Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Interphone Urban γνώμες

Interphone Urban γνώμες

Ψάχνοντας κάτι σχετικά καλό και στα οικονομικά μου μέτρα, σκέφτομαι να αγοράσω την urban ενδοεπικοινωνία της interphone.

Σκοπός είναι να ακούω την γυναίκα μου...να γκρινιάζει....κυρίως σε ταξίδια και λιγότερο εντός Αθηνών.

Καμία άποψη.; (εκτός απο το να αλλάξω γυναίκα.. )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Ναι έτσι πήρα και εγώ την F4 . Και το αποτέλεσμα να πηγαίνεις καμιά βόλτα,να χτυπάει το τηλέφωνο και να σε κάνει μπαρούτι η άλλη από τα νεύρα κινδυνεύοντας να σκάσεις σε καμιά νταλίκα.

Πέρα από την πλάκα η f4 αξιόπιστη είναι και με καλό ήχο.Για την urban δεν ξέρω . Πρέπει να είναι καινούργιο μοντελάκι της interphone.

Παλαιό μέλος
    γεια σου φιλε θοδωρη. εχω το urban το ζευγαρι και εγω εδω και 3-4 μηνες. πολυ καλο σε ολα του και σε σχεση με το αντιστοιχο παλιο της ιντερφον εχει και καλυτερη αποσταση μεταξυ αναβατη και συναναβατη αλλα και ραδιοφωνο. το παλιο παλιοτερο ειχε μονο 10 μετρα ενω αυτο 100 και δεν ειχε και ραδιοφωνο. παρτο με κλειστα ματια εκτος αν θες να πας στο σπορτ η στο τουρερ που δεν ειναι χρησιμο εκτος αν κανεις μεγαλα ταξιδια με αλλους και εχετε αποστασεις 1+ χλμ μεταξυ σας! αυτα απο μενα

Για να κλείσει λοιπόν σωστά το θέμα, σας ενημερώνω οτι την πήρα και είμαι ικανοποιημένος μετά απο μια μικρή βόλτα.

Εντός Αθήνας με μικρές ταχύτητες είναι πολύ πολύ καλή σε όλους τους τομείς.
    Σε βόλτα μέχρι την Κόρινθο η επικοινωνία ήταν άψογη ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες και με αρκετά "φασαριόζα" μηχανή..
    Στην μουσική μετά τα 120+ δυνάμωσα αρκετά την ένταση και είχε κάποια μπουκώματα..Αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.!

Παλαιό μέλος
    ειχα αναοιξει ενα θεμα παλι με ενα προβλημα που ειχα αλλα οχι με την ενδοεπικοινωνια αλλα επειδη δεν μπηκαν σωστα τα ακουστηκα! ηταν πολυ ψηλα τοποθετημενα με αποτελεσμα να ακουμπανε πανω στο πτερυγιο και οχι να ειναι απεναντι απο την τρυπα του αυτιου..να τσεκαρεις και αυτο με το δαχτυλο οταν φορας το κρανος να κανεις μια μετρηση ας πουμε και να δεις αν ειναι ακριβως απεναντι η τρπα του αυτιου σου.

http://www.moto.gr/forums/showthread...ght=anavatis19

οριστε και το νημα τοτε

Φίλε anavatis σε ευχαριστώ πολύ. Το τσέκαρα και είμαι οκ από τοποθέτηση. Έχει και το κράνος εξάλλου τις αντίστοιχες υποδοχές για ακουστικά.

Γενικά πάντως το (ελληνιστί) value for money είναι άψογο..
    Ευχαριστώ ξανά.!

Παλαιό μέλος
    τιποτα αγορινα να εισαι καλα! και μενα εχει υποδοχη αλλα σου πα δεν μπηκαν σωστα..εχω μικροτερο αυτι που αυτο που πιστευα χααχαχ. και να ξερεις καθε 2-3 μηνες το φορτιζω. ειδικα της κοπελιας που δεν ειναι πανω στη μηχανη συνεχεια ανετα βγαζει 4-5 μηνες χωρις φορτιση.

Παλαιό μέλος
    Καλησπέρα και από εμένα. σκέφτομαι να κάνω και εγώ μια τέτοια αγορά. βάζετε και ωτοασπιδες και χρησιμοποιείται τις ενδοεπικοινωνιες;

Νομίζω πως δεν θα δουλέψει με ωτοασπιδες.
    Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως υπάρχουν κάποιες από αυτές που κόβουν συγκεκρημενες συχνότητες.
    Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει με.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Thodoris_vara Προβολή μηνύματος
    Νομίζω πως δεν θα δουλέψει με ωτοασπιδες.
    Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως υπάρχουν κάποιες από αυτές που κόβουν συγκεκρημενες συχνότητες.
    Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει με.
    συνήθως σε ταξίδι για πιο ηρεμία βάζω ωτοασπιδες. αλλά θα ήθελα να ακουω και το ραδιακι μου.

Παλαιό μέλος
    οχι ρε συ ωτοασπιδες με το bluetooth! ειδικα σε ταξιδι που εχει πιο πολυ αερα δεν ακους τοσο καλα ετσι κ αλλιως..με τις ωτοασπιδες δεν θα ακους τιποτα..τα λεφτα του εμενα τα εχει βγαλει παντως το συγκεκριμενο..πολυ ποιοτικο και πολυ αποτελεσματικο απο το να μιλαω και να ρισκαρω με το τηλεφωνο

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Εχω παρει ενδοεπικοινωνια απο τα βαθη της κινας απο το gearbest...35ε η μια αν θυμαμαι καλα; Και δε πιστευω να υπολειπεται σε κατι απο τα interphone των 200+€

Εθνικη παντως μουσικη ακουωε οτοασπιδες ανετα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    Εχω παρει ενδοεπικοινωνια απο τα βαθη της κινας απο το gearbest...35ε η μια αν θυμαμαι καλα; Και δε πιστευω να υπολειπεται σε κατι απο τα interphone των 200+€

Εθνικη παντως μουσικη ακουωε οτοασπιδες ανετα
    αυτό θέλω να ξέρω. γιατί όσο και καλό κράνος να έχεις σε ταξίδι θες ωτοασπιδες. εκεί αποδίδει το σύστημα;;

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ναι ακους...οχι δυνατα, αλλα απο το να μην ακους τιποτα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο...και μιλαμε για ταχυτητες 150+ σε αυτη την περιοχη

παντως χωρις οτοασπιδες αυτο που λες εγω στο τερμα δε το βαζεις ειναι εκκωφαντικο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Ειχα παλια μια αγγλικη ενδοεπικοινωνια, πανακριβη και δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος αλλα εξαρταται τι ζητας...αν θες σε χαμηλο ρυθμο ταχυτητα ολες ακουγονται μια χαρα δεν χρειαζεται καποιος να ξοδευτει..

Αν ομως ξηλωνεσαι να την αγορασεις εχεις απαιτησεις...που σημαινει να εχει 1) στερεοφωνικο ηχο και να μην σου σουβλιζει το αυτι απο την τσιριδα..2)να ακους πεντακαθαρα σε υψηλες ταχυτητες (170 plus)3) να εχει μεγαλη αυτονομια...

Κατα την γνωμη μου οποια ακριβη ενδοεπικοινωνια δεν εχει τα παραπανω χαρακτηριστικα δεν αξιζει τα χρηματα της...και επειδη καμια δεν τα εχει...καλυτερα μια φθηνη κινεζικη..εκει τουλαχιστον δεν τα κλαις τα χρηματα σου..
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. honda cbr 125cc (γνώμες)
    από KyleKatarn στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2008, 11:04
  2. Ktm 950 Γνωμες!
    από picramenos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 12:13
  3. Θέλω γνώμες παιδιά!!!!
    από periklisk στο forum Off topic