Σπίτι κι εγώ. Χάρηκα με όσους ξανάδα και όσους γνώρισα. (Συνηθισμένη ατάκα, αλλά έτσι είναι.)![]()
Στην βαση και στον μαλακό καναπε!!!
Περαστικα στα παιδια που ειχαν το ατυχημα
Χαρηκα που ειδα παλιους και γνωρισα καινουργιους,λυπαμαι που δεν σας προλαβα ολους
Συγχαρητηρια στα παιδια για την οργανωση!!!next time θελω τον Μπλιτζ Leader!!!
Στα επομενα![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
ρε τζίμι σόρι που σε μπέρδεψα με τον γέρο αλλά εσύ είσαι γκριζαρισμένος και ο άλλος μαύρο κατράμι
λες να τα βάφει ο παλιόγερος;![]()
Επέστρεψα και εγώ (8:30) μπανιαρίστηκα και είμαι έτοιμος για ................................ ύπνο.
Άντε και του χρόνου.
Χάρηκα που επιτέλους σας γνώρισα από κοντά
![]()
Back 2 base κι εμείς....
Είχαμε μια έξοδο, πατισαμε λίγο χωματακι αλλα η απίστευτη εμπειρία μουκαι η ψυχραιμία της Πόπης μας κράτησε όρθιους...
Όλα καλά λοιπόν, τα υπόλοιπα αύριο!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, πολύ όμορφο το χωριό, πολλά χαμόγελα, πολύ στροφιλικι στην επιστροφή από Αράχωβα, πολύ κίνηση από Κηφισιά και μετά.
Και του χρόνου.![]()
Πολύ ωραία ήταν!!!! Μα γιατί δεν είχα ξανάρθει σε ετησία ο μ.....κ..ς; χαρηκα για ολα τα παιδιά που γνώρισα. Σύντομα εύχομαι κ σε άλλη βόλτα.
Ωραία ήταν, με πολλές συμμετοχές και... δεν έβρεχε, επιτέλους. Δεν θυμάμαι από πότε έχω να το πω αυτό για ετήσια
Το ποιο ωραίο πράγμα σε αυτές τις συναντήσεις είναι οι άνθρωποι που γνωρίζεις ή ξαναβλέπεις μετά από καιρό.
Να είμαστε καλά και του χρόνου μάγκες
Περαστικά στον φίλο που χτύπησε![]()
Travel, Grow, Share
Πίσω και εμείς. Ωραία βόλτα..ιδανικός καιρός, σχεδόν οικογενειακό το τραπέζι ..γεγονός παρελθοντικό πια η ετήσια του 2016.. πάμε για τις επόμενες![]()
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Η φετινή μου θύμισε αρκετά τις παλιές καλές βόλτες.
Εύγε. Τη χάρηκα
![]()
Δεν ανοίγει όποιος βάλει φωτός ένα ξεχωριστό θέμα για φωτογραφίες;;
Εγώ θα ανεβασω αύριο,δεν ανοίγω πισι για κανένα λόγο τώρα!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....