πως χωριζουν τα ατομα στα γκρουπ παιδια? πχ στα css ridedays πρεπει να εχεις το αντιστοιχο "διπλωμα". μετα το css1 σε βαζουν στο μεσαιο, μετα το css2 σε βαζουν στο 2 ή το 3 αναλογα
πως χωριζουν τα ατομα στα γκρουπ παιδια? πχ στα css ridedays πρεπει να εχεις το αντιστοιχο "διπλωμα". μετα το css1 σε βαζουν στο μεσαιο, μετα το css2 σε βαζουν στο 2 ή το 3 αναλογα
Δεν ισχύει αυτό που λες, αφού υπάρχουν και πολλοί στα ride days που δεν έχουνε δει ούτε ζωγραφιστή πίστα θες να πείς...
Βάσει γυρολογιου γίνεται.
Απο 1.15 και πανω αρχάριοι
Απο 1.10 - 1.15 ενδιάμεσοι
Κατω απο 1.10 προχωρημένοι
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
εγω οταν πηγα 1η φορα πιστα σε ενα rideday του css με ρωτησαν αν ειχα κανει σχολειο και αν ειχα μπει ξανα πιστα.
τους ειπα οτι στα μεγαρα εχω ξαναμπει με αυτοκινητο 2 φορες και με μηχανη καμια. σχολειο δεν ειχα κανει. μπηκα στους αρχαριους και η αληθεια ειναι οτι μου κοβανε αρκετα τον ρυθμο και απο οτι ειδα στο γυρολογιο απο την καμερα γυρναγα στις μια δυο φορες στο 1,18 αβιαστα με καρφωμενη μια 3η στο κιβωτιο χωρις να βαζω ουτε 2η ταχυτητα. ηταν η πρωτη φορα και λεω ας παρουμε το κολαι.
μετα το css1 που εκανα οταν ρωτησα την διευθυνση σε ποιο γκρουπ θα μπω (ασχετα αν ο καιρος μας τα γαμησε την προηγουμενη βδομαδα) μου ειπαν στο 2ο. εξου και η ως ανω αναφερομενη αποψη μου.
αν λοιπον, παει καποιος "τρελος" που δεν εχει ξαναμπει πιστα και πει θελω να μπω στο γρηγορο γιατι γυρναω στο 0,58 σαν τον παρασκευοπουλο (λεμε τωρα) θα τον βαλουν στο γρηγορο? θα κανει κανα δυο γυρους και η διοργανωση βλεποντας το γυρολογιο και την κινηση που μπορει να δημιουργειται τον τοποθετουν στο αντιστοιχο γκρουπ?
ρωτω γιατι δεν εχω εμπειρια απο αλλο τρακντευ.
Άμα κάνει 58 τότε γυρνανε οι δάσκαλοι και λένε δείξε και σε εμάς.
Το ίδιο λέμε φίλε. Εγώ άμα ήμουν δάσκαλος και έμπαινε κάποιος μέσα και γυρνουσε τόσο, θα έλεγα φακ ιτ, δείξε μου και εμένα.
Aν μπει κάποιος "τρελλός" και πει γυρνάω στο 58, το πιθανότερο είναι να φάει μαύρη σημαία στον 1ο γύρο, ή να φάει τέτοια χωσίματα απ΄τους γρήγορους που θα ανέβει στις φυστικιές και δεν θα κατεβαίνει.
Στην πραγματική ζωή των Track Days, είναι πολύ δύσκολο να χωθεί κάποιος άγνωστος στο γρήγορο group. Οι αναβάτες του 1,05 και κάτω, είναι λίγο πολύ γνωστοί.