Αυτά για σήμερα, από αύριο θα αρχίσω να ανεβάζω και άλλα σιγά σιγα
Αυτά για σήμερα, από αύριο θα αρχίσω να ανεβάζω και άλλα σιγά σιγα
Γερμανική. Είχα την εντύπωση ότι έβγαζε μόνο εργαλεία για ξυλουργούς. Πολύ ωραίο!
Yeap.. NWS..
Παλιότερο μοντέλο όμως. Οι λαβές ξεχωρίζουν και είναι χαρακτηριστικές. Δεν ξέρω γιατί δεν γράφει μάρκα αλλά αν κρίνω απ' το χρώμα των λαβών πρέπει να την έδινε κάποιος κάποιος άλλος κατασκευαστής. Της nws συνήθως έχουν κόκκινο.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 29/09/2016 στις 14:11.
Sent from me using a computer.
Δεν είναι κατασκευαστής. Ήταν ότι είναι και το hoffman group που πουλάει εργαλεία μάρκας garrant αλλά δεν υπάρχει τέτοια μάρκα. Έχει εργαλεία από άλλους κατασκευαστές όπως stahlwille ktl. Αλυσίδα καταστημάτων που πουλάνε εργαλεία και έχουν και τη δική τους μάρκα δλδ.
Κάπου πρέπει να έχω πετύχει αυτή τη γραμματοσειρά αλλά δεν μου έρχεται τίποτα. Τι γράφει?
Edit. Αν γράφει genuine μπορεί να ειναι από καμιά συλλογή τρακτέρ ή αυτοκινήτου.
Και αγνώστων θα παραμείνει αν δε βγάλεις καμιά πιο κοντινή(όχι πως έχεις πολλές ελπίδες αλλά λέμε τώρα!). Ούτε τα σηματάκια δεν βλέπω τι είναι! Απ' την άλλη έχει τίποτε χαρακτηριστικό?
Δλδ αυτά που γράφουν profi είναι του πράκτικερ?
Τελευταία τροποποίηση από daz; 29/09/2016 στις 01:27.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Άχρηστε, τι σε πλΕρώνουμε τόσον καιρό;;;;
Έχεις χωθεί μέχρι τα μπούνια στα άδυτα των άδυτων των εταιριών εργαλείων και δεν γνώριζες αυτό που και η κουτσή Μαρία ξέρει;
Τέσπα πολύ το μολύναμε τουτο το θρεντ, ξύρισε τα ποστ μου/σου, η βάλε τα στο κατάλληλο θρεντ (στα εργαλεία 'λιντλ")
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Εδω και λιγες μερες που διαβαζω εδω μεσα, αρχισα να βλεπω τα εργαλεια χειρος με αλλο ματι. Παντα ηθελα ενα καλο εργαλειο αλλα μου αρκουσε απλα να εχω ενα εργαλειο.
Οποτε ειδα σημερα τα καυσαβιδια μου και εκτος των γνωστων και αναφερωμενων εδω, βρηκα και αυτα
Ο νανος ειναι tramontina
Το πρασινο juki.