Αν οδηγεί ποδήλατο, ναι. Άντε ίσως και για enduro. Αν πέσει στην άσφαλτο, με ταχύτητες άνω των 40 χλμ/ώρα, δε νομίζω ότι θα μείνει ούτε η ετικέτα.
Αν οδηγεί ποδήλατο, ναι. Άντε ίσως και για enduro. Αν πέσει στην άσφαλτο, με ταχύτητες άνω των 40 χλμ/ώρα, δε νομίζω ότι θα μείνει ούτε η ετικέτα.
Life begins at 45°.
εγω παντως παρόμοια φόραγα καλοκαίρι με μακρυμάνικη απο πάνω και στην άσφαλτο που έπεσα με καμια 80αρια χλμ, απλα σκίστηκε η μακρυμάνικη. Την πανοπλία την έχω ακόμα.
Εξαρτάται από το πώς θα πέσεις κτλ κτλ.
Επίσης μου επιτρέπεται να κάνω και λάθος. Τη γνώμη μου λέω και αυτό το πράγμα δε μου γεμίζει το μάτι. Ο καθένας, προφανώς, αγοράζει ό,τι του αρέσει.
Life begins at 45°.
παιζει αυτη η προσφορα:
http://www.motoraid.eu/revit-safari-...hracite-silver
το πηρα περυσι(επισης σε προσφορα κανα 10-15 ευρω πανω)και ειναι μια χαρα...υπολογισε και μια εξτρα προστασια πλατης αν δεν εχεις και εισαι μπαμ.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Το motodirect εχει κατι προσφορες σε richa & alpinestars
Check it
πουτσ@@@@@@@@@
Δες και μεταχειρισμενα. Με πολύ λιγότερα λεφτά από αυτά που δίνεις μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερο μπουφάν.
Βάλε τα 250 στην τσέπη σου, τράβα μια βόλτα σε Καλλιρόης, Μιχαλακοπούλου και όπου αλλού έχει μοτομάγαζα και κοίτα να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς στα λεφτά που διαθέτεις.
Υπάρχουν πολλές καλές και επώνυμες επιλογές.
Καλά ψώνια!
Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Χωρίς να θέλω να χαλάσω το θέμα του παιδιού που το ανέβασε... Να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο με αυτό που είπε ο Duke αλλά αντί για μπουφάν για σκι έχει χρησιμοποιήσει κάποιο όχι και τόσο ακριβό μπουφάν μηχανής. Αντιλαμβάνομαι ότι ένα μπουφάν μηχανής είναι ένα απαιτητικό προϊόν, πρέπει να είναι ζεστό ή και δροσερό όταν το θέλεις, να έχει υψηλή αντοχή στην τριβή, να είναι αδιάβροχο, να έχει βολικές τσέπες, να προστατεύει στις κρούσεις κ.α. Να δώσω ένα παράδειγμα κάτι τέτοιο http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...le-Jacket-0007 σε συνδυασμό με κάτι τέτοιο http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...rt-Jacket-0006 Είναι ίσως περισσότερο ασφαλής επιλογή σε σχέση με ένα μπουφάν ακριβό ?
Πήγαινε μια βόλτα μέχρι την colori,έχει πάντα πολλές ευκαιρίες
γενικά, η γερή κορντούρα αντέχει περισσότερο στην τριβή οπότε το μπουφάν παραμένει στην θέση του, τα προστατευτικά παραμένουν στην θέση τους και είσαι πιο ασφαλής. Θα ανεβάσω μόλις ξεβαρεθώ μιά φωτό το μπουφάν που είχα πέσει το 2010. Από μπροστά λες και δεν έχει τίποτα και πίσω λείπει όλο. Το προστατευτικό όμως δεν κουνήθηκε. Με μιά πιο "ελαφριά" κατασκευή, δεν ξέρω αν θα την έβγαζα με μιά μελανιά μόνο από την πτώση (το σπασμένο χέρι ήταν συνέπεια της σύγκρουσης και δεν το μετράω). Και τώρα που έχω πιο "ελαφρύ" μπουφάν η αλήθεια είναι το σκέφτομαι το πράγμα γιατί δεν δίνει την αίσθηση της ανίκητης πανοπλίας που έδινε (και παρείχε την κρίσιμη ώρα) το Dainese του 500ρικου... Οπότε ως ένα βαθμό, ότι πληρώσεις που λένε.