1μιση λεπτό άντεξα,τώρα σκέφτομαι σοβαρά να κυλήσω στα LSD.....
Αφού το ελληνικό πνεύμα θελει λεει να αναστήσει.
Γίνεται ελληνικό δαιμόνιο χωρις δαγκωνιες και φέσια?
Ρε τί μπαγλαμάς ειναι αυτος ρε!
Θα μου πεις αυτοί που τα χάφτουν τί ειναι? Ναι οκ, απεγνωσμένοι μπαγλαμάδες.
Αλλα αυτος φαινεται τρελο ταλεντακι.
Έπρεπε να τον εχω παρακολουθήσει ρε γαμωτο.
Δεν εχω καταλαβει τί ακριβως κανει, πώς το κανει, τί ζητάει κλπ. Εχει γέλιο η υπόθεση.
Έτυχε να πετύχω ένα μοίρασμα τους, εκτός από τους ηλίθιους που πιστεύουν ότι είναι άμεσοι απόγονοι του Καρμανεξαη43ιαοεθυαδις από την Ανδρομέδα έχει και πολύ φασισταριό μέσα και είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχει σχέσεις με τη χρυσή αυγή. Ο τρόπος που έκαναν μοίρασμα, ο τρόπος που μίλαγαν, που αντιδρούσαν, ο τρόπος που είχαν συγκεκριμένα άτομα παρατεταγμένα κλπ αυτό μύριζε από χιλιόμετρα. Εκτός από την κομπίνα με τα φράγκα (που δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε τον βάζουν μέσα) ίσως να μην είναι και τόσο τυχαίο που πολλά γραφεία της Χ.Α ερημώνουν την ίδια ώρα που ανοίγουν παντού γραφεία του Τρόμπα.
Γαμώτ και είχα ένα φυλλάδιο και λέω τι να το κάνω, το πέταξα και δεν το κράτησα να σκανάρω να γελάσετε....
στο εσώφυλλο, αριθμοί λογαριασμού τραπέζης σε όλες τις γνωστές τράπεζες και δίπλα τα ποσά που είναι κατατεθειμένα σε κάθε μία. Εκεί είναι ο πλούτος της ελλάδας. Και από κάτω, "στους λογαριασμούς συνυπογράφουν..." έλληνες πολιτικοί, το εφμπιάι, η ενεσέι, διάφοροι οργανισμοί κλπ. Διαβάστε το πριν... εμ, διαβάστε το.
Η φάση με τους μαίανδρους κλπ, είναι κλασσική ΧΑ διακόσμηση, όντως. Πάντως βλέποντάς το, πρέπει να είσαι εντελώς μα εντελώς χαζός για να πιστέψεις τι γράφει μέσα.
Το Σαββατο το πρωί είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με μερικούς Σωραίους
Θα γράψω αναλυτικά το βράδυ από το σπίτι την εμπειρία μου![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εκτός των $$$$$$$$ ,η Σελήνη είναι διαστημικός σταθμός ,κούφια με είσοδο από τη "σκοτεινή πλευρά" ,γεμάτη με διαστημόπλοια έτοιμα να πάρουν του Έλληνες κι άλλα τέτοια παλαβά. Τον λυπήθηκα τον άνθρωπο,μεροκαματιάρης από δω κι από κει και πρόθυμος να χώσει φράγκα για να στηθούν και νέα γραφεία του Σώρρα. Δόντια δεν έχει για να φάει....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τώρα για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, όσο παπαρολογία ακούγονται αυτά που λέει ο Αρτέμης άλλο τόσο ακούγονται και πολλές από τις δηλώσεις πολιτικών και κομμάτων. Το ίδιο ανεδαφικές, αστήρικτες, ουτοπικές και αποκομμένες με την πραγματικότητα. Απλά είναι πιο πολιτικώς ορθά διατυπωμένες από τύπους που συγκαλύπτουν την παρόμοιου level γραφικότητα και απατεωνία του Sorras…
Σε συνεχεια παλαιοτερης συζητησης για το Brexit κλπ
Νέα βουτιά για τη στερλίνα
Κάτω από το 1,23 δολάριο υποχώρησε και πάλι σήμερα η στερλίνα, καταγράφοντας πτώση κατά 0,6% καθώς συνεχίζει να υφίσταται πιέσεις από τις ανησυχίες για τον οικονομικό αντίκτυπο που θα έχει η σχεδιαζόμενη έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η σταθμισμένη, με βάση το εξωτερικό εμπόριο, ισοτιμία της στερλίνας υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν 8 ετών, στο 74,0. Η στερλίνα σημείωσε νωρίτερα απώλειες και έναντι του ενιαίου νομίσματος, υποχωρώντας κατά 0,5% στις 90,51 πένες ανά ευρώ.
Πριν ακριβως ενα χρονο ηταν στο 1,54......
![]()