Μα, ως γνωστόν, στην Ελλάδα φταίει πάντα ο άλλος...
![]()
Μα, ως γνωστόν, στην Ελλάδα φταίει πάντα ο άλλος...
![]()
Και επιτέλους ένα άρθρο για τη σημασία του εξοπλισμού
http://www.zougla.gr/automoto/moto/n...ismos-asfalias
Στέφανε μη τρελαίνεσαι, οι δημοσιογράφοι υπερβάλλουν, σκόπιμα τις πιο πολλές φορές.
Οι κακοί δρόμοι όμως όπως κι η ελλιπής συντήρηση των οχημάτων έχουν μερίδιο ευθύνης σε ένα ατύχημα, εκτός από τον οδηγό που φταίει φυσικά το περισσότερο![]()
Έχοντας γυρισει δεκάδες φορές την Κρήτη και άλλες τόσες την υπόλοιποι Ελλάδα ( λόγω επαγγελματίας κτλπ) , συμφωνώ και επαυξάνω στο ότι οι κριτικοί ειναι με διάφορα οι χειρότεροι οδηγοί !!!!
Μπορεί να έχουν αλλά καλά , αλλά στο τιμόνι είτε ειναι με ποδηλατο είτε με φορτηγο ειναι λίαν επιεικώς ,απαράδεκτοι , αν βάλουμε και τους τουρίστες με τα ενοικιαζόμενα που παθαίνουν ενα πολιτισμικό σοκ όταν βγαίνουν να οδηγήσουν στην Ελλάδα ...μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τόσα θανατηφόρα στη μεγαλονησο . Αναφέρομαι εννοείται στην συντριπτική πλειοψηφία !
Και όχι στης εξαιρέσεις.
ΝΙΚΟS@ Δε ξέρω πόσες φορές έχεις γυρίσει τη Κρήτη και με τι αλλά νομίζω ότι έβγαλες βιαστικό συμπέρασμα. Καταρχήν αν έρχεσαι στη Κρήτη καλοκαίρι τότε το σύνολο που κυκλοφορούν στους δρόμους δεν είναι Κρητικοί αλλά από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα![]()
Να παραδεχτώ ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ Αθηναίων κι επαρχίας γενικότερα ναί, γιατί οι Αθηναίοι εκ των πραγμάτων κάνουν περισσότερο χιλιόμετρα την ημέρα, υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση στους δρόμους κλπ. Έτσι μαθαίνουν κι οδηγούν διαφορετικά. Αλλά αν μιλάμε για επαρχία παντού τα ίδια.
Η Κρήτη έχει τους χειρότερους οδηγούς πανελλαδικά.
Και δεν το λέω επειδή πήγα διακοπές,ζούσα εκεί.
Τον Δεκέμβριο τον μαρτιο και γενικώς μήνες χωρίς τουρισμο ,και έχω μείνη φιλαρακι και για καποιο διάστημα μόνιμα .
Θα μου επιτρέψεις επειδή έχω γυρισει όλη την Ελλάδα δεκάδες φορές όπως ειπα να έχω άλλη γνώμη .
Μπορεί να παίζει ρολο και το οδικο δυκτυο και αλλά πράγματα , αλλά έχω την γνώμη ότι οι φίλοι κριτές μπορεί να καλοί στης ρακές , στης μαντινάδες , στα γλέντια , στα άρματα , ...αλλα στην οδηγηση και γενικώς στο κ..ο.κ ....δεν....
Και ξαναλέω μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις...αλλα η συντριπτική πλειοψηφία δεν....αυτο που κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο μου εχει συμβεί live σε ορεινο χωριο .....μεσα στο χωριο μου έχεις προτεραιότητα εσύ μου λέει ένας μουστακαλής που που μου βγήκε από στενο σε κεντρικο δρομο κλπ ...σορυ φιλαράκι αλλά η εμπειρία μου εμένα αυτά μου εχει δειξή !!
Τελευταία τροποποίηση από NIKOS.; 29/10/2016 στις 18:07.
Χαχα, τι μου θύμισες τώρα. Αυτό μου το κάνανε και μένα στο Τυμπάκι, ένα τσιγάρο δρόμο από το δικό μου χωριό. Και μάλιστα κατέβηκε κιόλας για τη συνέχεια, αλλά του είπα, "έλα, θεωρείς το Τυμπάκι χωριό; Και γω που το έλεγα πόλη..." και τον έστειλα αδιάβαστο χαχαχα Στεκόταν και σκεφτόταν τι του είπα, αν τον πρόσβαλα εγώ ή αν πρόσβαλε αυτός το Τυμπάκι λέγοντάς το χωριό... χαχαχαχα
Δεν παίζονται! Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την υπόλοιπη Ελλάδα μιας και από παντού περαστικός ήμουν και δεν έκατσα αρκετά να μπορώ να βγάλω συμπέρασμα, αλλά εδώ κάτω όντως οι οδηγοί είναι για τα μπάζα.
Φύγαμε...
Κατεβαίνω από Ανώγεια στο Ηράκλειο και παίζω κόντρα θανάτου γιατί ένας μουστακαλής
με μαύρο ναβαρα αποφάσισε να κάνει σλάλομ και να έρχεται συνέχεια στη λωρίδα μου.
Οοοοοόχι δεν ήταν ντίρλα από την ρακή και οοοοοοόχι δεν ήταν κρητικός.