Τελευταία τροποποίηση από MISKIN; 01/11/2016 στις 20:15.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Είναι διαφορετικής εποχής και σχεδιασμού οι δυο γκαζοτανάλιες που συγκρινεις .
Εννοώ οτι στην μεν μπορεί να καταντήσει λίγο κουραστικό η επιλογή σκάλας για το άνοιγμα των σιαγόνων ενώ στην δε Κnipex το κλείδωμα γίνεται αυτόματα αφού έχεις πατήσει-απασφαλίσει το κουμπί και εχεις ανοίξει τα ράμφη.Μια ανάλογη σύγκριση θα ήταν με Cobra Aligator.
Μιας και οι συγκεκριμένες δεν θα πάνε σε σκληρή χρήση δεν με απασχολεί η εταιρία κατασκευής και πιο συγκεκριμένα τι θερμική κατεργασία εχει γίνει στα δόντια .
Το μοναδικό μειονέκτημα είναι οτι γλιστράει αν πας να την δουλέψεις χωρίς γάντια και με λαδωμένα χέρια.Υστερει επίσης στις 6 βαθμίδες επιλογής αντι για 9 της Aligator.
Προφανώς επιλέχθηκαν για το υποπολλαπλάσιο τελικό κόστος που ήρθαν στο σπιτι μου, σε σύγκριση με το να αγόραζα δύο Knipex Cobra ,οποτε παραβλέπω τα αρνητικά.
Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ειναι Ισπανική και πολύ καλή για της εποχης της & υπερκαλύπτει τον σημερινό μέσο χρήστη![]()
Εχω καταλαβει οτι επικεντρωνόμαστε στα διαμάντια της Hazet ,ktc ,Stahlwille κλπ με αποτέλεσμα να υποβαθμίζουμε/αγνοούμε ή να δινουμε αυτή την εντύπωση σε πολλούς που μας διαβάζουν για τετοιες εταιρίες εργαλείων που εχουν κλείσει πια.
Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!
Παρε κ κανένα ακομη ρε!
Καλοδουλευτο ρε , ζηλεύω ,μου λειψε να πιάσω εργαλείο στα χέρια μου!
Μιλάμε για ΤΟ εργαλείο χειρός στο τομέα του. Απορώ γιατί όλοι οι ηλεκτρολόγοι δε κυκλοφορούν με ένα τέτοιο στο πέτο. Αν έβγαινε κάτι αντίστοιχο για τους μηχανουργούς (τρομάρα μου) θα το είχα εικόνισμα. Δεν είμαι ηλεκτρολόγος, το πήρα όμως γιατί το ήθελα και το βρήκα σε καλή τιμή. KNIPEX 13 96 200
Το καλώδιο το κόβει για πλάκα όσο χοντρό και να 'ναι (σε λογικά πλαίσια). Δε το κόβει απλώς. Το ξυρίζει. Χλατς!!
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.