Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 65

Θέμα: Ερώτηση για κουτί (καλά ντε μην βαράτε)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    αφου θα πάρεις καινούργιο, πάρε diesel, τι τι θέλεις τη βενζίνη? Θα καιει πραγματικά 4.5 λίτρα (οποιαδήποτε βενζίνη τα 4 δε τα βλέπει ούτε στον υπνο της), με τιμή 1 ευρω το λίτρο, αντί 1,5.

Chevrolet AVEO diesel. To πιο φτηνό diesel, τεραστιοι χώροι για την κατηγορία του (το sedan) και το καταπληκτικό 1.3 multijet της fiat που ότι και να χαλάσει απο κύκλωμα τροφοδοσίας επισκευάζεται, όχι σα κατι vag που θελει πεταμα η τρόμπα και χιλιάρικο.

βαζεις και ένα πρόγραμμα με 250 κατοστάρικα και παει στα 120 άλογα και έχεις και γκάζια, με ελάχιστη αύξηση της κατανάλωσης. Δε φαινεται και στην εγγύηση το πρόγραμμα.
    Το ιδιο μοτερ η Fiat το δινει στo corsa και στο swift, αμα δε σ' αρεσει το chevrolet.

φιλοι με μικρά diesel αμάξια, την περνάνε με 30 ευρω το μήνα και κινούνται όλη μέρα.

με τη βενζίνα το 100αρι δε σε φτάνει το μηνα και σκέφτεσαι πόλύ να πας οπουδήποτε.
    ....σωστος... ειχα corsa d 1.3 diesel 8χρονια , καταναλωση περιπου 4,5 με 5 και μοναδικη βλαβη δυναμο κοστος 300 ευρω
    aleaxzafeir

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    αν το αντεχεις οικονομικα, στα βενζινοκινητα το fiesta 1.0 ecoboost παιζει χωρις ανταγωνισμο.
    αν θελεις diesel το fiesta 1.4d παιζει και αυτο χωρις ανταγωνισμο, μαλλον.

και το 2 ειναι καινουρια και δε θα βρεις μεταχειρισμενα (1.0 ecoboost) υπαρχει μονο 1 μεταχειρισμενο στην ελλαδα. 1.4d δεν εχω ψαξει να σου πω.

ειμαι και εγω σε αναζητηση μικρου αυτοκινητου fun to drive αλλα δε μπορω να τα καταλαξω, γιατι με περιοριζει λιγακι το μικρο budget (δε φτανω το 1.0 ecoboost) και σκεφτομαι το 1.6 sport το οποιο εχει πολλα τελη και τεκμηριο. θελει ψαξιμο, αναλογα τι απαιτησεις εχεις...
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    αν το αντεχεις οικονομικα, στα βενζινοκινητα το fiesta 1.0 ecoboost παιζει χωρις ανταγωνισμο.
    αν θελεις diesel το fiesta 1.4d παιζει και αυτο χωρις ανταγωνισμο, μαλλον.

και το 2 ειναι καινουρια και δε θα βρεις μεταχειρισμενα (1.0 ecoboost) υπαρχει μονο 1 μεταχειρισμενο στην ελλαδα. 1.4d δεν εχω ψαξει να σου πω.

ειμαι και εγω σε αναζητηση μικρου αυτοκινητου fun to drive αλλα δε μπορω να τα καταλαξω, γιατι με περιοριζει λιγακι το μικρο budget (δε φτανω το 1.0 ecoboost) και σκεφτομαι το 1.6 sport το οποιο εχει πολλα τελη και τεκμηριο. θελει ψαξιμο, αναλογα τι απαιτησεις εχεις...
    το έχει και σε προσφορά τώρα η ford σε περίπτωση που δεν το έχεις δει

Πάντως γενικά θα κάνω και μια βόλτα σε αντιπροσωπία seat kai ford για να δω τι χρηματοδότηση προσφέρουν γιατί όλα τα λεφτά στο χέρι δεν παίζουν μάλλον δώσεις σε 5 χρόνια για να δίνουμε και λίγα κάθε μήνα

Νέο μέλος
    Αν πηγαίναμε σε diesel κάτι τέτοιο το θεωρώ τέλειο http://www.gocar.gr/cars/FORD/FIESTA...ECOnetic_95ps/

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από everydayslavext Προβολή μηνύματος
    το έχει και σε προσφορά τώρα η ford σε περίπτωση που δεν το έχεις δει

Πάντως γενικά θα κάνω και μια βόλτα σε αντιπροσωπία seat kai ford για να δω τι χρηματοδότηση προσφέρουν γιατί όλα τα λεφτά στο χέρι δεν παίζουν μάλλον δώσεις σε 5 χρόνια για να δίνουμε και λίγα κάθε μήνα
    Είναι και η μάνα μου σε παρόμοια φάση, ψάχνουμε μικρομεσαίο αυτοκίνητο με τα ίδια χαρακτηριστικά. Από 2 ford που πήραμε προσφορά για το fiesta 1.0 ecoboost 100hp μας είπαν 13500 κ 13200 (μεταλλικό χρώμα) η άλλη με το κλειδί στο χέρι. Για λίγο πάντως χάσαμε ένα φιεστα πετρέλαιο του 16 με 5500χλμ στα 11800.... Για τον ecoboost έχετε καλή γνώμη? Έχουν ακουστεί διάφορα προβλήματα κλπ? Γενικά με προβληματίζει λίγο που είναι ένα μικρό τρικύλινδρο μοτερ πουσαρισμένο στα 100-125-140 άλογα...Βέβαια η τεχνολογία εξελίσσεται και όλοι προς τα εκεί πάνε...

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Την κατανάλωση που δίνει η seat δεν υπάρχει περίπτωση να την πιάσεις. Για τα ανταλλακτικά της ford επειδή έχω το fiesta mk6 οι τιμές τους είναι λογικές, εκτός και αν κάποιος είναι χαπατο και το πηγαίνει στην αντιπροσωπία, αλλά ότι μάρκα και να έχεις η αντιπροσωπία δαγκώνει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Fiesta(ecoboost) νοικιασμένο είχα στην αγγλία για 10 μέρες.
    Ωραίο αυτοκινητάκι και πολύ δεμένο.
    Δεν συνήθισα εύκολα την εργονομία του και το κιβώτιο (αφού τα είχα όλα αριστερά για 1η φορά στην ζωή μου).
    Οι κατανάλωση έπαιζε γύρω στα 6lt/100Km εννοείται με χαλαρούς ρυθμούς.

Παλαιό μέλος
    επειδη απο οτι φαινεται οι περισσοτεροι δεν γνωριζετε, το πετρελαιο ειναι για καποιον που κανει πολλα χλμ στο χρονο..15-20χιλιαδες και βαλε. γιατι λοιπον αν κανει με το ζορι οπως ειπε 10 να παρει πετρελαιο και να το πληρωσει 2-3χιλιαρικα πανω?? βενζινη παρε αδερφε..τα καινουργια πλεον ειναι πολυ οικονομικα δεν ειναι οπως οι παλιες βενζινες..και μακρια απο μετεχειρα αν μπορεις..σε ολα κρυβουν κατι, ειναι απιστευτο τι απατη παιζει

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Εννοείται βενζίνη, το πετρέλαιο έχει γίνει τις μόδας και παίρνουν όλοι και όταν αρχίσουν να τους βάζουν μεγάλους φόρους δήθεν για το καλό μας όσοι τα πήραν θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    επειδη απο οτι φαινεται οι περισσοτεροι δεν γνωριζετε, το πετρελαιο ειναι για καποιον που κανει πολλα χλμ στο χρονο..15-20χιλιαδες και βαλε. γιατι λοιπον αν κανει με το ζορι οπως ειπε 10 να παρει πετρελαιο και να το πληρωσει 2-3χιλιαρικα πανω?? βενζινη παρε αδερφε..τα καινουργια πλεον ειναι πολυ οικονομικα δεν ειναι οπως οι παλιες βενζινες..και μακρια απο μετεχειρα αν μπορεις..σε ολα κρυβουν κατι, ειναι απιστευτο τι απατη παιζει
    συμφωνω σε αυτο. αν μιλαμε για 10κ το χρονο η βενζινη ειναι μονοδρομος. εγω παιζω γυρω στα 22-25 γι'αυτο και συζηταω για πετρελαιο.
    τα καινουρια απο οτι βλεπω εχουν απαγορευτικες τιμες για το budget μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Road Pirat Προβολή μηνύματος
    Εννοείται βενζίνη, το πετρέλαιο έχει γίνει τις μόδας και παίρνουν όλοι και όταν αρχίσουν να τους βάζουν μεγάλους φόρους δήθεν για το καλό μας όσοι τα πήραν θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.
    αυτο που εχει γινει τα τελευταια χρονια με τα πετρελαιοκινητα στην ελλαδα, μονο οι ελληναρες θα μπορουσαν να το κανουν.
    αγορασανε πετρελαιοκινητα μικρα με τη λογικη οτι ηταν σε τιμη ευκαιριας και τα περισσοτερα ειναι εισαγωγης με γυρισμενα χλμ τουλαχιστον 3 φορες πισω. οι εμποροι βγαλανε λεφτα εις βαρος του βλακα ελληναρα...
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Μέλος
    Έχει μια καλή προσφορά το diesel fiesta στα 13.335 και το ψήνουμε να πάμε σε diesel αν και δεν κάνουμε πανω απο 13 χιλιόμετρα το χρόνο ( τώρα που πάω και εγώ καμιά βολτα γιατί ο πατέρας κανει 10 με το ζόρι ) αλλά οπτικά εμένα τουλάχιστον μου αρέσει το seat ibiza θα πάω βόλτα στις αντίστοιχες αντιπροσωπίες και θα καταλίξω πάντως το diesel της ford είναι καλή ευκαιρία λόγο του ότι δεν έχει τέλει κυκλοφορίας ( 82 gr ) και πιστεύω και το όριο να μειώσουν πάλι δεν θα πληρώνει επίσης πολύ οικονομικό γιατι με 50ευρώ κάνεις 1000 χιλιόμετρα

Το skoda fabia το έχετε κοιτάξει? (Σήμερα έκλεισα το swift...)

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    Το skoda fabia το έχετε κοιτάξει? (Σήμερα έκλεισα το swift...)
    Φίλε εντυπώσεις απο το swift πές μας Κατανάλωση ? τέλει ?

Παλαιό μέλος
    για ακόμα μια φορά βλεπουμε ο καθένας να υποστηρίζει την επιλογή του μεχρις εσχάτων. Οι έχουντες βενζίνα υποστηρίζουν βενζίνα (παρόλο που συμφερει καλύτερα πετρέλαιο), αυτοι που έχουν πετρέλαιο υποστηρίζουν το αυτονόητο.

εγω παντως βενζίνα έχω, παρόλο που προτείνω σε όλους να παρουν πετρέλαιο εδω και χρόνια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    αφου θα πάρεις καινούργιο, πάρε diesel, τι τι θέλεις τη βενζίνη? Θα καιει πραγματικά 4.5 λίτρα (οποιαδήποτε βενζίνη τα 4 δε τα βλέπει ούτε στον υπνο της), με τιμή 1 ευρω το λίτρο, αντί 1,5.

Chevrolet AVEO diesel. To πιο φτηνό diesel, τεραστιοι χώροι για την κατηγορία του (το sedan) και το καταπληκτικό 1.3 multijet της fiat που ότι και να χαλάσει απο κύκλωμα τροφοδοσίας επισκευάζεται, όχι σα κατι vag που θελει πεταμα η τρόμπα και χιλιάρικο.

βαζεις και ένα πρόγραμμα με 250 κατοστάρικα και παει στα 120 άλογα και έχεις και γκάζια, με ελάχιστη αύξηση της κατανάλωσης. Δε φαινεται και στην εγγύηση το πρόγραμμα.
    Το ιδιο μοτερ η Fiat το δινει στo corsa και στο swift, αμα δε σ' αρεσει το chevrolet.

φιλοι με μικρά diesel αμάξια, την περνάνε με 30 ευρω το μήνα και κινούνται όλη μέρα.

με τη βενζίνα το 100αρι δε σε φτάνει το μηνα και σκέφτεσαι πόλύ να πας οπουδήποτε.

ΑΣ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

Η Σεβρολέτ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ από την Ευρώπη όπως ακριβώς το ακούς.
    Όπως και ή Ντααεγού,όπως η Νταιχάτσου.
    Πως λοιπόν να αγοράσει ο φίλος μας Σεβρολέτ..??
    Επίσης μας είπε ότι κάνει 10000 χλμ. το χρόνο.
    Και εγώ πριν 2 χρόνια αγόρασα ΒΕΝΖΙΝΗ επειδή ακριβώς ΔΕΝ γράφω πάνω
    από 10-12 χιλιάδες χλμ. το χρόνο..!!!
    Ακόμα και πριν αρχίζουν να βάζουν χέρι στο πετρέλαιο,ακόμα και πριν οι εταιρίες
    κολοσσοί αρχίζουν να στρέφονται προς τους κινητήρες βενζίνης με λιγότερα κυβικά
    και τούρμπο,ακόμα και πριν ανακοινώσουν γίγαντες όπως η Τογιότα πρώτη σε
    πωλήσεις παγκοσμίως με περίπου 12 μύρρια αυτοκίνητα,ΟΤΙ σταματάει σε 1-2 χρόνια
    να ασχολείται με το πετρέλαιο,ακόμα και πριν Αμερικανοί ,Παριζιάνοι κ.λ.π.βγούνε
    και αρχίσουν τις απαγορεύσεις πετρελαιοκίνητων στις μεγάλες πόλεις,ακόμα και
    ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ πετρέλαιο της προκοπής στην Ελλάδα και δεν βγάζαμε τα φίλτρα dpf
    από τα αυτοκίνητα μας επειδή κοστίζουν πολύ ακριβά όταν χαλάσουν,ακόμα και αν
    τα πετρελαιοκίνητα που ανακαλύψαμε το 2012 στην χώρα μας όταν οι άλλοι είχαν αρχίσει
    την αντίστροφη μέτρηση δεν κόστιζαν πολύ παραπάνω,ακόμα και αν δεν είχαν ήδη βάλει
    χέρι μόλις η πίττα μεγάλωσε στο όριο των 100 μικρογραμμαρίων που φέτος από 90 ετοιμάζονται
    να το πάνε στα 85-80,ακόμα και αν δεν ετοιμάζονταν για το μεγάλο σάλτο,την τιμή του
    πετρελαίου κίνησης που σε όλη την Ευρώπη είναι στα ίδια με την βενζίνη,ίσως και λίγο παραπάνω σε κάποιες χώρες,
    ΑΚΟΜΑ η βενζίνη για τα μικρά αυτοκίνητα που γράφουν μέχρι 15-20000 χλμ.το χρόνο
    κατά την άποψη μου ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ..!!
    Για τον φίλο μας που ψάχνεται το Σέατ έχω να πω ότι είναι ο φτωχός συγγενής του γκρουπ,όμως
    ο καλύτερος για τα λεφτά του.
    Φίλε μου Χόντα,Τογιότα ,Σουζούκι και μετά Κορέα.
    Επειδή τα έψαξα πριν αγοράσω,το Τζάζ είναι το καλύτερο και το πιο αξιόπιστο.
    Από κοντά ακολουθούν και οι υπόλοιποι που έγραψα.Μοτέρ βενζίνης υπάρχουν πλέον πολλά.
    Και σε πολλά κυβικά.Και το Χόντα έχει δύσκολο σέρβις αλλά ΔΕΝ θα σου πάθει τίποτε.
    Αυτή είναι η γνώμη μου
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 09/10/2016 στις 07:47.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση για κουτί
    από Μανολης67 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2016, 14:53
  2. Ερώτηση για αυτούς που ξέρουν καλά από... μίζες!
    από Antwnis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2012, 18:06
  3. Help για VFR! (μην βαρατε!)
    από Ταξιδευτής στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2008, 10:48
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2004, 13:23
  5. Ερωτηση Για Fmf
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13