Με απασχολει ενα θεμα σχετικα με μια αγωροπωλησια ενος αυτοκινητου και ρωταω την γνωμη σας μηπως εχει τυχει καποιου κατι παρομοιο.
Πωλησα ενα αμαξι 22 ετων σε παρα πολυ καλη κατασταση 1750 ευρω.Το αυτοκινητο δεν ηθελα απολυτως τιποτα ειχε περασει πριν μια εβδομαδα κτεο χωρις καμοια παρατηρηση προσφατως με τον γιο μου ειχαμε παει αθηνα θεσσαλονικη ειχαμε κανει 1100 χιλιομετρα και για να το εμπιστευομαι να κανω ενα τοσο μεγαλο ταξιδι για την ηλικια του ημουν πολυ σιγουρος για την κατασταση του.
Μετα την αγορα του ο καινουργιος ιδιοκτητης με παιρνει τηλεφωνο μετα απο 5 ημερες και μου λεει αναβει η κοντρολαμπα του λαδιου του λεω σβησε το αυτοκινητο και πηγαινε το στο συνεργειο διοτι αυτο δεν ειναι λογικο να συμβαινει το τσεκαρω σε ενα βενζιναδικο και ειναι τα λαδια του καινουργια και δεν λειπει σταγονα ξεκιναει και μετα απο 800 μετρα σβηνει το αμαξι με παιρνει τηλεφωνο παω απο κει φωναζω οδικη την οποια την επιβαρεινομαι εγω το παει στο συνεργειο μου εξακριβωνω παρουσια μου οτι εχει ξεσφιξει η βιδα του ραουλου που κινει την αντλια του λαδιου και δεν στελνει λαδι η αντλια και εχει κολησει το μοτερ απο χαμηλα απο τον στροφαλο.
Αλλαζουν μεταλλα στροφαλου καινουργια λαδια επιβαρυνομαι ολη την ζημια εγω το μοτερ δουλευει αψογα δεν χτυπαει τιποτα 1800 κυβικα παλιας τεχνολογιας μοτερ με 145000 πραγματικα 8βαλβιδο και γαιδουρι μοτερ και μου λεει ο καινουργιος ιδιοκτητης δεν το θελω το αμαξι θελω να το παρεις πισω πια πρεπει να ειναι η απαντηση μου εμενα και νομικα μπορει να απαιτηση κατι απο εμενα.
Να το παρω πισω δεν εχω προβλημα τις μεταβιβασεις ποιος θα τις πληρωσει το λαθος του που κινεισαι το αμαξι με αναμενη λαμπα λαδιου πρεπει να το πληρωσω εγω?Δεκτες ολες οι προτασεις και θα ηθελα να ηξερα την γνωμη σας αν ειμαι λαθος εγω?