Σελίδα 94 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 44848990919293949596979899104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.396 έως 1.410 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Φηφιζω armstrong και αν δεν ειναι εφικτη η αγορα της λογω ΗΠΑ,μετα παω στην wera κολοσσο,για την πολυλειτουργικοτητα της εστω και με τετοιο ογκο και τελος αν δεν σου κανει η facom r180 με ανταπτορα http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2777698 ,να περιμενεις οπως και εγω να την βγαλουν χωρις ανταπτορα!(καταναλωτισμο εχουμε,πρωτα γκαζωνουν οι σιελογονοι μας και μετα μας ερχεται η τροφη...)
    Τελευταία τροποποίηση από Προδιαγραφής; 12/10/2016 στις 01:08.
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Παλαιό μέλος
    Τα Wiesemann κλειδιά τα ξέρουμε; Γνώμες;

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Καλά είναι, κλασικό γερμανικό προιόν. (Νομίζω ακόμα είναι γερμανικό).
    Sent from me using a computer.

Λόγω μελλοντικής αγοράς γερμανοπολύγωνων, ποια είναι η γνώμη σας για τα SONIC; Έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από τις καστάνιες και τα καρυδάκια, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γερμανικό.

Ίσως ανοίγω μεγάλο θέμα τώρα, αλλά για κοιτάξτε τιμές Beta στη Βουλγαρία:
    Inox κατσαβίδια στα 48€:
    http://www.beta-tools.bg/katalog/sta..._from_store=bg
    σετ καστανιες-καρυδακια 1/4 και 1/2 στα 163€, στην Ελλάδα εχει περίπου 300€:
    http://www.beta-tools.bg/katalog/soc.../902a-c22.html

Κοίτα που θα αρχίσουν να μας μπαίνουν ιδέες...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DAN_DAN Προβολή μηνύματος
    Inox κατσαβίδια στα 48€:

Αυτά τα κατσαβίδια τα πήρα πέρσι 50 ευρώ από εδώ. Δες τα στο ποστ #17 στα Inox Tools. Απλά δυσκολεύτικα να βγάλω άκρη. Νομίζω ότι το πρόβλημα με την Beta έχει να κάνει περισότερο με αντιπρόσωπο και διανομεις στην Ελλάδα. Πχ δεν βρίσκεις πουθενά το φυλλάδια με φετινές προσφορές, ο αντιπρόσωπος δεν θέλει να στοκάρει τίποτα κτλ. Με κάποια τέτοια προβλήματα ο Έλληνας αντιπρόσωπος της Unior σταμάτησε και τώρα οι διανομεις παραγγέλνουν κατευθείαν από Σλοβενία. Ίσως κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει-να πάθει και η Beta. Μόνο Facom και ο όμιλος Gedore λειτουργούν σωστά στην Ελλάδα ιδίως για ερασιτέχνες και μικρο-επαγγελματίες. όλοι οι άλλοι περιμένουν τον πελάτη των 10.000 ευρώ και μας γράφουν. Βέβαια με τα συνεργεία να δυσκολεύονται και την βιομηχανία να εξαφανίζεται από την μία και τα made in Taiwan να γίνονται ολοένα και καλύτερα σε τιμή και ποιότητα αλλά και τοις διαδυκτιακές αγορές η πορεία αυτών που δεν προσαρμόζονται είναι προδιαγεγραμμένη.
    Τελευταία τροποποίηση από Leon67; 01/11/2016 στις 20:49.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alexandross
    Ειναι σε πολυ λιγα σετακια φθηνοτερα στην Βουλγαρία.
    Αυτο κοιταω εγώ όμως εχει ίδια τιμη με Ελλαδα.
    Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!

Δεν ξέρω αν έπεσα πάνω στις προσφορές της Βουλγάρικης αντιπροσωπείας, πάντως μου έκανε εντύπωση η διαφορά στην τιμή ειδικά για το σετ με τα καρυδάκια. Και στα κατσαβίδια που έχει ο Leon, είναι 20€ φθηνότεροι από την τιμή που παίζει στα ελληνικά ιντερνετομάγαζα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Leon67 Προβολή μηνύματος
    Αυτά τα κατσαβίδια τα πήρα πέρσι 50 ευρώ από εδώ. Δες τα στο ποστ #17 στα Inox Tools. ...
    Να σου πω την αλήθεια από αυτή τη φωτογραφία ξεκίνησα να ψάχνω και έπεσα πάνω στο Βουλγάρικο site.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DAN_DAN Προβολή μηνύματος
    Inox κατσαβίδια στα 48€:

εχω γραψει εδω σχετικα με βουλγαρια
    Γιαννης

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alexandross Προβολή μηνύματος
    Ειναι Ισπανική και πολύ καλή για της εποχης της & υπερκαλύπτει τον σημερινό μέσο χρήστη
    Εχω καταλαβει οτι επικεντρωνόμαστε στα διαμάντια της Hazet ,ktc ,Stahlwille κλπ με αποτέλεσμα να υποβαθμίζουμε/αγνοούμε ή να δινουμε αυτή την εντύπωση σε πολλούς που μας διαβάζουν για τετοιες εταιρίες εργαλείων που εχουν κλείσει πια.
    Ισπανική: Σε ποιό ποστ αναφέρεσαι; Στοις γκαζοτανάλιες σου;

και μιά και το έφερε η κουβέντα οι εταιρίες Hazet, KTC κτλ είναι και λίγο για οφθαλμόλουτρο. δεύτερες εταιρίες προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα και VFM. Σημερινό παράδειγμα από εμένα που ακόμα ψάχνω για κασετίνα 3/8' σε πολύγωνα καρυδάκια είναι η σύγκριση Hazet 880ZN στα 180 ευρώ + μεταφορικά από TBS http://www.tbs-aachen.de/Hazet/3/8_r...2745_23292.htm

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Hazetzn1.jpg 
Προβολές:	212 
Μέγεθος:	33,6 KB 
ID:	372412

με Unior 239A12P24 : http://www.uniortools.com/?doc=14776&prod=43516 που με λίγο ψάξιμο βρίσκεται στα 140 ευρώ με τον ΦΠΑ!

Όνομα:	4071.jpg 
Προβολές:	212 
Μέγεθος:	33,1 KB 
ID:	372413

Hazet: Πλαστικό κουτί, 10 καρυδάκια (10-15,17,19,21,22 mm), καστάνια με 30 δόντια.

Unior: Σιδερένιο κουτί (αν και με πλαστικά κλεισίματα), 17 καρυδάκια (6-22mm), καστάνια με 75 δόντια και σπαστή μανέλα και αντάπτορας 3/8' σε 1/2'.
    Προεκτάσεις και μανέλα ίδιες και στοις δύο.

Όσο και να μου αρέσει η Hazet θέλω περίπου τα διπλά λεφτά από αυτά που κάνει (180 χ 2) για να πάρω τα πράματα που λείπουν σε σχέση με την Unior και πάλι θα έχω πλαστικό κουτί. Τα συμπεράσματα δικά σας....
    Αχιλλέα, Αποστόλη, Αλέξανδρε, Γιάννη και όποιος άλλος περιμένω σχόλια για την σύγκριση.
    Τελευταία τροποποίηση από Leon67; 01/11/2016 στις 21:25.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα καμια απο αυτες που παραθετεις. επειδη εχω ενα κολημα σοβαρο. δεν θελω με τιποτα τα πολυγωνα καρυδακια προτιμαω πιο πολυ τα εξαγωνα.

οσον αφορα την συγκριση τωρα ειναι λιγο αδικη διοτι με κλειστα ματια πας για unior. φθηνοτερη και περισσοτερα τεμαχια.

κοιτα λιγο και σε ebay amazon κατα καιρους βρισκεις καλα κομματια.
    Γιαννης

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από R43 Προβολή μηνύματος
    Λόγω μελλοντικής αγοράς γερμανοπολύγωνων, ποια είναι η γνώμη σας για τα SONIC; Έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από τις καστάνιες και τα καρυδάκια, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γερμανικό.
    Το άφησα μήπως τα γνωρίζει κάποιος αλλά δε βλέπω να έχεις και πολύ τύχη.

R43 δε τα ξέρω τα sonic ούτε θυμάμαι αν έχει πέσει ποτέ κανένα στα χέρια μου. Ούτε θα είχε καμία σημασία απ' τη στιγμή που δεν είναι κατασκευαστής και δεν έχει σταθερό προιόν. Ούτε παίζει κανένα ρόλο ότι έχεις μείνει ευχαριστημένος απ' τις καστάνιες (ψέματα αυτό έχει μια κάποια σημασία).
    Η ποιότητα θα ειναι ανάλογη των χρημάτων που κοστίζουν φαντάζομαι, όπως σε γενικές γραμμές συμβαίνει με όλα. Τώρα αν είναι λίγο καλύτερα ή λίγο χειρότερα από ένα άλλο στο ίδιο κόστος δεν ειναι δυνατό να το γνωρίζει κάποιος που δεν έχει χρησιμοποιήσει και τα δύο.

Σε τέτοιες μάρκες ψωνίζουμε με βάση το κόστος και την σχεδίαση. Μας καλύπτει - γεμίζει το μάτι? Η τιμή είναι για την τσέπη μας? Αν ναι είμαστε οκ. Αν μπορούμε να διαθέσουμε λίγα παραπάνω ακόμα καλύτερα, διαφορετικά μένουμε εκεί που μπορούμε.

Αν χρειαστείς περισσότερη βοήθεια εδώ είμαστε!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Leon67 Προβολή μηνύματος
    Ισπανική: Σε ποιό ποστ αναφέρεσαι; Στοις γκαζοτανάλιες σου;

και μιά και το έφερε η κουβέντα οι εταιρίες Hazet, KTC κτλ είναι και λίγο για οφθαλμόλουτρο. δεύτερες εταιρίες προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα και VFM. Σημερινό παράδειγμα από εμένα που ακόμα ψάχνω για κασετίνα 3/8' σε πολύγωνα καρυδάκια είναι η σύγκριση Hazet 880ZN στα 180 ευρώ + μεταφορικά από TBS
    με Unior 239A12P24 : που με λίγο ψάξιμο βρίσκεται στα 140 ευρώ με τον ΦΠΑ

Hazet: Πλαστικό κουτί, 10 καρυδάκια (10-15,17,19,21,22 mm), καστάνια με 30 δόντια.

Unior: Σιδερένιο κουτί (αν και με πλαστικά κλεισίματα), 17 καρυδάκια (6-22mm), καστάνια με 75 δόντια και σπαστή μανέλα και αντάπτορας 3/8' σε 1/2'.
    Προεκτάσεις και μανέλα ίδιες και στοις δύο.
    Εναλλακτικά υοάρχουν και αυτές:

α. ΚοΚen 3210M στα 167 ευρώ

Όνομα:	3210.jpg 
Προβολές:	223 
Μέγεθος:	26,1 KB 
ID:	372465

Gedore 30HMU U10 ή U3 στα 240 περίπου ευρώ: http://www.tbs-aachen.de/Gedore/ratc...i1945_1885.htm

Όνομα:	101462_1.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	27,9 KB 
ID:	372466

Moderator
    Η κοκ εν δεν υστερεί σε περιεχόμενο σε σχέση με την Unior και η τιμές τους είναι πολύ κοντά. Το πιο ουσιαστικό πρόβλημα είναι αυτό της αντιπροσώπευσης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Το άφησα μήπως τα γνωρίζει κάποιος αλλά δε βλέπω να έχεις και πολύ τύχη.

R43 δε τα ξέρω τα sonic ούτε θυμάμαι αν έχει πέσει ποτέ κανένα στα χέρια μου. Ούτε θα είχε καμία σημασία απ' τη στιγμή που δεν είναι κατασκευαστής και δεν έχει σταθερό προιόν. Ούτε παίζει κανένα ρόλο ότι έχεις μείνει ευχαριστημένος απ' τις καστάνιες (ψέματα αυτό έχει μια κάποια σημασία).
    Η ποιότητα θα ειναι ανάλογη των χρημάτων που κοστίζουν φαντάζομαι, όπως σε γενικές γραμμές συμβαίνει με όλα. Τώρα αν είναι λίγο καλύτερα ή λίγο χειρότερα από ένα άλλο στο ίδιο κόστος δεν ειναι δυνατό να το γνωρίζει κάποιος που δεν έχει χρησιμοποιήσει και τα δύο.

Σε τέτοιες μάρκες ψωνίζουμε με βάση το κόστος και την σχεδίαση. Μας καλύπτει - γεμίζει το μάτι? Η τιμή είναι για την τσέπη μας? Αν ναι είμαστε οκ. Αν μπορούμε να διαθέσουμε λίγα παραπάνω ακόμα καλύτερα, διαφορετικά μένουμε εκεί που μπορούμε.

Αν χρειαστείς περισσότερη βοήθεια εδώ είμαστε!

Καλησπέρα και ευχαριστώ που ασχολήθηκες.
    Είχα την εντύπωση ότι η SONIC ήταν κατασκευαστής ( https://vimeo.com/178339404 ), αλλά προφανώς δεν είναι.
    To set γερμανοπολύγωνων που ήθελα να πάρω είναι αυτό http://www.paraskevas-m.gr/index.php...emart&Itemid=2
    Όμως, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και ακολουθώντας το ........ Αν μπορούμε να διαθέσουμε λίγα παραπάνω ακόμα καλύτερα........., παρήγγειλα μία κασετίνα FACOM και συγκεκριμένα την RS440E.
    Τώρα θα μου πείς, τι σχέση έχουν τα γερμανοπολύγωνα που ήθελα, με καστάνιες και καρυδάκια. Προφανώς καμία, αλλά, ως γνωστόν, η βασική διαφορά των παιδιών από τους άντρες, είναι η αξία των παιχνιδιών.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)