σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Εφόσον ειναι 18650 το μέγεθος κάνουν για το pico και για πολλά άλλα.Για να φτάσεις στα 75 watt θες τούμπανη μπαταρία οπως η vtc πχ.Προσοχή με τις μπαταρίες μόνο παιδιά.
Φίου φίου φι φι φίου
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Αυτη που πόσταρες τη μια λεει vtc και μετα λέει tvc.Τι να πιστέψεις;Θα το φοβόμουν λίγο πάντως.Ειδικά για μπαταρία.Πχ μερικές φορες παίζω στα 50 watt και θέλω κάτι να ειναι εξακριβωμένα της προκοπής.
14 ευρώ για να μου βγάλει 1+ χρόνο,εναι αστείο το ποσό.
Φίου φίου φι φι φίου
Μαλιστα οποτε μαλλον θα παρω αυτο που ειπα απο ελλαδα να εχω το κεφαλι μου ησυχο, εχω κοντά σε εμενα ηλεκτρονικο τσιγαρο μαγαζί απο εκει θα παρω και τον gs air-ms θα παρω και Μια μπαταρια απο εκει μου εχει κανει και τιμες καλες.
Μην καπνισω οταν με Το καλο ερθει το μηχανημα, γμτ αργουν πολυ για dispatch έλεος ακομα Να φυγει απο Ολλανδία.
Ε ναι για 14 ευρώ απο εδω και ξερουμε οτι ειναι αυθεντική, μην παιζουμε τωρα για 10 δολαρια που μου στοιχισαν οι αλλες δυο που ειναι κινα και μια γραφει ετσι μια αλλιώς δεν το ειδα κιόλας βιαστηκα
Εγω θα σου έλεγα να δεις για nautilus αντι για gs πάντως.
Ή κάποιον απλό της Kangertech της σειράς Genitank ή aerotank.
Φίου φίου φι φι φίου
Κάνουν.
πάντως εγώ έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία και Ναυτίλο, και GS airM και MS.
Ο Ναυτίλος μπορώ να πω ότι προσομοιάζει καλύτερα το κάπνισμα τσιγάρου.
Ότι και να πάρεις από αυτά, σου κάνει.
PFC
Ρε σεις όλοι οι ατμοποιητές κάνουν σε όλα τα μοντάκια.
Αν δε συζητάμε για εχρτίμ καταστάσεις δεν θα έχει κανείς πρόβλημα συμβατότητας.
Στον pico δεν κάνουν μόνο οι πολύ χοντροί ατμοποιητές γιατί έχει το καπάκι της μπαταρίας και δεν χωράνε, αν χωρούσαν θα δούλευαν. Το istic πχ δεν έχει τέτοια προβλήματα και παίρνει όλους τους ατμοποιητές.
Αν το μοντάκι μας δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Ο πόλος που έχουν όλοι οι ατμοποιητές ταιριάζει σε όλα τα μοντάκια. Όταν βλέπετε υποδοχή 510, ταιριάζουν.
Εκτός και αν μιλάμε για εκείνους τους πανάρχαιους ατμοποιητές με τα 3 ευρώ ο ένας, οι οποίοι και πάλι θα δουλέψουν αλλά με αντάπτορα.
Sent from me using a computer.
Επειδή ο melo3 έρχεται στην συσκευασία με αντιστάσεις υψηλής ισχύος 0,3Ωμ και 0,5Ωμ που προορίζονται για πνευμονικές τζούρες και αρκετά watt (πάνω από 30...) και μπορεί να δημιουργήσουν θέμα σε κάποιον πρωτοεισερχόμενο, θα σου πρότεινα να προμηθευτείς είτε μια αντίσταση Aspire Triton 1,8Ωμ, είτε την καινούργια Eleaf 0,75Ωμ ECML και να τον ξεκινήσεις με κάποια από αυτές.
Λειτουργούν καλύτερα στις κλασικές τσιγαρίσιες τζούρες και δουλεύουν σε χαμηλότερα watt πράγμα που τις κάνει καταλληλότερες για ξεκίνημα...
Με αυτές τις 2 αντιστάσεις που έγραψα (συν την κεραμική της Vaporesso στα 0,9ΩΜ που όμως θέλει καμμιά 20-25αριά watt για να δουλέψει καλά) και με αρκετά κλειστό το air-flow παίζει μια χαρά και σε τσιγαρίσιες...Trust me...Σχεδόν 10 τέτοιες αντιστάσεις την ημέρα δίνω σε Melo2&3 και Triton...
Alleria RTA
Το έχει δοκιμάσει κάποιος;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.