Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 61

Θέμα: Πατιναρει...;;;

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    @Μπιμπιποκυνηγε: Βερνικι εχουν τα συρματα για μονωση, όχι βακελιτη...
    Βερνίκι βακελίτη αυτό χρησιμοποιούν για να αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες. Δεν είναι απλό βερνίκι.

http://www.all.biz/el/vernki-vakelti-bgg1071116
    https://en.wikipedia.org/wiki/Bakelite

[FONT=sans-serif] Bakelite continues to be used for wire insulation, brake pads and related automotive components, and industrial electrical-related applications. Bakelite stock is still manufactured and produced in sheet, rod and tube form for industrial applications in the [/FONT]electronics[FONT=sans-serif], [/FONT]power generation[FONT=sans-serif] and [/FONT]aerospace[FONT=sans-serif] industries, and under a variety of commercial brand names.[/FONT]

Όχι ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλό αλλά όταν προορίζεται για περιελίξεις μοτέρ χρησιμοποιούν αυτό.
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 20/10/2016 στις 18:28.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ενα εχω να πω...

Πως την παλευετε με τετρακυλινδρα μεσα στην πολη και την κινηση...???

Αχ, παπακι μου καλο... :a07:
    ποιό παπί ρε παπιάρα... δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ καλύτερο από το τετρακύλινδρο. Χάιντε που μου γίνατε όλοι εiδήμονες
    περιμένεις με τον ένα κύλινδρο "βάστα τούρκο να γεμίσω". Ωραία και αυτά, αλλά ΠΟΛΥ περιοριστικά βρε γιαβρί μου.

A, OldMan ​ ξέχασα να διευκρινίσω ότι στο σύρμα χρησιμοποιούν βερνίκι (insulating varnish for electric motors) Βάσης σιλικόνης στον χαλκό και όταν το τυλίξουν και είναι έτοιμη η περιέλιξη τότε το περνάνε με το βερνίκι βακελίτη δεύτερο χέρι γιατί ο βακελίτης δεν είναι εύκαμπτος.
    Το ίδιο γίνεται και στους μετασχηματιστές. Τώρα το τι κάνει ο κυρ Μήτσος στο μοναστηράκι που φτιάχνει περιελίξεις δεν ξέρω.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Tωρα γυρισα απο τον μαστορα!
    Αλλαξαμε πηνια και το ξαναεκανε...
    Μετα εκανε κατι με το "ματι" του βολαν ο μαστορας. Μου εξηγησε αλλα δεν καταλαβα... Δεν γνωριζω περι ματιων και φρυδιων οποτε I took his word..
    Τωρα δειχνει να μην κανει σβησιματα.. Αυριο θα το ξανακανει εκτενεις δοκιμες και θα δουμε...

Ευτυχως μου εχει δωσει εναν Τυφωνα 50αρι και μπορω να δουλευω..

@Αμυρου:

Ρε Αμυρου, οκ προφανως τα Ι4 εχουν (λιγο) περισσοτερο γκαζι απο την παπια μου αλλα τι να το κανω σε συνθηκες μποτιλιαρισματος, στενων, αδιεξοδων, πλακοστρωτων, πεζοδρομιων, στοπ, φαναριων κλπ κλπ..???

Σε παω στοιχημα οτι αν ορισουμε μια διαδρομη, απο αυτες που κανω συχνα στη Θεσσαλονικη, εσυ με το Fazer και εγω με τον παπιο θα με χασεις στο πρωτο μποτιλιαρισμα και δεν θα με ξαναδεις μεχρι τον τερματισμο..!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Μετα εκανε κατι με το "ματι" του βολαν ο μαστορας.
    Δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό!!!

καλά ξεμπερδέματα εύχομαι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σε παω στοιχημα οτι αν ορισουμε μια διαδρομη, απο αυτες που κανω συχνα στη Θεσσαλονικη, εσυ με το Fazer και εγω με τον παπιο θα με χασεις στο πρωτο μποτιλιαρισμα και δεν θα με ξαναδεις μεχρι τον τερματισμο..!!
    μπορεί, δεν ξέρω δεν παίρνω όρκο. στην Αθήνα όμως και στις διαδρομές που κινούμαι...

@Bob

Κατάλαβα, είσαι από αυτούς που πετάγονται από δεξιά και αριστερά όταν περνάω ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα και πλακώνομαι στα φρένα για να μην τους πατήσω και τους περάσω από πάνω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό!!!

καλά ξεμπερδέματα εύχομαι.
    OldMan να σου πω κατι...;;;
    Το ματι του βολαν!!!

MADE IN JAPAN 日本製

Μην είσαι απόλυτος, δεν το πήρες ακόμα στα χέρια σου, πρόσεχε μόνο μην σου κόψει κανένα κοστούμι των 390€

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote.V Προβολή μηνύματος
    @Bob

Κατάλαβα, είσαι από αυτούς που πετάγονται από δεξιά και αριστερά όταν περνάω ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα και πλακώνομαι στα φρένα για να μην τους πατήσω και τους περάσω από πάνω.
    Οχι , ειμαι απο αυτους που κοιτανε παντα πριν πεταχτουν δεξια και αριστερα και τους βρισκεις μπροστα στο φαναρι οταν φτασεις και εσυ με το βαπορι!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote.V Προβολή μηνύματος
    Μην είσαι απόλυτος, δεν το πήρες ακόμα στα χέρια σου, πρόσεχε μόνο μην σου κόψει κανένα κοστούμι των 390€
    Προς το παρον ειμαστε στα 75...
    MADE IN JAPAN 日本製

Οχι , ειμαι απο αυτους που κοιτανε παντα πριν πεταχτουν δεξια και αριστερα και τους βρισκεις μπροστα στο φαναρι οταν φτασεις και εσυ με το βαπορι!!!
    Το ζητούμενο είναι ότι φτάνω (όχι πάντα βέβαια )

Αλλά δεν δουλεύω στο κέντρο για να έχω τέτοια προβλήματα.

Παλαιό μέλος
    να πω και εγω ρε φιλε κατι τις.οταν σου επεσε το παπι μηπως στο σταν εχει διακοπτη για να μη παιρνει μπροστα οταν ειναι καταβασμενω το σταν, και σου στραβοσε το λαμακι που ειναι βιδωμενος και σου κανει εκει νουμερα !!!!!γιατη το εχω παθει και εγω σε παπι που εχω αλλα εμενα ειχε στραβωσει και δεν επερνε μπροστα,και ειδα οτι με το στραβωμα που ειχε παθει εμενε ανοιχτο το διακοπτακι και δεν επερνε μπροστα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreastwin Προβολή μηνύματος
    να πω και εγω ρε φιλε κατι τις.οταν σου επεσε το παπι μηπως στο σταν εχει διακοπτη για να μη παιρνει μπροστα οταν ειναι καταβασμενω το σταν, και σου στραβοσε το λαμακι που ειναι βιδωμενος και σου κανει εκει νουμερα !!!!!γιατη το εχω παθει και εγω σε παπι που εχω αλλα εμενα ειχε στραβωσει και δεν επερνε μπροστα,και ειδα οτι με το στραβωμα που ειχε παθει εμενε ανοιχτο το διακοπτακι και δεν επερνε μπροστα.
    Mαλλον απιθανο διοτι περιεργως επεσε απο την αλλη και οχι απο τη μερια του πλαγιοστατη και επισης εχουμε λυσει και τον πλαγιοστατη οποτε θα ειχε εντοπισει (λογικα) κατι ο μαστορης..
    Καλο το σκεπτικο σου παντως.. Συνηθως αυτα τα καταλαβαινεις αφου εχεις κανει το μηχανακι βιδες.
    MADE IN JAPAN 日本製

Κοίταξε και τις γειώσεις σου καλού κακού. Όπου δείς καλώδιο βιδωμένο στο πλαίσιο, ξεβίδωσέ το και τρίψε με ψιλό γυαλοχαρτάκι το πλαίσιο και το λαμάκι του καλωδίου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες "σοβαρές" βλάβες οφείλονταν σε "αεράτες" γειώσεις.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πατιναρει
    από tzix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2015, 04:19
  2. Τι φταιει οταν πατιναρει ενα μηχανακι?
    από clyde2 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2011, 08:06
  3. Πατιναρει !! Cbr 600 RR
    από tsioy600 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2011, 19:29
  4. Πατιναρει
    από FRAGISCOS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2010, 13:40

Κανόνες δημοσιεύσεων