δεν ειχα ποτε θεμα ακομα και με 1100cc αμαξι. πολλα χρονια χωρις φρενα. το εντουρακι αντε ναναι 80 κιλα.
δεν θα πας και τερμα βουνο σε πλαγιες δεν υπαρχει λογος. μια χαρα σηκωνει το εντουρακι διαδρομες.
Γιαννης
Σπανια το χρησιμοποιω για να μεταφερω μηχανη. Συνηθως το χρησιμοποιω για αλλες δουλειες, γεωργικες επι το πλειστον.
Με τι αυτοκινητο θα το τραβας ? Εγω δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Βεβαια δεν εχω δοκιμασει να κατεβω 30% κατηφορα με κροκαλα για να δω πως θα συμπεριφερθει. Το τρειλερ γενικα θελει προσοχη.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ενταξει δεν θα κατεβώ και κροκάλα , το αυτοκίνητο μου ειναι ενα golf 6 122 hp 1400cc
Το λασπώσαμε και σήμερα!
Μια χαρα, κανενα προβλημα. Εαν θυμαμαι καλα το συγκεκριμενο τρειλερ ειναι μεικτο 750 κιλα. Κοιτα με την VW την ικανοτητα ελξης του αυτοκινητου. Εαν ειναι λιγοτερη, το τρειλερ θα πρεπει να δηλωθει για λιγοτερα κιλα. Αυτο βεβαια θα στα πει λεπτομερως ο κατασκευαστης/πωλητης του τρειλερ.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Mα τόσο μου είπε ο ανθρωπος γύρω στα 650 κιλά αν δεν κανω λαθος δηλαδή με μισό τόνο μπαζα θα εχω πρόβλημα; Προτίνεις και εσύ κατί σε στυλ μπαγαζιερα που λεει και ο φίλος και ποια ειναι η διαφορά μπαγαζιέρας και τρειλορ?
Το λασπώσαμε και σήμερα!
Aυτό που σου έβαλε πιο πανω ο alex14 είναι μπαγκαζιέρα/τρειλερ 2 σε 1 και ειναι το καλύτερο για σένα απ οτι κατάλαβα.
Είναι μπαγκαζιέρα που κάνει και για μεταφορά μιας μοτό.
Μισός τόνος φόρτωμα μάλλον είναι οριακό βάρος, θα πρέπει να δείς τι ικανότητα έλξης έχει το αυτοκίνητο σου όπως σου είπαν.
Αλλο νούμερο με φρένα κι αλλο χωρίς.
Εγώ σε τρειλερ για 2 μοτο του ιδίου κατασκευαστή (χωρίς φρένα) φορτώνω 2 μοτό σύνολο περίπου 400 κιλά και παει μια χαρά αλλά δεν το έχω παει και σε πλαγιές!
Γύρω στα 150 κιλά ζυγίζει το δικό μου τρειλερ, η μπαγκαζιέρα σίγουρα είναι πιο βαριά.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
γιαυτό ακριβώς ρώτησα και απο οτι βλεπω ναι λεει μπαγαζιερα.
Το λασπώσαμε και σήμερα!
Με πόσα χιλιόμετρα μπορώ να ταξιδεψω ,ωστε να το φέρω αδειο απο Αθηνα οδικός ;
Το λασπώσαμε και σήμερα!