Μεγειές σε όλους !
Τέλειο οφθαλμόλουτρο![]()
Φύγαμε...
Αλλο ένα ΝΟS. Δε το χρειάζομαι (αν μπορείς να το πεις αυτό για ένα κατσαβίδι) αλλά δε μπόρεσα να αντισταθώ.
Το είχα γράψει στο tooladdicts για κατσαβίδια σε τιμή ξεφτίλα και μάλιστα ειχα αναφέρει τα πεζο.
Δε ξέρω για σας αλλά εμένα δε μου αρέσουν αυτά με το χρώμιο. 2 ευρώ καλά είναι για πεζό?
COO france (sorry το γράφει απ' την άλλη μεριά).
![]()
Sent from me using a computer.
το πεζω ειναι σουπερ κατσαβιδι. το εχω και το θυμαμαι απο πιτσιρικας πολυ ανθεκτικο και αντεχει παρα πολυ στις κακουχιες. και το χρωμα ολοιδιο. δευτερα θα βαλω φωτο να το δεις.
σουπερ η αγορα σου.
Γιαννης
Αν υπήρχε όλη η σειρά θα την αγόραζα. Βρήκα κι άλλα νουμεράκια (λίγο ακριβότερα) αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτιάχνεις συλλογή.
Τα ίδια υπάρχουν και με γυαλιστερό χρώμιο και στρογγυλές λάμες.
Το Praktiker κάποτε έφερνε WGB κλειδιά, κασετινούλες made in Germany από διανομείς ή υπερμαγαζιά της Γερμανίας (κασετινούλα SUKI 1/4'), και γενικά αξιοπρεπέστατα εργαλειάκια για τον περιστασιακό ή όχι τόσο χρήστη. Ακόμα έχει κάτι Felo και Sora κατσαβίδια και μερικά πραγματάκια από τον διανομέα Lux και αρκετά Proxxon. Έχει όμως λίγα και χάνονται ανάμεσα στα αμέτρητα χαμηλής ποιότητας Κινέζικα και δεν είναι και σε καλές τιμές. Παρόμοιας ποιότητας κατσαβίδια πχ βρίσκεις σε καλύτερες τιμές σε εργαλειομάγαζα.
Όταν ο Daz ή Σουπιάς ή ξετρυπωτήρης ή λαγωνικό κάνει βόλτα στα μαγαζιά και ανακαλύπτει
από συνεργείο που κλείνει είπε, ελαφρώς μεταχειρισμένα είπε, σε εξαιρετική τιμή είπε, αν τα θέλω με ρώτησε.
Τα εργαλεία είναι σωστά κοσμήματα και μόνο το ένα είχε 1-2 αμυδρά σημάδια χρήσης. Σε άριστη κατάσταση και σε εξαιρετική τιμή. Η ιστορία είναι 2-3 χρόνων (μπορεί και παραπάνω) αλλά σήμερα ήταν μια από τις μέρες που βρέθηκα σπίτι για ξεκούραση και έκανα δουλίτσες. Τα χρησιμοποίησα και είπα να σας τα δείξω.
Άξιος ο mod.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αν κρίνω και απ' τη διαγωγή που έχουν δείξει τα δικά μου πρέπει να είναι και πολύ καλά.
Ο ξετρυπωτήρης όμως είναι ο μισκιν. Έχει κάτι πολύ παλιά gedore made in germany και όχι austria που φτιάχτηκαν πριν από μένα και....
Miskin περιέγραψε αυτό που θέλω να πω με λιγότερες από 1000 λέξεις!![]()
Edit. H ιστορία πρέπει να είναι τουλάχιστον 4ων χρόνων, μη σου πω παραπάνω. Θεσ/κη έβρισκα πραγματικά τα πάντα.
Τα έχω ποστάρει ρε μοντ της κακιάς ώρας εδώ.
Το σίγουρο είναι ότι είναι κατασκευασμένα πριν γεννηθώ εγώ το 74'! Από ότι μου είπαν η κατασκευή πενσοειδών έχει μεταφερθεί στην Αυστρία πριν το 1974. Πότε ακριβώς δε ξέρω.
Έφυγες ρε σουπιά από την Αθήνα; Άντε μπας και μείνει κανά εργαλείο και για μας...
Τελευταία τροποποίηση από MISKIN; 10/10/2016 στις 05:52.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αυτό σήμερα το βρίσκεις με 5 ευρώ.
virus απ' ότι έχω διαπιστώσει από κάτι παλιά κατσαβίδια, σήμερα είναι πολύ δύσκολο να βρεις την ποιότητα που έφτιαχναν τότε. Ειδικά σε κατσαβίδια. Ένα παλιό gedore made in germany (δεν ξέρω αν το έφτιαχνε η ίδια) δεν έχει καμία σχέση με τα καινούρια που πουλάει σήμερα. Για τους κατεξοχήν κατσαβιδοκατασκευαστές wera, wiha κτλ δεν έχω σύγκριση.
Τα felo που έχω είναι πάρα πολύ καλά αλλά δε με έχουν εντυπωσιάσει, έχουν όμως τις πιο καταπληκτικές λαβές, ειδικά αυτά που φτιάχτηκαν για λογαριασμό της wurth.
Η pb swiss σίγουρα δεν κάνει εκπτώσεις σε οτιδήποτε φτιάχνει και δεν πουλάει τίποτε που δεν το φτιάχνει η ίδια, οπότε ίσως ακόμα υπάρχουν επιλογές. Για τους Ιάπωνες πάλι δεν μπορώ να πω τίποτα.