εγω εχω ξενερωσει με το το δικο μου που ειναι deep armor...δεν ''μωβιζει'' σχεδον καθολου...μονο με φουλ ηλιο και απο συγκεκριμενες γωνιες....οσοι το βλεπουν νομιζουν οτι ειναι μαυρο![]()
εγω εχω ξενερωσει με το το δικο μου που ειναι deep armor...δεν ''μωβιζει'' σχεδον καθολου...μονο με φουλ ηλιο και απο συγκεκριμενες γωνιες....οσοι το βλεπουν νομιζουν οτι ειναι μαυρο![]()
εχεις δικιο σε αυτο...ισως καποια στιγμη το κανω...για αρχη, μιας και το εχω μονο ενα μηνα, σκοπευω να επενδυσω καποια στιγμη σε αλλα πραγματακια, οπως μανιταρια, πιθανων αλλαγη στα καλαμια λαδια κτλπ
το μοναδικο που εχω παρει μεχρι στιγμης ειναι μια ζελατινα απο το ebay με 27 ευρω η φτηνιαρικη....δεν ηθελα να δωσω τα υπερβολικα, κατα την γνωμη μου, λεφτα που ζηταν οι φιρμες
ενα συντομο review λοιπον...αν και ειχαν ενα θεματακι οι βασεις της λυθηκε ευκολα με λιγο καλιμπραρισμα....γενικα λογω υψους (1.70) δεν ειχα θεμα με τον αερα τουλαχιστον μεχρι τα 140...απο εκει και πανω κανει την διαφορα η ζελατινα καθως δινει μια ροη στον αερα και περναει πανω απο το κρανος...σε χαμηλοτερες ταχυτητες 110-140 μαλλον κανει χειροτερα τα πραγματα γιατι λογω της μικρης επιφανειας που εχω σαν αντισταση δεν με ενοχλουσε ο αερας που ερχοταν στον κορμο μου και με την ζελατινα τον στελνει στο κρανος δημιουργωντας καποιες ταλαντωσεις...δεν εχω κανει αρκετα χιλιομετρα βεβαια για την τεσταρω με μεγαλυτερη σιγουρια... δεν ξερω αν θα εκανε καλυτερη δουλεια μια αυθεντικη puig ας πουμε και η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυαπασχολει καθως σπανια κινουμαι πανω απο αυτες τις ταχυτητες...περισσοτερο την πηρα για να δοκιμασω την αποτελεσματικοτητα της για μετεπειτα ταξιδακια
και καλής ποιότητας να βαζες, δε νομιζω να κανε τιποτα, έτσι γίνεται και στο δικό μου (duke 200). Εβαλα τη ζελατινα, τέλειο αντίγραφο της KTM (ακόμα και το part number ήταν χτυπημένο επάνω) και απο τα 80 μέχρι τα 110 έγινε χειρότερο, αλλα απο τα 110 μέχρι τον ηλεκτρονικό κόφτη (140), έγινε πολύ-πολύ καλύτερο.
Μπλιτς ,δεν μας είπες εντυπώσεις από την ολόσωμη με το pc.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Τα καλάμια είναι τα μαμά του ΜΤ. Δε θα αλλαχθούν. Δεν είχα 4 χιλιάρικα πρόχειρα.![]()
Life begins at 45°.
Με γειες Blitzer! Περιμενουμε εντυπωσεις.
Εχω βαλει κι εγω μπροστα καποιες δουλιτσες τωρα που επεστρεψα στα πατρια εδαφη...
Πώς σας φαινεται το avatar μου;![]()
Πίσω ακόμα τίποτα?