Δημοσιεύθηκε αρχικά από zizou Μουνοπ@ν@ admin Συνημμένο 369525 Α, ναι σε ξέχασα, γιατί γράφεις ακόμα ρπμ;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Α, ναι σε ξέχασα, γιατί γράφεις ακόμα ρπμ; Τι έχασα?
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Δημοσιεύθηκε αρχικά από zizou Τι έχασα? Την κόκκινη κάρτα, με κοιτούσες περίεργα.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Την κόκκινη κάρτα, με κοιτούσες περίεργα. Ακόμα κ αν σε κοιτούσα περίεργα,που δεν σε κοιτούσα περίεργα είναι λίγο υπερβολική η κόκκινη κάρτα δε νομίζεις?
μα τι λέτε?
SRX6 & Tuono Rulezzz Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..
Και σκάει ο ΤΕΡΙ λέει και βάζει φώτο της ετήσιας
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes εγω ημουν ρε.... πες τωρα οτι δε με καταλαβες.. εγώ όμως σε κατάλαβα στα διόδια.
BMW K1200R sport
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron μα τι λέτε? Δεν ξέρω, νομίζω ότι κάτι είχε το νερό εκεί πάνω και χάσαμε το χιούμορ μας...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Και σκάει ο ΤΕΡΙ λέει και βάζει φώτο της ετήσιας
Throttle that mysterious friend of ours
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Δεν ξέρω, νομίζω ότι κάτι είχε το νερό εκεί πάνω και χάσαμε το χιούμορ μας... :mavrokoukoulas mode on: Μπύρα επινες. ..... :mavrokoukoulas mode off:
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp :mavrokoukoulas mode on: Μπύρα επινες. ..... :mavrokoukoulas mode off: Είχε νερό μέσα το μπουκάλι. Αν κάθεσαι στο τραπέζι του Πλίτσερ, δεν τολμάς να κάνεις τέτοια.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Είχε νερό μέσα το μπουκάλι. Αν κάθεσαι στο τραπέζι του Πλίτσερ, δεν τολμάς να κάνεις τέτοια. Μας μεταφέρω στο άλλο.
Life begins at 45°.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Είχε νερό μέσα το μπουκάλι. Αν κάθεσαι στο τραπέζι του Πλίτσερ, δεν τολμάς να κάνεις τέτοια. Τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι σας έχει βάλει ο κιορατας!
Μας έφαγε και το φαΐ ο πλιτσερ. Σα σπουργιτάκι πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι και τσιμπουσε.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από έναςεκ2χρηστώνπουμετάισανλουκανικάκιμεταχεράκιατου Μας έφαγε και το φαΐ ο πλιτσερ. Σα σπουργιτάκι πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι και τσιμπουσε.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 04/10/2016 στις 15:03.