Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: θορυβος σε μοτερ kawasaki z 750

θορυβος σε μοτερ kawasaki z 750

παιδια καλησπερα εχω ενα φιλο εχει ενα kawasaki z 750 2008 μοντελο.εδω κ καιρο του κανει ενα θορυβο στο μοτερ σαν χτυπος βαλβιδων.αλλα ο θορυβος δεν ειναι σταθερος οσο ανεβαινουνε οι στροφες στο μοτερ ανεβαινει κ αυτος,οχι πιο δυνατος?το εχει σε μαγαζι της kawasaki κ του ειπανε οτι ισως ακουγετε απο τον εκεντροφορο.εχει καποιος καποια γνωμη περι αυτου?
    gohst rider

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxander Προβολή μηνύματος
    παιδια καλησπερα εχω ενα φιλο εχει ενα kawasaki z 750 2008 μοντελο.εδω κ καιρο του κανει ενα θορυβο στο μοτερ σαν χτυπος βαλβιδων.αλλα ο θορυβος δεν ειναι σταθερος οσο ανεβαινουνε οι στροφες στο μοτερ ανεβαινει κ αυτος,οχι πιο δυνατος?το εχει σε μαγαζι της kawasaki κ του ειπανε οτι ισως ακουγετε απο τον εκεντροφορο.εχει καποιος καποια γνωμη περι αυτου?
    Βαλβιδες καδενα μπιελα πυρος και αλλα πολλα
    Μπινια!!!!

Λες ρε ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    Βαλβιδες καδενα μπιελα πυρος και αλλα πολλα
    Μηχανικός μοτό έπρεπε να γίνεις ρε πστμ...
    Τσάμπα χαραμίζεσαι...

τα κοταξανε ολα αυτα δεν βρηκανε τπτ κ λενε ισως ειναι θορυβος απο το στροφαλο.ισχυει?
    gohst rider

Banned
    Aς δουνε και τον τεντωτηρα μια....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Aς δουνε και τον τεντωτηρα μια....
    αλλαχτηκε κ αυτος απο την αρχη.λεγανε οτι ηταν ο τεντωτηρας αλλα τπτ
    gohst rider

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    τα κοταξανε ολα αυτα δεν βρηκανε τπτ κ λενε ισως ειναι θορυβος απο το στροφαλο.ισχυει?
    Τα παλιά σαν αυτό που είχα εγώ 04-06, είχανε κάποιο πρόβλημα στην καμπάνα και το έλυναν με αντικατάσταση μιας ροδέλας που έχει. Σε μένα δεν το έβγαλε και δεν ξέρω παραπάνω για το ποια ακριβώς είναι. Όταν όμως πατούσαν συμπλέκτη σταμάταγε ο θόρυβος που έκανε. Στου φίλου σου σταματάει;

οχι οσο ανεβαζει στροφες ακουγετε το τακ τακ ,σημερα μου ειπε οτι ο θορυβος ακουγοτανε απο την εξατμισι ειχε μια μικρη τρυπα κ ακουγοτανε ο χτυπος.την κολησανε κ δεν ακουγετε τπτ.κ αφου λυσανε φετα ολο το μοτερ
    gohst rider

οχι οσο ανεβαζει στροφες ακουγετε το τακ τακ ,σημερα μου ειπε οτι ο θορυβος ακουγοτανε απο την εξατμισι ειχε μια μικρη τρυπα κ ακουγοτανε ο χτυπος.την κολησανε κ δεν ακουγετε τπτ.κ αφου λυσανε φετα ολο το μοτερ
    Πλάκα κάνεις.....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Να γυρνάει το χρήμα φίλε. .....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Αν θες γράψε μας και το πόσο θα πληρώσει ο φίλος σου για όλο αυτό, θα πληρώσει μόνο για το κόλλημα σε μια μικρή τρυπούλα στην εξάτμιση ή όλες τις μαλακίες που άλλαξε ο μηχανικός που δεν έπρεπε, πχ τεντωτήρας εργασιακά κλπ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote.V Προβολή μηνύματος
    Αν θες γράψε μας και το πόσο θα πληρώσει ο φίλος σου για όλο αυτό, θα πληρώσει μόνο για το κόλλημα σε μια μικρή τρυπούλα στην εξάτμιση ή όλες τις μαλακίες που άλλαξε ο μηχανικός που δεν έπρεπε, πχ τεντωτήρας εργασιακά κλπ..
    μολισ το παρουμε θα ενημερωσω.τι σου κανει μια τρυπα στην εξατμιση..........μεχρι μοτερ ηθελε να αλλαξει το φιλαρακι μου με αυτα που ακουγε τον απογοητευσανε
    gohst rider

Εγώ στην θέση του θα ζητούσα να βγάλουν τα ανταλλακτικά που έβαλαν στην μηχανή και ήταν καλά όπως ο τεντωτήρας και ότι άλλο αλλάξανε (αν αλλάξανε) και να μου έβαζαν πάλι τα δικά μου. Δεν πρόκειται να πλήρωνα για αυτά.
    Ας προσέξει τι θα του χρεώσουν. Αν ο μηχανικός έκανε 5 μέρες δουλειά και το μοτέρ φέτες για μια μικρή εξωτερική τρύπα στην εξάτμιση δεν θα πλήρωνα εγώ για την έλλειψη γνώσεων του. Για αυτό ευθύνεται η αντιπροσωπία που τον προσέλαβε.

Παλαιό μέλος
    εμενα μου αρέσει που όλοι γραφουνε φιλος εκεινο... φίλος το άλλο....

τοσο καλοί φίλοι υπάρχουνε ρε λούστη μου?

Το παιδι βεβαια μπορει να λεει και την αλήθεια, αλλα ο κανόνας μαλλον συμφωνεί με τα προαναγραφόμενα στο παρόν ποστ.

Κατα τα λοιπα, πως φτάσαμε απο καδενα εκκεντροφόρου σε τρύπα στην εξάτμιση, δεν ειναι απορίας άξιο με τα μαστορα που υπάρχουν εκει έξω....

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. περι φρενων στο kawasaki Z 750 S
    από andonis kol. στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 07:32
  2. Ξέρετε που μπορώ να κάνω υπέρυθρη σε μοτέρ???
    από Wizard13 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 20:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF