Σελίδα 91 από 146 ΠρώτοΠρώτο ... 41818687888990919293949596101141 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.351 έως 1.365 από 2189

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Ήθελα να'ξερα αν αύριο γίνονταν εκλογές ποιον @@ θα ψηφίζαμε πάλι..
    Η τωρινή κυβέρνηση έχει απογοητεύσει και προδώσει πολύ κόσμο, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουν αποδείξει για πάρα πολλά χρόνια πόσο καθίκια είναι, ποτάμια και λεβέντες σε άλλες περιόδους δε θα έπαιρναν ούτε τις δικές τους ψήφους,ΚΚΕ κλασικά εικονογραφημένα...
    Μεγάλη απογοήτευση να ψηφίζεις αυτόν που θεωρείς ως λιγότερο διεφθαρμένο ή ανίκανο...αλλά όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω, είναι δύσκολο πλέον ένας πραγματικά σοβαρός άνθρωπος να επιχειρήσει να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά ακόμα και αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και τελικά εκλεγούν,κάτι παθαίνουν όταν μπλέκουν στα γρανάζια του συστήματος και εξελίσσονται σε "μία από τα ίδια".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis81 Προβολή μηνύματος
    Ωραίος.η ιδεολογία καμια φορα θέλει θυσίες.τουλαχιστον από κολατσιο στην Κουμουνδούρου δεν πρέπει να έχεις παράπονο.σας κερνάνε αβερτα
    Συνημμένο 368605
    Ελπιζω οτι καταλαβαινεις το χιουμορ και μου απαντας με τον ιδιο τροπο ετσι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Ελπιζω οτι καταλαβαινεις το χιουμορ και μου απαντας με τον ιδιο τροπο ετσι;
    Πάντα στα πλαίσια του χιούμορ.εξαλλου η σημερινή πολιτικη κατασταση στη χώρα μόνο για σοβαρότητα δεν προδιαθετει

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Οχι μαστορά μου. Δε θα πούμε για το bridging europe ή για τον ογκολιθο της ενημέρωσης, το Χωνι.

Θα πουμε για τον Καλογρίτσα που σιγοκαίει. Κανεις δεν ειναι οτι ειναι συριζακι ο Καλογριτσας φιλε. Κανενας τετοιου τυπου επιχειρηματιας/εργολάβος δεν ειναι δεμένος με καποιο κομμα.
    ........
    Πεφτουμε στην παγιδα να πιστευουμε οτι καποιος με γεματες τσεπες ανηκει καπου.Ανηκει και παντα προσωρινα,εκει που δεν του χαλανε χατηρια και του γεμιζουνε τις τσεπες.

Αρκετα χρονια πριν,μου ανοιξε πολιτικη συζητηση ενας απο τους μεγαλυτερους βιομηχανους της Ελλαδας.Προσπαθουσε να δει κατα που το ριχνω.Εγω μιας και δουλευα για λογαριασμο του,δεν ηθελα να του πω κατι που δεν θα του αρεσε και με στειλει αδιαβαστο.Του ειπα απλα, οτι ολους τους εχω γραμμενους.

Οταν ηρθε η σειρα μου να γινω αδιακριτος,εβαλε τα γελια.Ρε Παγουρα μου λεει,πιστευεις οτι εχω αναγκη καμμια απ αυτες τις κουφαλες?Αυτην την εβδομαδα ο Αντρεας εκανε με το δικο μου ελικοπτερο περιοδεια στην Κρητη και καναδυο βδομαδες νωριτερα το ειχα δωσει στον Κωστακη (μιλαμε για τον μεγαλο Κωστα) να κανει το κομματι του,στην Μακεδονια.Συν τοις αλλοις,αν μου τα πολυζαλισουνε,εχω ετοιμο στημενο εργοστασιο στην Βουλγαρια και σε μια νυχτα μεταφερω ολη την παραγωγη μου εκει.

Το ζητουμενο δεν ειναι επομενως αν καποιος απο αυτους ειναι κομματι καποιου πολιτικου χωρου,αλλα αν οι πολιτικοι μας ειναι κομματι των μεγαλων επιχειρηματικων συμφεροντων (για να θυμηθω και λιγο την Αλεκα που εχει αρχισει να μου λειπει)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σου ειπα η ενσταση μου ειναι η προσπαθεια ισοπεδωσης. Ο ενας ομολογει οτι με αερα πηρε δανεια, τιποτα, εγγυηση η υπογραφη μου. Ο αλλος με ενα βοσκοτοπι που ομως επι σαμαρα ηταν φιλετο. Και οτι ο Καλογριτσας ειναι εκλεκτος του συριζα που εμφανιστηκε σημερα και οχι απο το 90 με ολες της κυβερνησεις.
    Εμένα φίλτατε η ένστασή μου είναι ότι μέχρι χτες οι μεγαλοεργολάβοι ήταν διαπλεκόμενοι και διεφθαρμένοι καναλάρχες, ο Μπόμπολας είχε ανακηρυχθεί σε προσωποποίηση του κακού, και σήμερα επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ ένας άλλος μεγαλοεργολάβος και wanna be καναλάρχης είναι το καινούριο που θα φέρει την εξυγίανση στα ΜΜΕ και θα σπάσει το απόστημα της διαπλοκής. Μιλάς για προσπάθεια ισοπέδωσης, εγώ μιλάω για προσπάθεια συσκότισης από ΑΥΓΗ και ΕΦ.ΣΥΝ. , το πρωτοσέλιδο της Αυγής δεν το έβαλα τυχαία... Η δε Αυγή δεν έχει πάρει χαμπάρι (το όνομα Καλογρίτσας κάνει τζιζ για να είναι πρωτοσέλιδο), η δε ΕΦ.ΣΥΝ. το πάει συμψηφιστικά με κάτι γελοία πρωτοσέλιδα τύπου "Τα μπλε και πράσινα βοσκοτόπια" και "ΝΔ-ΠΑΣΟΚ διόριζαν δικούς τους στην Τράπεζα Αττικής". Ευτυχώς που το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά κι όχι η σούπα με κουτόχορτο (δεν αναφέρομαι σ' εσένα, στους αναγνώστες των ανωτέρω εφημερίδων-ελπίζω να μην είσαι αναγνώστης τους).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εμένα φίλτατε η ένστασή μου είναι ότι μέχρι χτες οι μεγαλοεργολάβοι ήταν διαπλεκόμενοι και διεφθαρμένοι καναλάρχες, ο Μπόμπολας είχε ανακηρυχθεί σε προσωποποίηση του κακού, και σήμερα επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ ένας άλλος μεγαλοεργολάβος και wanna be καναλάρχης είναι το καινούριο που θα φέρει την εξυγίανση στα ΜΜΕ και θα σπάσει το απόστημα της διαπλοκής. Μιλάς για προσπάθεια ισοπέδωσης, εγώ μιλάω για προσπάθεια συσκότισης από ΑΥΓΗ και ΕΦ.ΣΥΝ. , το πρωτοσέλιδο της Αυγής δεν το έβαλα τυχαία... Η δε Αυγή δεν έχει πάρει χαμπάρι (το όνομα Καλογρίτσας κάνει τζιζ για να είναι πρωτοσέλιδο), η δε ΕΦ.ΣΥΝ. το πάει συμψηφιστικά με κάτι γελοία πρωτοσέλιδα τύπου "Τα μπλε και πράσινα βοσκοτόπια" και "ΝΔ-ΠΑΣΟΚ διόριζαν δικούς τους στην Τράπεζα Αττικής". Ευτυχώς που το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά κι όχι η σούπα με κουτόχορτο (δεν αναφέρομαι σ' εσένα, στους αναγνώστες των ανωτέρω εφημερίδων-ελπίζω να μην είσαι αναγνώστης τους).
    Εισαι σιγουρος οτι κανει τζιζ το ονομα;; Για να προλαβω, διαβαζω ολες τις εφημεριδες στην ηλεκτρονικη τους μορφη, μα ολες. Ασχετα του ποιας εμπιστευομαι.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gia svisimo 3.jpg 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	50,0 KB 
ID:	368606

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    και για να πολιτικολογήσω λίγο, ορισμένοι πιστευετε οτι θα έρθει το κόμμα-πολιτικός που θα σωσει την Ελλάδα.
    Φράση που συχνά-πυκνά εμφανίζεται στα Habemus Papam, κυρίως με τη μορφή της «νουθεσία μέσω της ειρωνίας».
    Συνήθως δε, απευθύνεται από τα «αριστερής» (κομμουνιστογενούς ή και ευρύτερης) προέλευσης μέλη του φόρουμ προς τα «νεοφιλελεύθερα» μέλη του, ειδικά όταν τα τελευταία εμφανίζονται να τρολλάρουν την Πρωτοδεύτερη Φορά Αριστερά.
    Παράδειγμα καθαρά στοχευμένης χρήσης της, φράσεις όπως «μην ανησυχείτε, τώρα που θα έρθει ο Κούλης θα μας σώσει...», ενώ για πιο «ας μην καρφωνόμαστε εντελώς» χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως «μην περιμένετε να μας σώσει κανένας, ούτε ο Χ ούτε ο Ψ, όλοι ίδιοι είναι...».

Εντύπωση εδώ προκαλεί το καθαρά θρησκευτικό υπόβαθρο της φράσης (διότι ασφαλώς η σωτηρία αποτελεί αντικείμενο της θρησκείας και όχι της πολιτικής ανάλυσης) και θα περίμενε κανείς πως ο πιο συχνός χρήστης της θα... ήμουν εγώ

Παρόλα αυτά, ως πολιτική προσέγγιση η φράση στερείται ουσίας, μιας και στο παρόν θέμα ποτέ δεν έχει εμφανιστεί ως προσδοκία το ότι «θα μας σώσει η Χ κυβέρνηση», αλλά απλώς το «να υπάρξει μια κυβέρνηση που θα προσπαθεί να μην λειτουργεί ως εμπόδιο σε όλους τους τομείς», κάτι που δεν είναι ανέφικτο (μιας και συμβαίνει και αλλού).
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Εισαι σιγουρος οτι κανει τζιζ το ονομα;; Για να προλαβω, διαβαζω ολες τις εφημεριδες στην ηλεκτρονικη τους μορφη, μα ολες. Ασχετα του ποιας εμπιστευομαι.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gia svisimo 3.jpg 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	50,0 KB 
ID:	368606
    Αναφέρθηκα καθαρά στην έντυπη έκδοση της Αυγής, γράφω για πρωτοσέλιδο...

Παλαιό μέλος
    τωρα αμα σου πω οτι πρεπει να βγει η χρυση αυγή 2ο κόμα για να ακουμπήσει λίγο το αγγούρι στον κ..λο μπας και καταλάβουνε οι δεξιοι και οι αριστεροι οτι πρεπει να κατσουνε σοβαρά να ασχοληθούν με τα προβλήματα της χώρας (όπως έγινε στη Γαλλία), τι θα μου πεις οτι είμαι φασίστας?

δεν είναι θεμα ιδεολογίας, η ιδεολογία είναι καραμέλα για να εντάσεται ο κόσμος σε καλούπια. Ούτε και αναρχικός είμαι όμως γιατι και η αναρχία οδηγεί σε επιβολή ολοκληρωτισμού.

Για μενα το τελειο πολιτευμα είναι η αριστοκρατια του Αριστοτέλη. Να χεις μια βολη αντιπροσώπων για να νομίζει ο κόσμος οτι έχει φωνή, αλλα όλα τα μελη της εκτελεστικής εξουσίας να διορίζονται ύστερα απο διαγωνισμό με απολυτα αξιοκρατικά κριτήρια γνώσεως αντικειμένου και ευφυίας. Και σιγα-σιγά αφου πια ο κόσμος θα έχει ξυπνήσει, θα έχουμε απαλλαγούμε απο την πολυνομία και η Δημόσια Διοίκηση και η Δικαιοσύνη θα λειτουργεί ανεξαρτητα απο τον κομματικό δάκτυλο (όπως έγινε απο το 1990 στην Ιταλία και ησυχασανε), μεταβαίνεις σε δημοκρατικοτερο πολίτευμα.

Γιατι και η πολυνομία είναι μια μορφή ρουσφετιού (που λέγαμε προηγουμένως) και αποτελει τη μεγαλύτερη γαγγραινα του συτήματος, έπειτα απο τα κόμματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    τωρα αμα σου πω οτι πρεπει να βγει η χρυση αυγή 2ο κόμα για να ακουμπήσει λίγο το αγγούρι στον κ..λο μπας και καταλάβουνε οι δεξιοι και οι αριστεροι οτι πρεπει να κατσουνε σοβαρά να ασχοληθούν με τα προβλήματα της χώρας (όπως έγινε στη Γαλλία), τι θα μου πεις οτι είμαι φασίστας?
    Εκτός του ότι στα π@π@ρια των "δεξιών" και των "αριστερών" τα προβλήματα της χώρας και άμα βγουν τα ούγκανα δεύτερα, στη Γαλλία δηλ πιστεύεις ότι άλλαξε κάτι;

Παλαιό μέλος
    ε οσο να ναι, πολλα πραγματα βελτιωθήκαν, ειδικα τα σχετικά με τη γραφειοκρατία της δημοσιας διοίκησης (που ταν και το κυριότερο μελανό σημείο της Γαλλικης Δημοκατίας)

Πολύ πιθανόν όμως και να μη γίνει τίποτα επίσης, αλλα απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε.

επίσης προτιμότερο και καλύτερο θα ήταν να βγει το λευκό ψηφοδέλτιο πρώτο κόμμα, αλλα είναι πιο δύσκολο αυτο απο το να βγει η χρυση αυγή δεύτερο.

Δηλ οι Γάλλοι πολίτες γιαυτό ανέβασαν σε ποσοστά την ακροδεξιά, επειδή τους ταλάνιζε η γραφειοκρατία στο δημόσιο...

Παλαιό μέλος
    κάπως έτσι... και άλλα προβλήματα. Σιγουρα απο εμας περισσότερη παιδεία και αγάπη για τη χώρα τους έχουν πάντως. Και το λέω απο προσωπική πείρα μιας και είχα την τυχη να πάω στη Γαλλία αρκετές φορές.

Νομίζω κι όλας οτι αν έχει σε κάτι να ελπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να μη γινει μια γερμανική ηγεμονία, αυτό είναι ο γαλλικός λαός.

Οι άγγλοι την κάνανε με ελαφρά και οι υπόλοιποι είναι έρμαια του κεφαλαίου που λένε και οι κομουνιστές.

το επεκτείναμε όμως πολύ, κάτσε να ψαξω να βρω κανα 15αρι γρανάζι για το ντουκάκι να πηγαίνω πιο ξεκούραστα εθνική...

Πάει κι ο δευτερος λαγός
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Πάει κι ο δευτερος λαγός
    Toν φάγατε τον άνθρωπο

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  4. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF