Το μέτρο στην 'ακρη αριστερά το είχα (3 τεμάχια, παρακαλώ) τον καιρό που έριχνα βερνίκια και πολυεστέρες..... η ιδιατερότητά του; δεν καταλαβαίνει Χριστό σε ασετόν, διαλυτικά κ.λ.π εκεί που άλλα μόλις τα βουτήξεις μέσα σβήνουν επί τόπου.
Χρησιμοποιούνταν για "μαγείρεμα" των durocoat......
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ουάου! Κάποιος έκανε καλή επένδυση!![]()
Sent from me using a computer.
Η σειρά της Wiha η PicoFinish είναι απλά καταπληκτική, Παλιότερα τα έβγαζε με πιο παχιά και πιο άκαμπτη λαβή που έδινε καλύτερο πιάσιμο στο χέρι ειδικά όταν θέλεις να ξεβιδώσεις παρθενίτσες βίδες. Τούτα τα καινούρια λυγίζουν στην λαβή μέχρι να σπάσει η κόλλα σπειρωμάτων που βάζουν οι εταιρίες στις βίδες στα ΝΒ. Λυγίζουν αλλά δεν σπάνε, δεν έχω καμία αστοχία τόσα χρόνια που τα χρησιμοποιώ. Και η προσέλα της Knipex είναι πολύ καλή.
Καλοδούλευτα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ναι και μένα μου χε φανεί περίεργος ο κορμός τους που είναι τόσο εύκαμπτος. Γενικά παρότι κοκορεύεται για τις άνετες και healthy για το χέρι λαβές της, από όσα κατσαβιδάκια ηλεκτρονικής έχω δουλέψει τα Facom μέχρι στιγμής μου φαίνονται τα πιο άνετα από όλα. Pentalobe όμως μόνο η Wiha έβγαζε οπότε δεν είχα άλλη επιλογή.
Μετά από μικρό διάστημα γραπτής απουσίας και εύρεση εργαλείων στην αποθήκη μαζι με μερικές αγορές ,προσθέτω και εγώ κάποιες φώτο που είναι το κύριο στοιχείο του θέματος και το ομορφαίνουν
Μερικά Facom κατσαβίδια σε Ph και ίσια
Μια Orbis πένσα ψιλής μονωσης που την βρηκα μεσω γνωστου ξετρυπωτη εργαλειων του φορουμ
Κατσαβίδια 12χ250mm λάμα , Skg & Acesa
![]()
Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!
Το Stahlwille τωρα το αγορσσες ?
Η τιμη ειναι παραπολυ καλη.