Σελίδα 77 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 2022

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Τις λιθιου τις χτυπάει στα μεταφορικά λόγω του επικινδυνου της μπαταρίας.
    Κοιτα δυο που εβαλα στο καλαθι σαν αυτες που ποσταρα λογικά αυτες κανουν για το pico 75wat μου εβγαλε μεταφορικα σχεδον 3 ευρω αλλα με το αργο που κάνει 4 εβδομαδες και οχι κουριερ της dhl που εκει οντος βαραει 24ευρω!!!
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Εφόσον ειναι 18650 το μέγεθος κάνουν για το pico και για πολλά άλλα.Για να φτάσεις στα 75 watt θες τούμπανη μπαταρία οπως η vtc πχ.Προσοχή με τις μπαταρίες μόνο παιδιά.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Εφόσον ειναι 18650 το μέγεθος κάνουν για το pico και για πολλά άλλα.Για να φτάσεις στα 75 watt θες τούμπανη μπαταρία οπως η vtc πχ.Προσοχή με τις μπαταρίες μόνο παιδιά.
    Ναι ε; λες να γίνει μαμακια; εσυ πως την ειδες αυτη που ποσταρα; λες να είναι fake; το πολυ αγοραζω μια μπαταρία απο Ελλάδα απο μαγαζι που πουλάνε ηλεκτρονικό τσιγαρο 14 ευρω την εχουνε να έχω και το κεφαλι μου ήσυχο
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Αυτη που πόσταρες τη μια λεει vtc και μετα λέει tvc.Τι να πιστέψεις;Θα το φοβόμουν λίγο πάντως.Ειδικά για μπαταρία.Πχ μερικές φορες παίζω στα 50 watt και θέλω κάτι να ειναι εξακριβωμένα της προκοπής.
    14 ευρώ για να μου βγάλει 1+ χρόνο,εναι αστείο το ποσό.
    Φίου φίου φι φι φίου

Αυτη που πόσταρες τη μια λεει vtc και μετα λέει tvc.Τι να πιστέψεις;Θα το φοβόμουν λίγο πάντως.Ειδικά για μπαταρία.Πχ μερικές φορες παίζω στα 50 watt και θέλω κάτι να ειναι εξακριβωμένα της προκοπής.
    14 ευρώ για να μου βγάλει 1+ χρόνο,εναι αστείο το ποσό.
    Μαλιστα οποτε μαλλον θα παρω αυτο που ειπα απο ελλαδα να εχω το κεφαλι μου ησυχο, εχω κοντά σε εμενα ηλεκτρονικο τσιγαρο μαγαζί απο εκει θα παρω και τον gs air-ms θα παρω και Μια μπαταρια απο εκει μου εχει κανει και τιμες καλες.
    Μην καπνισω οταν με Το καλο ερθει το μηχανημα, γμτ αργουν πολυ για dispatch έλεος ακομα Να φυγει απο Ολλανδία.
    Ε ναι για 14 ευρώ απο εδω και ξερουμε οτι ειναι αυθεντική, μην παιζουμε τωρα για 10 δολαρια που μου στοιχισαν οι αλλες δυο που ειναι κινα και μια γραφει ετσι μια αλλιώς δεν το ειδα κιόλας βιαστηκα

Εγω θα σου έλεγα να δεις για nautilus αντι για gs πάντως.
    Ή κάποιον απλό της Kangertech της σειράς Genitank ή aerotank.
    Φίου φίου φι φι φίου

Εγω θα σου έλεγα να δεις για nautilus αντι για gs πάντως.
    Ή κάποιον απλό της Kangertech της σειράς Genitank ή aerotank.
    Ατμοποιητη εννοείς; ναι αλλα για τον pico 75wat κανει ο nautilus; η οι αλλοι που λες; κανω ερωτησεις γιατι τωρα μπηκα και εγω στο παιχνίδι θα ρωτησω το μαγαζί κιολας τι μου προτείνει

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Κάνουν.
    πάντως εγώ έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία και Ναυτίλο, και GS airM και MS.
    Ο Ναυτίλος μπορώ να πω ότι προσομοιάζει καλύτερα το κάπνισμα τσιγάρου.
    Ότι και να πάρεις από αυτά, σου κάνει.
    PFC

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chillipf Προβολή μηνύματος
    Κάνουν.
    πάντως εγώ έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία και Ναυτίλο, και GS airM και MS.
    Ο Ναυτίλος μπορώ να πω ότι προσομοιάζει καλύτερα το κάπνισμα τσιγάρου.
    Ότι και να πάρεις από αυτά, σου κάνει.
    Ωραια ευχαριστώ παιδια για τις πληροφοριες,θα τα εχω στο νου μου.
    Να δω οταν ερθει το εργαλείο να δω αμα ο melo 3 με ικανοποιεί και αν οχι κατευθείαν περνώ ενα απο αυτα που μου προτείνατε

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    Ατμοποιητη εννοείς; ναι αλλα για τον pico 75wat κανει ο nautilus; η οι αλλοι που λες;
    Ρε σεις όλοι οι ατμοποιητές κάνουν σε όλα τα μοντάκια.

Αν δε συζητάμε για εχρτίμ καταστάσεις δεν θα έχει κανείς πρόβλημα συμβατότητας.

Στον pico δεν κάνουν μόνο οι πολύ χοντροί ατμοποιητές γιατί έχει το καπάκι της μπαταρίας και δεν χωράνε, αν χωρούσαν θα δούλευαν. Το istic πχ δεν έχει τέτοια προβλήματα και παίρνει όλους τους ατμοποιητές.
    Αν το μοντάκι μας δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Ο πόλος που έχουν όλοι οι ατμοποιητές ταιριάζει σε όλα τα μοντάκια. Όταν βλέπετε υποδοχή 510, ταιριάζουν.

Εκτός και αν μιλάμε για εκείνους τους πανάρχαιους ατμοποιητές με τα 3 ευρώ ο ένας, οι οποίοι και πάλι θα δουλέψουν αλλά με αντάπτορα.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    Ωραια ευχαριστώ παιδια για τις πληροφοριες,θα τα εχω στο νου μου.
    Να δω οταν ερθει το εργαλείο να δω αμα ο melo 3 με ικανοποιεί και αν οχι κατευθείαν περνώ ενα απο αυτα που μου προτείνατε
    Επειδή ο melo3 έρχεται στην συσκευασία με αντιστάσεις υψηλής ισχύος 0,3Ωμ και 0,5Ωμ που προορίζονται για πνευμονικές τζούρες και αρκετά watt (πάνω από 30...) και μπορεί να δημιουργήσουν θέμα σε κάποιον πρωτοεισερχόμενο, θα σου πρότεινα να προμηθευτείς είτε μια αντίσταση Aspire Triton 1,8Ωμ, είτε την καινούργια Eleaf 0,75Ωμ ECML και να τον ξεκινήσεις με κάποια από αυτές.
    Λειτουργούν καλύτερα στις κλασικές τσιγαρίσιες τζούρες και δουλεύουν σε χαμηλότερα watt πράγμα που τις κάνει καταλληλότερες για ξεκίνημα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Επειδή ο melo3 έρχεται στην συσκευασία με αντιστάσεις υψηλής ισχύος 0,3Ωμ και 0,5Ωμ που προορίζονται για πνευμονικές τζούρες και αρκετά watt (πάνω από 30...) και μπορεί να δημιουργήσουν θέμα σε κάποιον πρωτοεισερχόμενο, θα σου πρότεινα να προμηθευτείς είτε μια αντίσταση Aspire Triton 1,8Ωμ, είτε την καινούργια Eleaf 0,75Ωμ ECML και να τον ξεκινήσεις με κάποια από αυτές.
    Λειτουργούν καλύτερα στις κλασικές τσιγαρίσιες τζούρες και δουλεύουν σε χαμηλότερα watt πράγμα που τις κάνει καταλληλότερες για ξεκίνημα...
    Α μαλιστα ευχαριστώ βρε φιλαράκι παλι καλα που υπαρχει αυτό το θρεντ να μαθαίνουμε κιόλας ευχαριστώ και πάλι.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Δεν ήξερα ότι μπορεί να πάρει και πιο μεγάλες αντιστάσεις. Καλό αυτό!
    Αν ρυθμίζεται και ο αέρας σωστά για τσιγαρίσια τζούρα θα είναι μια χαρά για κάποιον που ξεκινάει τώρα.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Δεν ήξερα ότι μπορεί να πάρει και πιο μεγάλες αντιστάσεις. Καλό αυτό!
    Αν ρυθμίζεται και ο αέρας σωστά για τσιγαρίσια τζούρα θα είναι μια χαρά για κάποιον που ξεκινάει τώρα.
    Με αυτές τις 2 αντιστάσεις που έγραψα (συν την κεραμική της Vaporesso στα 0,9ΩΜ που όμως θέλει καμμιά 20-25αριά watt για να δουλέψει καλά) και με αρκετά κλειστό το air-flow παίζει μια χαρά και σε τσιγαρίσιες...Trust me... Σχεδόν 10 τέτοιες αντιστάσεις την ημέρα δίνω σε Melo2&3 και Triton...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Alleria RTA

Το έχει δοκιμάσει κάποιος;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  4. ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητηρας ΙΙ