πιο σωστή αντιμετώπιση του θέματος
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    μπλα μπλα μπλα από σένα το λιγότερο θα περίμενα ειλικρίνεια, έχω πραπρίλια μου έχει σκοτίσει τα απαυταρια μου το ρδέλο και το έδωσα να ησυχάσω. Τέλος οι διαρροές υγρών, τέλος τα σπρωξίματα για να πάρει μπρος, τέλος οι οδικές. Πιο σωστή αντιμετώπιση του θέματος
    Άσχετο αλλά: Δεν είχα ποτέ προβλήματα ούτε με βλάβες, ούτε με οδικές, ούτε με περίεργες διαρροές απ' το πουθενά, ούτε τίποτα.
    Αναρωτιέμαι πως όλοι εσείς έχετε βγάλει αυτή την φήμη, δεν έχω καταλάβει τόσα χρόνια.
    Μήπως δεν ξέρετε να χειρίζεστε τα μηχανακια σας?
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Άσχετο αλλά: Δεν είχα ποτέ προβλήματα ούτε με βλάβες, ούτε με οδικές, ούτε με περίεργες διαρροές απ' το πουθενά, ούτε τίποτα.
    Αναρωτιέμαι πως όλοι εσείς έχετε βγάλει αυτή την φήμη, δεν έχω καταλάβει τόσα χρόνια.
    Μήπως δεν ξέρετε να χειρίζεστε τα μηχανακια σας?
    Κακός κόσμος φίλε μου, είναι οι ίδιοι που έχουν βγάλει την φήμη ότι τα BMW χαλάνε. Ποια?? Τα BMW τα unstoppable

Και δικός μου δόλος μιας και όλοι με κοροϊδεύουν, οπότε βρήκα κι εγώ εύκολο θύμα να πειράξω.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νικο, εύχομαι ό,τι καλυτερο και συντομα να σε ξαναδουμε πανω σε διτροχο

Κι ας ειναι και Απριλια

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    σιγα μην παρατησω την μηχανη μου για τους 300 μαλακες
    και την κριση τους και χωρις βενζινη θα την εχω να την κοιταζω..
    αυτο κανω εδω και 9 μηνες......μονο κοιταω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    και την πλενω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar

Τελικά, μετά από μεγάλη προσπάθεια τα κατάφερα κι άλλαξα. Φυσικά αυτό δεν ήρθε μόνο του, αλλά με την αμέριστη βοήθεια του Τσίπρα και της παρέας του. Με λίγα λόγια ΔΕΝ το αποφάσισα για δικούς μου λόγους, αλλά με ανάγκασαν.

Συνημμένο 367752

Όχι ευτυχώς δεν έφτασα σε κάποιο οικονομικό αδιέξοδο όπως διάβασα, ώστε να περιμένω κάποια οικονομική βοήθεια από την πώληση της μηχανής. Αντιθέτως, και για να «πιάσει τόπο» το εγχείρημα, έχω προγραμματίσει να κάνω κάτι, όσο γίνεται, για να εξελίξω το άλλο μου χόμπι, την δουλειά μου, που ευτυχώς από πάντα έτσι την βλέπω.

Κάπου σε έχασα, η αναφορά στον Τσίπρα και στο ότι αναγκάστηκες με έκανε να θεωρήσω ότι είχε να κάνει με οικονομικούς λόγους. Αν όχι τότε γιατί κάποιος να εγκαταλείψει τις μηχανές Από συνειδητή επιλογή; Έκλεισε σαν κεφάλαιο για σένα; Δεν το κρίνω, οι προτεραιότητες και επιλογές μας αλλάζουν, απλά μπερδεύτηκα
    Travel, Grow, Share

Ρε κωλόγερα, πες οτι δεν μπορείς να οδηγήσεις γιατί έχεις πια σκουριασμένες τις κλειδώσεις και άσε την δακρύβρεχτη δικαιολογία. Παπάρα.
    Άμα γερνάει ο ανθρωπος...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    και η ζωη συνεχαει γιατι δεν ειναι μονο ενα πραγμα

φιλουμπες παουερφωτη

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Νικολα...εγω μαλλον πιανω οτι ενιωσες την αναγκη να ευχαριστησεις την δυνατοτητα που σου δωσε αυτο το πραμα με τις 2 ροδες να μπεις εδω μεσα, να κανεις φιλους, να κανεις βολτες, να δεις τοπια, να μυρισεις βροχη, να φας κοψιδια βρεγμενος στου βοδιου το κερατο πινοντας τσιπουρα με ανθρωπους που δεν θα γνωριζες διαφορετικα, να κανεις ΦΙΛΟΥΣ, να εκτιμησεις ανθρωπους, να στεναχωρηθεις με απωλειες...και εν παση περιπτωση για να μη μακρυγορουμε να νιωσεις λιγο ασχημα φοβουμενος οτι με την επιλογη να μην καβαλας πλεον (για τους οποιους λογους), δεν θα χεις τη δυνατοτητα να τα ξαναζησεις ολα αυτα. Μη ξεχνας ομως πως αυτα που εχεις ζησει θα ειναι εκει για παντα και θα σε περιμενουνε με 2,4 η και καθολου ροδες. Μη μασας λοιπον!!! Θα τα λεμε!!! one way or another!!!

V for VROOOOOMMMMM!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antsoar Προβολή μηνύματος
    Κάπου σε έχασα, η αναφορά στον Τσίπρα και στο ότι αναγκάστηκες με έκανε να θεωρήσω ότι είχε να κάνει με οικονομικούς λόγους. Αν όχι τότε γιατί κάποιος να εγκαταλείψει τις μηχανές Από συνειδητή επιλογή; Έκλεισε σαν κεφάλαιο για σένα; Δεν το κρίνω, οι προτεραιότητες και επιλογές μας αλλάζουν, απλά μπερδεύτηκα
    Γιατί μπερδεύτηκες? Απλά τα πράγματα.
    Δεν υπάρχει περίσσευμα για βενζίνες, βόλτες, ταξίδια, κι όλα τα παρελκόμενα γιατί πρέπει να πληρώνω τον κάθε tsipra κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε μνημόνιο... και φυσικά δεν θέλω να βλέπω μια μηχανή κουκουλωμένη σαν καναπές που ξεχάστηκε στο πάρκινγκ.
    Δεν είναι οικονομικό αδιέξοδο αυτό, είναι αναγκαστική επιλογή.
    Ελπίζω να μη σε ενοχλεί που αυτό το διάστημα τον θεωρώ υπεύθυνο για όλο αυτό
    Παραπάνω από μια απλή αναφορά δεν θα ήθελα να κάνω, η πολιτική συζήτηση, πάντα με ανακατεύει....

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 16:14
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2006, 22:27
  3. Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 13:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία