Σελίδα 46 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 3641424344454647484950515696146 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Για πείτε οι γνώστες, προτείνετε NAS σκληρό για κανονική, σπιτική χρήση;
    Απο την προσωπική μου εμπειρία και μόνο:

Για λόγους ταχύτητας, αν μπορείς να το έχεις με ethernet καθώς και την συσκευή/ες που θα το χρησιμοποιεί είναι καλά. Συμφέρει αν έχεις τουλάχιστον 2 συσκευές που να τον βλέπουν. Με wifi αρχίζουν τα δύσκολα, η χωρητικότητα του ασύρματου μοιράζεται από όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, άρα άν κάποια συσκευή κάνει μεγάλη χρήση του NAS τότε οι άλλες θα έχουν χαμηλώτερη ταχύτητα.

Απο άποψη τιμής, ένας εξωτερικός usb περίπου στα 2TB πάει 100 ευρώ ένα αντοίστοιχο nas θα είναι στα 200 ευρώ. Για μεγάλα αρχεία το usb (αν είναι και usb3.0) θα έχει πολύ καλύτερη ταχύτητα.
    Τελευταία τροποποίηση από fotakos; 23/10/2016 στις 13:13. Αιτία: "χωρητικότητα του ασύρματου μοιράζεται από όλες"

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μάλλον δεν ήμουν σαφής. Δεν έχω NAS, δε με ενδιαφέρει. Θέλω να τον χρησιμοποιήσω στο desktop μου (εσωτερικό 3.5''). Ουσιαστικά θέλω έναν 3-4 TB σκληρό και, σε φυσιολογικές τιμές, βρίσκω μόνο NAS.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Αν θυμάμαι καλά υπάρχει σε WD οι σειρές Purple και Blue σε 3.5 που έχουν 4-6TB, στις μεγάλες αλυσίδες ή στο skroutz.
    Τελευταία τροποποίηση από fotakos; 23/10/2016 στις 13:26. Αιτία: ορθογραφικό

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Μάλλον δεν ήμουν σαφής. Δεν έχω NAS, δε με ενδιαφέρει. Θέλω να τον χρησιμοποιήσω στο desktop μου (εσωτερικό 3.5''). Ουσιαστικά θέλω έναν 3-4 TB σκληρό και, σε φυσιολογικές τιμές, βρίσκω μόνο NAS.
    Θα μάθω και απο την δουλειά καμμια καλή οικονομική πρόταση γιατί έχει ο ΙΤ 1-2 που κάνει και τα backup εβδομάδας απο τον σέρβερ και θα σε πώ.

Δεν νομίζω να έχεις θέμα πέρα απο την ίσως λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση (σε σχέση με έναν απο τους σύχρονους οικονομικούς desktop) ίσα ίσα που οι NAS oriented έχουν θεωρητικά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Eπίσης χάνουν λίγο στις επιδώσεις σε σχέση με κάποια γρήγορα μοντέλα.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Μια βοήθεια κι εδώ....

Έχω τον dell Ν5110 εδώ και 6-7 χρόνια αν θυμάμαι καλά....του έκανα φορμάτ προχθές και του πέρασα "καθαρά" παράθυρα κατέβασα από το μητρικό site τους drivers και όλα οκ εκτός από τους USB drivers που παίζουν πουθενά.....μπορεί κάποιος ένα link;

Επίσης επειδή είναι αυτής της ηλικίας πλέον θέλει ένα καλό καθάρισμα στα σωθικά του (ενδεχομένως να έχει σταματήσει να λειτουργεί το ανεμιστηράκι καθώς δεν ακούω και πολλά ) γιατί ζεσταίνεται υπερβολικά μετά από λίγη ώρα και σβήνει για να προστατευτεί.
    Επειδή μπικικίνια δεν παίζουν, (εδω δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάρω τον ρημάδι τον SSD....) για το άνοιγμά του από κάτω τι να προσέξω; κρύβει εκπλήξεις;
    Έχω συναρμολογήσει αρκετά desktop αλλά πρώτη φορά θα προβώ σε άνοιγμα λαπτοπ.....

Thanks
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Επίσης επειδή είναι αυτής της ηλικίας πλέον θέλει ένα καλό καθάρισμα στα σωθικά του (ενδεχομένως να έχει σταματήσει να λειτουργεί το ανεμιστηράκι καθώς δεν ακούω και πολλά ) γιατί ζεσταίνεται υπερβολικά μετά από λίγη ώρα και σβήνει για να προστατευτεί.
    Επειδή μπικικίνια δεν παίζουν, (εδω δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάρω τον ρημάδι τον SSD....) για το άνοιγμά του από κάτω τι να προσέξω; κρύβει εκπλήξεις;

Thanks
    Βρες ένα youtube video και ακολούθησέ το. Δεν είναι κάτι τρομερό, αν γνωρίζεις 2 βασικά πράγματα.

Βάλε μια τάξη στις βίδες που βγάζεις. Ξέρεις ότι έχεις κάνει λάθος, όταν έχεις κλείσει τα πάντα και έχουν περισσέψει 5-6.
    Life begins at 45°.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πρέπει να το κάνω φύλλο-φτερό για ένα απλό καθάρισμα; ψιλομπελά το κόβω....

Για τους drivers μπορούμε να κάνουμε κάτι;

δεν ξέρω ρε μαν...

https://www.google.gr/webhp?sourceid...0usb%20drivers

τίποτα δηλαδή δεν σου ταιριάζει; έχει και από την επίσημη dell αρχεία!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    δεν ξέρω ρε μαν...

https://www.google.gr/webhp?sourceid...0usb%20drivers

τίποτα δηλαδή δεν σου ταιριάζει; έχει και από την επίσημη dell αρχεία!
    την γκαβομάρα μου μέσα....δεν το είχα δει, ευχαριστώ.
    Θα το παλέψω κι οτι βγει.
    Και νόμιζα ότι με ένα απλό άνοιγμα από κάτω και ένα καλό φύσημα θα ξεμπέρδευα.....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    την γκαβομάρα μου μέσα....δεν το είχα δει, ευχαριστώ.
    Θα το παλέψω κι οτι βγει.
    Και νόμιζα ότι με ένα απλό άνοιγμα από κάτω και ένα καλό φύσημα θα ξεμπέρδευα.....
    δεν αρκεί το φύσημα. θέλει και αλλαγή θερμοαγώγιμης αλοιφής. αυτή που έχει από το εργοστάσιο έχει τελειώσει σε απόδοση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Καλημερα ηδη απο εχθες καναμε τις απαραιτητες κινησεις.Ιδωμεν.
    Επιτελους εγιναν καποιες μαγικες κινησεις και εχουμε 40αρι download και 4.2 upload(που ηταν και το ζητουμενο).
    Οποιος θελει να δει (και να μου πει πως τον βλεπει):https://www.twitch.tv/realkamikaz3
    Παιχνιδι + χαβαλες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    Ουτε photoshop, ούτε vectoring, 4x10G και ο ookla server στα 15χμ απόσταση περίπου (γι'αυτό και το 1ms), το bottleneck είναι το PC (εντάξει, κλέβω λίγο γιατί είμαι στο γραφείο αλλά δεν έχει σημασία :P )
    4x10 Etherchannel/LACP ? Μες στον ΟΤΕ είσαι :P

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Αφού ρωτάμε εδώ διάφορα...
    Έχουμε OS Win10 και στο pc μας θέλουμε να κλωνοποιήσουμε το δίσκο, ώστε να κάτσουμε τον καινούριο πάνω, αφήνοντας τον παλιό στην άκρη. Ο καινούριος είναι ακριβώς ο ίδιος με τον παλιό δίσκο αλλά θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε και με έναν ssd.
    1. Tα free AOMEI Backupper και CloneZilla κάνουνε καλή δουλειά;
    2. Παίζει να γίνει η δουλειά καλύτερα από ένα linux live cd;
    3. Ή τα σκάμε για το Acronis True Image;

Ποια κουρτίνα διαλέγουμε ;
    (μη μας πεταχτεί και κανα Ζονκ)
    Φύγαμε...

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13