Για να κάνουμε τα βασικά τα παραπάνω είναι απαραίτητα. Χωρίς καρυδάκια 1/4 και 1/2, γερμ/να, 2 κατσαβίδια και μια πένσα δεν κάνω τίποτα. Με τις μύτες και τους αντάπτορες μπορώ να κάνω ακόμα περισσότερα σε πιο πολλές μηχανές ενώ σε συνδυασμό με τα καρυδάκια 1/4 είναι μια καλή λύση για να μην κουβαλάω κατσαβίδια και αλλενάκια κάτω απ' τη σέλα.
Αν κάποιος θέλει πιο κόμπακτ καταστάσεις για κάτω απ' τη σέλα υπάρχουν λύσεις. (όχι πως έχουν όλες οι μηχανές χώρο αλλά λέμε τώρα)
Στα
γρήγορα
Στο σπίτι μου μπορώ να έχω και μια κανονική καστάνια 1/4 μαζί με 2 προεκτάσεις και το 11αρι που λείπει, αλλά αυτή η συλλογούλα μαζί με δυο γερμ/να μπορεί να κάνει κάποιες βασικές εργασίες στην άκρη του δρόμου (πολύ βασικές και πολύ απλές). Φυσικά δεν γλιτώνω τα "βαριά", για να ρυθμίζω αλυσίδα πχ. Κάποιες λύσεις για το πως θα γλιτώσω βάρος και όγκο συζητήσαμε
εδώ.
Περισσότερες στο ανάλογο θρεντ.
Το πενσάκι επίτηδες είπα να είναι 160αρι, γιατί δεν ξέρω τι θέλει να έχει κάποιος μαζί του και γιατί δεν χρειάζεται μεγαλύτερο για τις εργασίες στη μηχανή του. Μαζί μου θα έχω ότι χρειάζομαι απ' αυτά που περιέγραψα στην πρώτη σελίδα.
Το 1/2 δυστυχώς δεν είναι το κατάλληλο μέγεθος για κάτω απ' τη σέλα αλλά δε θα χρειαστούμε πολλά απ' το δαυτο για τις εργασίες στην άκρη του δρόμου.
Στο σπίτι μου όμως θα χρειαστεί να έχω όλα όσα ανέφερα στην πρώτη σελίδα.