Friday the 13th
Άρρωστα πράματα...
![]()
![]()
![]()
Friday the 13th
Άρρωστα πράματα...
![]()
![]()
![]()
:a015::a015::a015:το εχω κ εγω εδω κ τρεις μερες στο ps4
ηδη με πηρε η suzuki στα MotoGP
Μπινιά.....βάλανε summer deals και έτσι απλά πήρα Bloodborne+Batman Arkham Knight....Μέχρι να ξεκινήσει το 8ωρο Suzuka με κόβω να γίνεται πόλεμος στο Bloodborne που κατέβηκε κ 1ο..Όσο για το VR46 μου είναι αδιάφορο μιας και έχω το GP16 και πλέον στην 5η χρονιά έχω πάει στην Honda και τα λιανίζω όλα
Άλλη φάση το VR46 Αντώνη!!!
Flat track, drift, παίζεις στιγμές του γιατρού πχ laguna seca με τον Stoner και έχει τα παλιά 125,250,500 δίχρονα
Από το play stations VR έχουμε τίποτα; Το έχω προπαραγγείλει αλλά δε μου ήρθε στη πρώτη φουρνιά. Αναμένω μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.
Πολυ ακριβο, οχι απλα ακριβο. Το ειχα προπαραγγειλει πριν κανα 3 μηνο και πηγαινα και πληρωνα εναντι σα να ειχα δοσεις και δε το πολυ-καταλαβα.
Απο τοτε που δοκιμασα το Oculus επαθα πλακα και γι αυτο εκανα τη κινηση τοσο νωρις. Ελπιζω να μην εχω τραβηγματα.
Το είχα ξεχάσει αυτο το θρεντ.
Το Ride 2 πολυ ωραίο παίδες!
Τα παιχνιδια οντως δε λενε κατι ακομα, αλλα νομιζω οτι επειδη ο κοσμος το αγοραζει σα τρελλος θα δουμε πολυ γρηγορη εξελιξη απο τις εταιρειες που φτιαχνουν παιχνιδια και apps.
Καπου ειδα ενα meeting app που θα κυκλοφορησει και ειναι φανταστικο σαν ιδεα.
Αν θελεις να το δοκιμασεις, μπορεις να κλεισεις ενα ραντεβου στο Golden Mall απο εδω. Εγω εκλεισα για το επομενο ΣΚ που θα ειμαι λιγο πιο free.