Έλλειψη πληροφόρησης από την μία, αλλά εξαιρετική άνεση από την άλλη.
Η εξάλειψη των στατικών τριβών των πηρουνιών και η μη μεταφορά βάρους μπροστά λόγω
γεωμετρίας επιτρέπει να ρυθμίζεις την ανάρτηση για να κάνει μόνο την δουλειά της, να αποσβένει τις λακκούβες
και όχι να αντιμετωπίζει το βυθισμα στα φρένα.
Η εξαιρετική οικονομία στο βάρος ,η οικονομία στην κατασκευή η ακαμψία του σκελετού και η κοφτερότερη γεωμετρία είναι επιπλέον πλεονεκτήματα
για την κατηγορία των μαστόδοντων.
Πολύ καλή κίνηση της bmw η οποία εκτιμήθηκε δεόντως από τους καταναλωτές.
Δε διαφωνουμε τερενς στην ουσια. Γι αυτο κιολας ειπα πως θα πρεπει το οδοστρωμα να ειναι καλο ωστε να το εμπιστευεσαι. Οταν το εμπιστευεσαι ομως κανει παπαδες. Το δικο μου που δεν ειχε και abs σε γλιστερο ελληνικο βρεμμενο δρομο ηταν οτι πιο δυσκολο εχω οδηγησει ποτε. Σε ευρωπαικους δρομους ομως ηταν καταπληκτικα ικανο για γρηγορη στριφτερη οδηγηση.
Μαλιστα θυμαμαι πως ακουγε πολυ ωραια στην μπροστινη προφορτιση. Τερμα χαμηλο εξυνε, και τερμα ψηλο περνουσε πανω απο τα παντα.
clickbait και το mototriti![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Με R1100S μετά από μικρό χρονικό διάστημα προσαρμογής έστριβα μια χαρά στα αργά και στα γρήγορα. Βέβαια την πληροφόρηση του συμβατικού ή ακόμα καλύτερα του "ανάποδου" δεν την είχα ποτέ. Ως προς τους κυλίνδρους μια χαρά διάταξη έχουν .... εκτός από τη γωνία μεταξύ τους. Αρκετές φορές έφαγα τα πόδια μου. Η λύση στα προβήματά μου ήρθε με τις "σωστές" 90 μοίρες και ανάποδο μπροστινό.
Ά για τον πίσω άξονα, αν και στο R δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα, αυτός της αντικαταστάτριας δουλεύει καλύτερα (με λιγότερες αντιδράσεις).
Να μην λέμε και παπαριές terens τα gs στρίβουν πολύ καλά,εντυπωσιακά θα έλεγα.
Στην κατηγορία τους έχουν ίσως την καλύτερη οδική συμπεριφορά,δεν είναι τυχαία στην κορυφή σε πωλήσεις.
Τώρα τα υπόλοιπα περί ορέξεως μπαμπανέτσα.
ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ
Είναι καλύτερη σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο,τότε θα πρέπει να το
δώσεις να το καταλάβουν και όλοι αυτοί οι κατασκευαστές οι οποίοι σε όλα σχεδόν
τα συμβατικά αυτοκίνητα τα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ καθιέρωσαν εδώ και 30-40 χρόνια
την μπροστινή κίνηση εκτός από Μερσεντές,bmw.........μην αρχίσουμε τα Πόρσε κ.λ.π...!!
Το ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ δεν το σχολιάζω γιατί θα πω διάφορα...!!!
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.......ΑΠΛΑ
Διάβασε τους αποπάνω σου,που είναι ιδιοκτήτες..!!
Αν ήταν, όσα μηχανάκια είναι στην κορυφή των πωλήσεων να θεωρούνταν
λόγω αυτής της κορυφής και ότι έχουν την καλύτερη οδική συμπεριφορά
τότε ΠΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΣΤΡΟΜ .........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
εδώ και 10 χρόνια........
υγ. Συνεχίζεις να είσαι προσβλητικός, είπαμε πρόσεχε τον κανόνα 7
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΩ..!!
Απόσο ξέρω η μπροστά κίνηση στα καθημερινής χρήσης αυτοκίνητα καθιερώθηκε για χωροταξικούς λόγους.
μοτέρ-κιβώτιο -μετάδοση κίνησης όλα στο μπροστά μέρος για να αφήσουν περισσότερο χώρο για τις αποσκευές κτλ.
πιο fun drive είναι η πίσω κίνηση και η αποδοτικότερη η τετρακίνηση
αλλά οι γνώστες των 4τροχών θα πουν περισσότερα.
όσο αγορά τελελέβερ/παραλέβερ κτλ έχοντας ταξιδέψει με 1200gs μου άφησε μια γλυκόξινη γεύση.
η κύλιση ήταν χαλί, θα μπορούσες να ταξιδέψεις άνετα για πολλά χλμ αλλά το στρίψιμο είχε μια περίεργη αίσθηση.
βυθιζόταν όλη η μηχανή και δεν λάμβανα όσες πληροφορίες είχα συνηθίσει με τις συμβατικές αναρτήσεις.
ωραίο ζύγισμα αλλά άνοιγα το γκάζι και βυθιζόταν όλη, φρέναρα πάλι τα ίδια
εν κατακλείδι για όποιον θέλει να γράψει χλμ χαλαρά και οικονομικά παραλέβερ/τελελέβερ κτλ είναι ταμάμ.
για το κάγκουρα που θέλει να στίψει το μηχανάκι δεν κάνει.
βέβαια έχω πετύχει παλικάρι στα μέγαρα με 1200gs που έγραφε 1'05"-1'10". ρισπέκτ
Για μένα είναι απλά θέμα συνήθειας. Οι αγωνιάρηδες έχουν βέβαια να λένε για ελλειπή πληροφόρηση, για την μη αλλαγή της γωνίας Caster που πληροφορεί επαρκώς τον γρήγορο αναβάτη για το πότε τελειώνουν τα όρια της μηχανής, αλλά για μένα τον μέσο και αργό αναβάτη είναι ότι καλύτερο η ομαλότητα στην συμπεριφορά της μηχανής είτε είσαι σε φρενάρισμα είτε σε άνοιγμα γκαζιού. Οπότε το συνήθισα και όλα καλά. Υπάρχει σχετικό θρεντ που έχει κουβεντιαστεί και αναλυθεί το θέμα διεξοδικά.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κοίτα,εσύ οδήγησες το gs και το βρήκες άχρηστο κι εγώ το οδήγησα και συμπέρανα ότι έχει αξιοπρεπέστατη
συμπεριφορά.
Και πίστεψέ με έχω κράξει τόσο τα bmw που δεν με φτάνεις.
Αλλά την προσωπική μου άποψη θα την πω.
Αν προσβλήθηκες τόσο πολύ απο την λέξη παπαριές,οκ,αλλά αυτή τη βλακεία που αναφέρεις κανόνες και καλά
δεν την καταλαβαίνω.
Αγνόησέ με δεν τρέχει κάστανο,το μεσημέρι με την ίδια όρεξη θα φάω.
![]()