Όλα θα εξαρτηθούν απο το στρώμα και την αλλαγή της ώρας :P έχω να βγώ καιρό όμως κ μου έχει λείψει μια βολτούλα..
Όλα θα εξαρτηθούν απο το στρώμα και την αλλαγή της ώρας :P έχω να βγώ καιρό όμως κ μου έχει λείψει μια βολτούλα..
Me 2-3 άλλους απ'εδώ μέσα και όχι έχουμε κανονίσει Ίσθμια καφετέρια Γαρδένια (classic για τους μεγαλύτερους) οπόταν παίζει να σας πετύχουμε στο φαί το μεσημεράκι. Εάν θέλετε γράψτε που θα πάτε για φαί αύριο όταν ξεκινήσετε για εκεί.
ΜΠΟΡΗ. Προσοχη στην αλλαγη ωρας.![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Καλημέρα στους βολτάροντες. Δυστυχώς λόγω δουλειάς δε θα μπορέσω να έρθω.
Προτείνω μετά τα Παλαιοκούνδουρα να στρίψετε αριστερά και να πάτε από το βουνό για Ψάθα.
Προσοχή στις στροφές με ίσκιους γιατί κρύβουν ύπουλες υγρασίες.
Δυστυχώς έχω υποχρέωση και δεν προλαβαινω να έρθω στη βόλτα. Ωστόσο, θα έρθω μέχρι το Περίπτερο, για να πω ένα καφέ στο πόδι και να σας καλημερισω![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
τουρουτουτο τουρουτουτου τουρουτου ρουτου του. Σηκωθείτε τακτικοί, φάτε φασόλια φάτε φακή.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Άκυρη η εκδρομή παιδιά. Πήγα και δεν ήταν κανείς. Μην κατεβείτε τζάμπα.![]()
Τι να έκανα βρε παιδιά. Φυγανε τα Μπουσα και έμειναν 2 παρέες να αρχίσω να ρωταω. 10.30 έφυγα με το ΧΤ.![]()