Σελίδα 34 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Κεμμο δεν εισαι χθεσινος στα φορα..... το ξερεις το σεναριο οταν γραφεις σε αυτα μη τσαντιζεσαι βρε ανθρωπε.

Συγγνωμη προκαταβολικα που θα πω και εγω το μακρυ μου ή το κοντο μου οπως θελετε πεστε το.

Το κακεντρεχες σχολιο μου πιο πριν δε το πηρε ισως κανεις χαμπαρι, και εξηγω:

...ειχαμε τα ibiza cupra tsi τα οποια εκαιγαν λαδι με το κιλο γιατι ειχαν καποια θεμα στις βαλβιδες ή στα ελατηρια πιστονιων κ.ο.κ. αυτα λοιπον λυνοντουσαν στην αντιπροσωπια μεσα σε εγγυησεις διαδικασιες 40 κυμματα, προσευχες και ταματα.

Συμφωνα με το κατωθι ποστ του κεμοταρ δεν μιλαμε απλως για ενα ελλατωμα...:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kemmotar Προβολή μηνύματος
    εχει κοντο μετατροχιο. οι μπουκαλες θα μπορουσαν να ειναι 43 οχι 41. το ψαλιδι λιγο μακρυτερο. αεροδυναμικα να εχει σχεδιαστει το μπροστινο μερος σαν μια επιφανεια με διαφορετικη ζελατινα και με μικροτερες χουφτες... ναι ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ.
    ...μιλαμε για λαθος μηχανακι εξ αρχης δηλαδη?!

Και γιατι σε ενα τοσο σοβαρο θεμα δε κινειτε νομικες διαδικασιες?

Γιατι με τη μικρη μου εμπειρια ειναι θεμα χρονου καποιος μη φορουμιστας και μη ψαγμενος (υπαρχουν απειροι) να στριψει σε καποιο μεγαλο δρομο με 150+ να χασει προσφυση και να τον βρουν τα θυμαρακια.... σωστα? πες μου αν κανω λαθος.

Μπορεις να μου λυσεις αυτη την απορια σε παρακαλω? Φοβαστε να πατε να ζητησετε αυτο που δικαιουστε, ενα σωστο μηχανακι και οχι μια χανουμισα της ανατολης με δολοφονικες τασεις?

Καποιος στη θεση σου φιλε μου αν ειχε τετοιο προβλημα δε θα εσκαγε ενα χιλιαρικο σε ανταλλακτικα για να κουκουλωσει το θεμα αλλα τα μισα σε δικηγορο να αναλαβει την υποθεση και θα πηγαινε να παρατησει το μηχανακι στην αντιπροσωπια, και θα τον εβρισκα λογικοτερα σκεπτομενο.

Δεν κανω υποδειξεις..... απλα ειπαμε.... εδω ο καθενας γραφει το μακρυ του και το κοντο του!
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Να πάνε στα δικαστήρια να πούνε τι; Ότι σε ΚΑΠΟΙΑ μηχανάκια κουνάει στα ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ χλμ/ώρα;
    Life begins at 45°.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Να πάνε στα δικαστήρια να πούνε τι; Ότι σε ΚΑΠΟΙΑ μηχανάκια κουνάει στα ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ χλμ/ώρα;
    Ναι μέσα στη πίστα

Δεν είναι μηχανάκι πίστας. Δεν είναι το μηχανάκι λάθος. Όσοι το επέλεξαν έκαναν (ή οδηγούν) λάθος.
    Life begins at 45°.

Ολα τα μηχανακια εχουν ενα φασμα χλμ/ω. Αυτα βαση προδιαγραφων πρεπει να κινουνται ασφαλη ρε μαν.... Αν πας στην autobahn δεν εχει οριο.

Επισης καποιος εμπειρογνωμονας μπορει να πιστοποιήσει το προβλημα και το εγγραφο αυτο να σταθει κανονικοτατα στο δικαστηριο.
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Μα εδώ μιλάμε για 2 άτομα που είχαν το πρόβλημα κι άλλα 100 που δεν το είχαν. Κι αυτά τα 2, μπορούμε εύκολα να τα αμφισβητήσουμε, γιατί το κούνημα μπορεί να οφείλεται σε 2354 διαφορετικούς παράγοντες (από οδηγικό λάθος, μέχρι σαμαράκια, λάστιχα, κακό στήσιμο, οτιδήποτε). Επίσης μιλάμε για ένα μηχανάκι, το οποίο γνωρίζουν όλοι εξ αρχής ότι έχει φθηνά περιφερειακά, γι'αυτό και έχει τόσο χαμηλή τιμή. Κι εμένα συμπεριφέρεται χάλια η ανάρτηση υπό πίεση, αλλά δεν τρέχω να κατηγορήσω τους πάντες. Ξέρω τι αγόρασα. Αν θέλω κάτι παραπάνω, θα αγοράσω aftermarket ανάρτηση. Αν το πιέσω και φάω τα μούτρα μου, επειδή δε στρίβει σαν SS, ε δε θα φταίει κανείς άλλος...

Νομίζω, γενικά, ότι έχετε φέρει την καταστροφή χωρίς λόγο.

Μπορεί και να κάνω λάθος, βέβαια.
    Life begins at 45°.

Μα εδώ μιλάμε για 2 άτομα που είχαν το πρόβλημα κι άλλα 100 που δεν το είχαν. Κι αυτά τα 2, μπορούμε εύκολα να τα αμφισβητήσουμε, γιατί το κούνημα μπορεί να οφείλεται σε 2354 διαφορετικούς παράγοντες (από οδηγικό λάθος, μέχρι σαμαράκια, λάστιχα, κακό στήσιμο, οτιδήποτε). Επίσης μιλάμε για ένα μηχανάκι, το οποίο γνωρίζουν όλοι εξ αρχής ότι έχει φθηνά περιφερειακά, γι'αυτό και έχει τόσο χαμηλή τιμή. Κι εμένα συμπεριφέρεται χάλια η ανάρτηση υπό πίεση, αλλά δεν τρέχω να κατηγορήσω τους πάντες. Ξέρω τι αγόρασα. Αν θέλω κάτι παραπάνω, θα αγοράσω aftermarket ανάρτηση. Αν το πιέσω και φάω τα μούτρα μου, επειδή δε στρίβει σαν SS, ε δε θα φταίει κανείς άλλος...

Δεν ειναι δικη σου δουλεια να τους βρεις αλλα της αντιπροσωπιας. Το προβλημα το ειδες στα βιντεακια? Πρεπει λοιπον να σπασει το κεφαλι της η αντιπροσωπεια που πουλησε ενα καινουριο μηχανακι να βρει τη λυση και το ελλατωμα εστω και για 2 μηχανακια. Τι παει να πει ειναι 2? Και ενα να ηταν. Εχουν προδιαγραφες? Τις τηρουν? οχι....

Και γω μπορει να κανω λαθος... ας βρεθει καποιος με στοιχεια να μας πει οτι ειμαι λαθος, γιατι μεχρι στιγμη με ολα αυτα που διαβαζω αυτο το συμπερασμα βγαζω.
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Παλαιό μέλος

ελα ρε τωρα...Ολα το ιδιο προβλημα εχουν. Απλως οι μισοι που τα πηραν ειναι κουλοι και δεν ειδαν ποτε πανω απο 140, οι αλλοι μισοι δεν το ειπαν ποτε, οι αλλοι τους επεισαν οτι φταιει η βαλιτσα η τα λαστιχα και παει λεγοντας. Εχει βουηξει ο τοπος για αυτο το θέμα και μαλιστα στους πρωτους 6 μηνες κυκλοφοριας. Ξαναλέω οτι λογω της φυσης του προβλήματος ειναι πιθανο ενας πολύ βαρυς αναβατης να μην το καταλαβει ποτε. Επίσης αν δεν γινει trigger απο τα χερια σου, απο ανωμαλια, απο ριπη ανεμου κτλ δεν κανει wobble.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    και θα βγαλουν ακρη με την γιαμαχα οσο εβγαλαν οι αλλοι με τους μαγνήτες που μπαινουν σε τροχια και κανουν το μηχανακι Βαγδατη.....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ΟΚ.

Οι δυσαρεστημένοι κάτοχοι μπορείτε να κάνετε μια αγωγή/μύνηση κατά του εισαγωγέα/αντιπροσώπου ή του εργοστασίου του ίδιου για ελλατωματικό προϊόν.

Εκεί θα λυθουν όλες οι απορίες και θα δικαιωθείτε αφού είστε τόσο σίγουροι.

Το κάνατε λάστιχο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Εγω ειμαι ο ενας απο τους 2 που λες οτι εχουν το προβλημα.Μαλλον δεν εχεις διαβασει το φορουμ απο την αρχη,ουτε εχεις δει τα βιντεο που κυκλοφορουν στο youtube.Κυκλοφορουν 10 τουλαχιστον βιντεο με κουνημα και αλλα 10 τουλαχιστον στις ταχυτητες που μιλαμε χωρις κουνημα.Και μην σου πω τα ξενα φορουμ που εχει γινει μεγαλο σουσουρο για αυτο το θεμα.Πλην ομως μονο στο φορουμ της Ιταλιας ξεκινησαν νομικα οι κατοχοι εναντιον της Yamaha.Εδω γνωριζουμε πως ειναι τα πραγματα αν μπλεξεις με δικαστηρια(μισθοι δικηγορων,αναβολες,κτλ.) που κανενας δεν το εχει σκεφτει να προχωρησει νομικα.Ολοι προτιμουν να αλλαξουν το αμορτισερ και να δουν ενα διαφορετικο μηχανακι και σε στριψιμο κατα γενικη ομολογια.Και εγω στο τελος θα δωσω το ελαχιστο 600€ για το κιτ της Hyperpro ή 720€ για το κιτ της Ohlins και θα εχω ενα πολυ καλυτερο μηχανακι και θα κουναει μονο στην τελικη.Το θεμα ειναι οτι αλλος που δεν το ανοιγει το μηχανακι και μια φορα το ανοιξει στην τελικη του θα φαει ενα tank slapping και σκοτωθει.Αυτο.
    Γιατι ειναι ενα γαματο μηχανακι με φοβερο κινητηρα,παιχνιδιαρικο,ομορφο σε πολλη καλη τιμη και δεν ισχυει οτι εχει φτηνιαρικα πραγματα πανω του(εκτος του αμορτισερ).Δειτε το απο κοντα και συγκρινετε με αλλα σημερινα μηχανακια την ποιοτητα του.Απλα δεν ειναι μελετημενο σωστα πιστευω.Και οπως εχετε διαβασει σε αυτο το φορουμ δεν υπαρχει κανενα αλλο ψεγαδι για αυτο το μηχανακι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tx2z Προβολή μηνύματος
    Εγω ειμαι ο ενας απο τους 2 που λες οτι εχουν το προβλημα.Μαλλον δεν εχεις διαβασει το φορουμ απο την αρχη,ουτε εχεις δει τα βιντεο που κυκλοφορουν στο youtube.Κυκλοφορουν 10 τουλαχιστον βιντεο με κουνημα και αλλα 10 τουλαχιστον στις ταχυτητες που μιλαμε χωρις κουνημα.Και μην σου πω τα ξενα φορουμ που εχει γινει μεγαλο σουσουρο για αυτο το θεμα.Πλην ομως μονο στο φορουμ της Ιταλιας ξεκινησαν νομικα οι κατοχοι εναντιον της Yamaha.Εδω γνωριζουμε πως ειναι τα πραγματα αν μπλεξεις με δικαστηρια(μισθοι δικηγορων,αναβολες,κτλ.) που κανενας δεν το εχει σκεφτει να προχωρησει νομικα.Ολοι προτιμουν να αλλαξουν το αμορτισερ και να δουν ενα διαφορετικο μηχανακι και σε στριψιμο κατα γενικη ομολογια.Και εγω στο τελος θα δωσω το ελαχιστο 600€ για το κιτ της Hyperpro ή 720€ για το κιτ της Ohlins και θα εχω ενα πολυ καλυτερο μηχανακι και θα κουναει μονο στην τελικη.Το θεμα ειναι οτι αλλος που δεν το ανοιγει το μηχανακι και μια φορα το ανοιξει στην τελικη του θα φαει ενα tank slapping και σκοτωθει.Αυτο.
    Γιατι ειναι ενα γαματο μηχανακι με φοβερο κινητηρα,παιχνιδιαρικο,ομορφο σε πολλη καλη τιμη και δεν ισχυει οτι εχει φτηνιαρικα πραγματα πανω του(εκτος του αμορτισερ).Δειτε το απο κοντα και συγκρινετε με αλλα σημερινα μηχανακια την ποιοτητα του.Απλα δεν ειναι μελετημενο σωστα πιστευω.
    εισαι σιγουρος οτι θα το λυσεις με ενα καλο πισω αμορτισερ? εγω εχω wobble στο στρομ με ohlins πισω+ελατηρια εμπρος οταν εχω λαστιχο με γρηγορη κορωνα και ειμαι 64 κιλα+top case+χουφτες. Και δεν γραφει κανεις για wobble στο στρομ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tx2z Προβολή μηνύματος
    Αλλα οπως ειπε ο μαστορας, σε μηχανακια που κουνουσαν και τους αλλαξε αμορτισερ και λαδια-ελατηρια μπροστα, δεν επαψε να κουναει..
    exactly
    Τελευταία τροποποίηση από basilis_k6; 25/10/2016 στις 15:04.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Να κάνω μια παρένθεση επειδή βλέπω να γράφονται διάφορα για μεταξόνια και καλάμια.

Η βαλίτσα όντως μπορεί να φταίει και ειδικά η βαλίτσα 45 λίτρων σε ένα ψηλό μηχανάκι που επηρεάζει άμεσα την αεροδυναμική της μηχανής.
    Επίσης πρέπει να πω ότι και σε όλα τα Varadero που έχουν πιο μακρύ μεταξόνια και [FONT=arial]μπροστινό 43mm έναντι 41mm του tracer και μεταξόνιο [/FONT][FONT=&amp]1559 mm έναντι του tracer πάλι με [/FONT][FONT=Ubuntu]1.440[/FONT][FONT=&amp]mm[/FONT][FONT=arial] σε αυτά τα χιλιόμετρα με βαλίτσα κουνάει. Μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν όλοι οι κάτοχοι και να το διαβάσετε και στα φόρουμ του μοντέλου.

Και το δικό μου με βαλίτσα στα 170 -180 κουνάει.

[/FONT]

Προσπάθησα να βάλω και το λινκ της συζήτησης από το forum όπου όλοι το μαρτυράνε, αλλά πρέπει να είσαι μέλος για να το δεις. Μιλάμε για on-off ψηλά μηχανάκια. Το πρόβλημα αυτό το λύνουμε με stabilaizer, όσους δηλαδή τους πειράζει.

Επίσης δεν έχω δοκιμάσει ποτέ street μηχανάκι με βαλίτσα για να έχω γνώμη αν κουνάει.
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 25/10/2016 στις 19:46.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote.V Προβολή μηνύματος
    Να κάνω μια παρένθεση επειδή βλέπω να γράφονται διάφορα για μεταξόνια και καλάμια.

Η βαλίτσα όντως μπορεί να φταίει και ειδικά η βαλίτσα 45 λίτρων σε ένα ψηλό μηχανάκι που επηρεάζει άμεσα την αεροδυναμική της μηχανής.
    Επίσης πρέπει να πω ότι και σε όλα τα Varadero που έχουν πιο μακρύ μεταξόνια και [FONT=arial]μπροστινό 43mm έναντι 41mm του tracer και μεταξόνιο [/FONT][FONT=&]1559 mm έναντι του tracer πάλι με [/FONT][FONT=Ubuntu]1.440[/FONT][FONT=&]mm[/FONT][FONT=arial] σε αυτά τα χιλιόμετρα με βαλίτσα κουνάει. Μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν όλοι οι κάτοχοι και να το διαβάσετε και στα φόρουμ του μοντέλου.

Και το δικό μου με βαλίτσα στα 170 -180 κουνάει.

[/FONT]

Προσπάθησα να βάλω και το λινκ της συζήτησης από το forum όπου όλοι το μαρτυράνε, αλλά πρέπει να είσαι μέλος για να το δεις. Μιλάμε για on-off ψηλά μηχανάκια.

Επίσης δεν έχω δοκιμάσει ποτέ street μηχανάκι με βαλίτσα για να έχω γνώμη αν κουνάει.
    Θα σας πω μετα για το TRACER.
    Μιας και το εκανα μεγααααλη βόλτα απο φίλο.
    Πάντως σε εμένα δεν κούνησε πουθενά.
    Και είχε και βαλίτσα.
    Και οι χάρτες είναι (οι δυο είναι για κουλους η για πάγο)

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    45 Λίτρων η βαλίτσα;

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •