Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, (στη περίπτωσή μας) αιώνες κοσκινίζει...... αν υπάρχει θέληση και άνθρωποι να βάλουν πλάτη με ανιδιοτέλεια και καθαρό κούτελο, πολλά μπορούν να γίνουν. το οτι το σύστημα είναι σάπιο και έχει κάνει στάχτη τα πάντα είναι αλήθεια.
Δεν υπάρχουν βολικοί καταγγελτικοί μύθοι και παραμύθια με πρίγκιπες. Υπάρχουν άβουλοι άνθρωποι, που έχουν πετάξει λευκή πετσέτα. Η πλειοψηφία των πουλημένων τομαριών, με την 2η κατηγορία των άβουλων έχουν αφήσει μετρημένους στα δάχτυλα και αποδυναμωμένους όσους είναι ικανοί.
Δεν πιστεύω στα θαύματα πιστεύω όμως οτι ακόμα και σε αυτό το σημείο κατάρρευσης αν αλλάξουν όλα, σε όλους τους τομείς, ειδικότερα η φιλοσοφία διαχείρισης της δυναμικής κάθε τομέα, πάντα θα υπάρχει το σενάριο της βελτίωσης.
Αν θέλουμε να τα βάλουμε σε σειρά και τάξη θα μπουν. Αν δε θέλουμε γιατί δε μας αφήνουν, υιοθετούμε το ρόλο της κλάψας και του αδύναμου που δεν έχει αυτοκυριαρχία.
Ρε σεις.... Χάσαμε τον αρχηγό της επανάστασης σήμερα και δεν είπε κανείς κουβέντα; Ντροπή!
...και σε όλων όσοι συστρατεύονται πισω απο ότι πρέσβευε, να προσθέσω εγώ.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!
εκείνο το ειδικό τμήμα των μπάτσων που το λενε "προστασίας του Πολιτεύματος" άραγε θα δείξει τον ίδιο ζήλο, όταν και όπου θάψουν το πτώμα του;
φιλολογικό το ερώτημα.
Τελικά τον χάσαμε τον ηγέτη ;;;;
Γαύρε έχασες να ξέρεις![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
τα έμαθα, έννοια σου...ας όψεται η ανάγκη![]()
Αυτοί είστε όμως. νοπανα κι εσείς κι οι αυλικοί σας
Επιφυλάσσομαι βέβαια...
Mainas Myass........Στο διάολο σκατόγερε ...
Bruce Papas......Της μανας σου
Omerta Dimis.........Skata ston tafo sou mwri poutana pou na min liosis...
Οταν γραφονται τετοια πραγματα για τον Παττακο,δεν μπορω να φανταστω τι θα γραψουνε για τους σημερινους κυβερνωντες.
Προχτές κάπου διάβασα ότι μπήκαν κλέφτες σπίτι του, Θα του κλέψανε το περιώνυμο μυστρί φαίνεται...