ο "γαμω τις λαμπες" εχει αντιθετη αποψη, το δηλωσε το πρωι σαν φευγαμε απο το βελιγραδι. παρακαλω βρειτε τα ηρεμα και χωρις διαπληκτισμους μην γινει το θρεντ μυλος και ψαχνομαστε![]()
ο "γαμω τις λαμπες" εχει αντιθετη αποψη, το δηλωσε το πρωι σαν φευγαμε απο το βελιγραδι. παρακαλω βρειτε τα ηρεμα και χωρις διαπληκτισμους μην γινει το θρεντ μυλος και ψαχνομαστε![]()
Γιαννης
Εγώ απορώ πώς βλέπετε αν έχει κυτταρίτιδα κάτω από το τζην...
Life begins at 45°.
Μπράβο ρε παιδιά. Πραγματικά ζηλευτή βόλτα. Άντε και στην επόμενη, να βλέπουμε κι εμείς οι... "μην πάμε και πολύ μακριά," τα εξωτερικά εκ του καναπέος.
Μου άρεσε ο τρόπος που ποστάρισε ο Σπύράκος τις πρώτες φωτογραφίες. Όνομα - Σχόλιο - Φάτσα - Μηχανάκι. Κανονικά έτσι έπρεπε να κάνουμε όλοι, να ξέρουμε τι μας γίνετε.
Μπράβο σε όλους.![]()
Το λοιπόν!
Δεν ξέρω αν θα γίνει σιδεροκωλη την άνοιξη και μακάρι να γίνει, αλλά εγώ εκείνη την εποχή ακόμα αρμεγω. θα σας παρακολουθω απο εδω
Όμως! Μιας και το κουβεντιασαμε με τα παιδιά, τον Σεπτέμβριο μπορώ να προτείνω μια σιδεροκωλη
Η Οποία μπορεί να στηθεί ως εξής
1η μέρα,
Μάζωξη στα σύνορα της κακαβιας και βουρ στους αγ σαράντα - Αλβανία.1ωρα περίπου διαδρομή από τα σύνορα.
2η μέρα
Αγ . σαράντα -ανεβαίνουμε ακτογραμμή προς Αυλώνα, Δυρράχιο Σκοδρα περνάμε σουβλάκι Μαυροβούνιο μπουτβα - κοτορ και καταλήγουμε για ύπνο, dubrovnik Κροατία.
3η μέρα
Dubrovnik -βοσνια σαραγεβο ή μοσταρ ανάλογα με το τι επιθυμεί η παρέα
και 4η μέρα επιστροφή μέσω ωχριδα - Καστοριά -Εγνατία
η τρίτη μέρα σκόπιμα έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα για να μπορούν να στρώσουν οι κωλοι και να βγάλουν την 4η μέρα που θα είναι δύσκολη με πολλά χιλιόμετρα και μικρή ωριαία ταχύτητα αλλά περνάει από φανταστικά μέρη μέχρι την Καστοριά - Καλαμπάκα
είναι πολύ νωρίς για να κανονίζουμε από τώρα, αλλά είπα να ενημερώσω μια και βλέπουμε αργότερα με χάρτες κλπ. Πως θα βγει ο χειμώνας![]()
Σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη για τις διαδρομες και (βασιζομενος στα δικα σου σχολια) εχω να πω τα εξης....
Α. Τα >1100 χλμ βελιγραδι -αθηνα τα εβγαλα χωρις κουραση παρα το γεγονος οτι ηταν η τελευταια μερα της βολτας.
Β. Κατ εμε θα πρεπει ο πλεον απομακρυσμενος προορισμος να ειναι στη δευτερη μερα ωστε η επιστροφη να μη γινεται στις μια η ωρα το βραδυ ή και η αναχωρηση για την επιστροφη να ειναι πιο χαλαρη.
Γ. Ομορφη διαδρομη στην Ελλαδα μπορουμε να κανουμε και σε ενα διημερο. Ειναι κριμα να χασεις χρονο εντος συνορων και να μην τον εκμεταλλευτεις εκτος.
Να ειμαστε καλα μεχρι τοτε και ολα βρισκονται
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Παιδες ειμαι ετοιμος. Τωρα στη Σερβια ζοριστηκα λιγο στο γυρισμο, γιατι ειχαμε πολλες ωρες βραδινη οδηγηση. Αλλα ψωνισα LED λαμπιτσες μπροστα και λογικα στο επομενο θα βλεπω μια χαρα.
</troll>
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.