Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΠΕΛΕΓΗ
Για λόγους πρωτίστως ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,διότι κρατάει πολύ πιο εύκολα ένα αυτοκίνητο μέσα στο δρόμο.
Όλα τα άλλα που γράφετε βεβαίως και συνυπάρχουν...!!!
Αλλά όλοι οι κατασκευαστές την επέλεξαν πρώτα γιατί είδαν από τις έρευνες τους ότι ένα αυτοκίνητο
ΠΑΤΑΕΙ πολύ καλύτερα στο δρόμο όταν έχει την κίνηση μπροστά.
Αν είχαν σαν στόχο όλα τα υπόλοιπα που γράφετε θα έβαζαν στα καλά τους και ακριβά μοντέλα
πίσω κίνηση..!!Η πίσω κίνηση σήμερα ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ,την χρησιμοποιούν ελάχιστοι με ΧΙΛΙΑ ηλεκτρονικά
βοηθήματα,όσο για αγωνιστική χρήση ,διασκέδαση κ.λ.π.έχει αντικατασταθεί εδώ και πολλά χρόνια από την
τετρακίνηση........ΑΟΥΝΤΙ ΚΟΥΑΤΡΟ προ Χριστού δηλαδή 1982, ΜΟΥΤΟΝ νικήτρια Ακρόπολις για παράδειγμα...!!!
Σουμπαρού με τον συγχωρεμένο Κόλιν Μακ Ρέυ μετέπειτα.
Όσο για το ποια κίνηση είναι διασκεδαστικότερη
όποιος προλάβει σήμερα ας πάει στο Μαραθώνα να δει τον Κέννυ Μπλόκ με την παρέα του ,
τον βασιλιά του ντρίφτιγκ να δει πόσο ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ είναι πλέον το 2016
η ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ...!!!
Στο τελευταιο μαλλον εχω μιαν ενσταση.
Δεν ειναι διασκεδαστικοτερη η τετρακινηση, ειναι (σχεδον) απολυτως ελεγχομενη, οποτε και μπορεις να κανεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι με μεγαλυτερη ασφαλεια.
Οποτε ο Μπλοκ και οι αγωνιζομενοι καλα κανουν και την επιλεγουν, γιατι απλα το πανε στα ακρα.
Κινηση στους εμπρος τροχους, ειναι η ασφαλης επιλογη, για το ποπολο. Και καλα κανουν και βγαζουν τους κουβαδες ολους με κινηση στους εμπροσθιους τροχους, γιατι με ολους τους μπκλαβαδες εν κρανιω που οδηγαμε αυτοκινητα, μας δινεται μια ακομα ευκαιρια να βγουμε ζωντανοι απο την βολτα μας.
Ασε που ειναι και φθηνοτερη στην υλοποιηση. Και για φαντασου! Οι εταιρειες πανε για το κερδος...
FR ειναι τα απολυτα αυτοκινητα για διασκεδαση.
Και δεν το λεω εγω, μα οι γνωστες του αντικειμενου.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Μπορει η 4κινηση να ειναι πιο διασκεδαστικη απο την πισω-κινηση (αν εχεις 500 αλογα), αλλα η (απο) πισω κινηση ειναι απειρως πιο διασκεδαστικη απο την προσθια κινηση. Νομος της φυσικης ειναι αυτο.
Επισης, τα 4κινητα ειναι ακομα λιγοτερα απο τα πισωκουνητα και πιο ακριβα. Αρα το επιχειρημα των πολυ λιγων πισωκουνητων ισχυει και για τα ακομα πιο λιγα 4κινητα.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ
Έχεις και έναν προσβλητικό λόγο να πεις,γιατί δεν πας αλλού..??
Σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ, δε χρειάζεται να με διαβάζεις.
Αυτή τη φορά γράφεις και ΨΕΜΜΑΤΑ..!!
Δεν είπε κανένας άχρηστο το gs , ΕΣΥ το λες.
Εγώ έγραψα ακριβώς το πως ένοιωσα οδηγώντας το...!!!
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ...!!
Επίσης αφού δεν αντιλαμβάνεσαι,πήγαινε και διάβασε τους κανόνες λειτουργίας
αυτού του φόρουμ,εκεί θα βρεις και τον 1 ,2 .......7 κ.λ.π.
Ακόμα προσπερνώ το ΒΛΑΚΑΣ,υπάρχουν τόσα θέματα να μπεις να γράψεις
με το στυλάκι που έχεις,τι ασχολείσαι μαζί μου..??
Με τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ και τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΟΥ..??
Άντε στο καλό.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ![]()
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 31/10/2016 στις 21:43.
Η Ζωή παιδιά και μικρή είναι και τα έχει με Άλλων.
Κάντε έρωτα όχι πόλεμο.
![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΣΤΟ ΟΤΙ
Η πίσω κίνηση είναι πολύ εντυπωσιακή στο ντρίφτιγκ,έχει όμως ξεπεραστει
από τα σύγχρονα τετρακίνητα με τα 500+ άλογα όπως είπες.
Όσο για το αν τα τετρακίνητα είναι λιγότερα ,ΔΙΑΦΩΝΩ.
Δεν θα αναφερθώ στο πόσες εταιρείες έχουν τετρακίνητα και πόσες μόνο πίσω κίνηση σήμερα,
απλά θα σου θυμίσω ότι η τετρακίνηση υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ πλέον σήμερα,
σε όλους όσοι παράγουν τζιποειδή για λόγους φυσικά καλύτερης και ασφαλέστερης
οδικής συμπεριφοράς λόγω των μειωμένων προσφύσεων που παρέχουν εξ αιτίας
απόστασης από το έδαφος και κακού δείκτη αεροδυναμικής τα ανάλογα αυτοκίνητα.
Ακόμα και το φτωχό μου κασκάι βγαίνει με τετρακίνηση,όχι μόνο για να πάει στην άμμο
ή στη λάσπη και τα χιόνια,αλλά και για να κρατάει καλύτερα στο δρόμο,στις στροφές κ.λ.π.
λόγω των 18 πόντων απόστασης από το έδαφος και της μέτριας αεροδυναμικής που έχει.
Διότι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει τετρακίνηση,προς εκεί κατευθύνονται και προσανατολίζονται όλοι
οι κατασκευαστές και το κάνουν σιγά-σιγά πράξη ακόμα και στα μη πρέμιουμ μοντέλα τους.
Απ'ότι ξέρω bmw και Μερσεντές συνεχίζουν στην πίσω κίνηση σε μοντέλα που ξεπερνούν
τις 30000 ευρώ.Για το κασκάι μου ξέρω ότι με 25000 ευρώ παίρνεις τετρακίνηση.
Επίσης η Μερσεντές απ'ότι ξέρω γιατί είχε φίλος μου, βγάζει και τετρακίνηση ,
αλλά το μοντέλο του ξεπερνούσε τις 60000 ευρώ..!!
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 30/10/2016 στις 07:19.
Οκ πασο.....
Το τελελεβερ παντως που λεγαμε, στριβει πολυ ομορφα και πιστευω το 1200gs (ασχετως κοστους χρησης, συντηρισης, αξιοπιστιας κλπ) ειναι πασπαρτου μεγαλη μηχανη οσο καμια αλλη.![]()
https://youtu.be/fWSa719VCGg
Γενική διαπίστωση είναι και δεν απευθύνομαι σε κανέναν προσωπικά.
Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του Έλληνα με γνώσεις καφετέριας το να ξυπνάει ένα πρωί και ν' απαξιώνει οχήματα, συστήματα κίνησης, διεύθυνσης, τροφοδοσίας και ότι άλλο βάλει ο νους σας, σε όλους τους τομείς της επιστήμης, έτσι γιατί στραβοκοιμήθηκε το βράδυ. Επίσης είναι χαρακτηριστικό του ιδίου να κρίνει την οδηγική συμπεριφορά οχημάτων σε όλα τα τερέν κάτω από όλες τις συνθήκες κι ας μην τα έχει καβαλήσει - οδηγήσει ποτέ. Τι κι αν άνθρωποι που έχουν περγαμηνές κι ασχολούνται χρόνια με την εξέλιξη του τάδε παπαρακίου που θα βοηθήσει εκεί κι εκεί, ο λεβέντης φωτεινός παντογνώστης είχε, έχει και θα έχει στο διηνεκές, άποψη. Τις περισσότερες φορές βέβαια αδυνατεί να κατανοήσει βασικά τεχν. χαρακτ.
Οπότε μην ασχολείστε, και μην χαλιέστε τσάμπα, δεν αλλάζει τπτ. Το καβάλησα εγώ, δεν μου άρεσε, μαγκιά μου και νταβαντζιλίκι μου, το καβάλησες εσύ και σου άρεσε, πάλι μαγκιά σου και νταβατζιλίκι σου.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ
Γιατί νομίζω ότι τα 1200 κυβικά τα ημι-υδρόψυκτα υποφέρουν τους θερινούς μήνες
στις πόλεις και μαζί τους υποφέρει και ο αναβάτης.
Αν δε πάμε στο παλιότερο αερόψυκτο με τίποτε.....ψηστιέρα στην πόλη.
Από 1200 κυβικά και 2 κυλίνδρους δεν μπορείς να περιμένεις τίποτε άλλο στην πόλη.
Το τενερέ χειμώνα καλοκαίρι μετά από 5 λεπτά βαράει συνέχεια βεντιλατέρ.
ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑ
Εννοείται ότι δεν απαξιώνουμε τίποτε,αν όμως κουβαλάει κάποιος εμπειρίες
40 χρόνια με συμβατικές αναρτήσεις και τηλεσκοπικά πηρούνια,
δε νομίζω ότι είναι και φοβερό να πει ότι αυτό το πράγμα τον φοβίζει,
τον δυσκολεύει κ.λ.π.
Ανεξάρτητα με αυτό πάντως η bmw σαν εταιρεία έχει κάποιες ιδιαιτερότητες,
ένα μπόξερ για παράδειγμα που δεν υπάρχει πουθενά σε άλλους.
Εκείνο που θέλω να πω εδώ πάνω είναι ότι η όποιου είδους μοναδικότητα
δεν σε κάνει και τον καλύτερο.
Μπορεί και εγώ αν ξεπερνούσα τις όποιες αντιρρήσεις είχα μετά από ένα μήνα χρήσης
να εύρισκα φανταστικό αυτό το τελελέβερ.........στις 2 -3 βόλτες που έκανα όμως,
μάλλον δεν κατάφερα να εκτιμήσω τα προσόντα του.
Το γιατί αυτό το σύστημα δεν το έχουμε δει σε αγώνες σύγχρονους λέμε,είναι ένα θέμα
για το πως αντιμετωπίζεται από τους άλλους κατασκευαστές.
Οι Γερμανοί γενικά είχαν από παλιά μια αρχή, ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Όταν κάποτε η Χόντα έβγαζε τον βετέκ κινητήρα αυτοί επέμεναν για παράδειγμα
στα 65 άλογα του Γκολφ Μανχάτταν ισχυριζόμενοι ότι είναι σούπερ αξιόπιστα τα μοτέρ τους.
Και όταν όλη η γη γέμισε από τα βετέκ με τα 165 άλογα που τα έσκιζαν και όλοι τα πουσάριζαν
και τα πήγαιναν στα 200+ άλογα τότε μετά από χρόνια αποφάσισαν να κάνουν βήματα...!!!
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η ποιότητα κατασκευής του 60 και του 70 στα οχήματα των Γερμανών και όλων
γενικώς ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ...!!
Σήμερα όλα είναι με ημερομηνία λήξεως,γιαυτό και οι επιλογές μας πρέπει να προσανατολίζονται
όχι στο αθάνατο κ.λ.π. αλλά στο BEST VALUE FOR MONEY.
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 31/10/2016 στις 21:47.