Σελίδα 142 από 146 ΠρώτοΠρώτο ... 4292132137138139140141142143144145146 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.116 έως 2.130 από 2189

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν και συμφωνώ με τον Κάπτεν και, όντως, πρέπει να αναζητήσουμε το σωστό και το νόμιμο από τον καθένα ξεχωριστά, χωρίς καμία εξαίρεση, είτε είναι καστανάς, είτε είναι καφετζής, από την άλλη είναι κάπως αστείο, όταν βλέπεις τα μεγαλύτερα λαμόγια της χώρας να ευδοκιμούν και να πλουτίζουν, μέρα με τη μέρα, χωρίς κανείς να τους αγγίζει ποτέ.
    Life begins at 45°.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Βασικά δεν είναι καθόλου αστείο. Είναι τραγικό !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    εχεις καταπατήσει παραλίες ? κανενα πρόβλημα.φέρε φραγκα και είμαστε οκ!
    ελλαδα ρε πστ μου

http://www.enikos.gr/economy/419410,...-paralies.html

Θα παραθέσω ένα απόσπασμα του Ηρακλείτου από την Έφεσο. Τα είπε όλα το παλικάρι!

(εἰδέναι δὲ χρὴ τὸν πόλεμον ἐόντα ξυνόν, καὶ δίκην ἔριν, καὶ γινόμενα πάντα κατ᾽ ἔριν καὶ χρεών.)

«Πρέπει να γνωρίζει κανείς ότι ο πόλεμος είναι κοινός και η διχόνοια δικαιοσύνη, και ότι τα πάντα γίνονται σύμφωνα με τη διχόνοια και την ανάγκη.»

Το βάζω και υπογραφή.

Υ.Γ Κάποιος δάκτυλος δεν με αφήνει να το βάλω ολόκληρο... τι στο καλό συμβαίνει; :?
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 10/11/2016 στις 15:57.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κοντεύω να κατουρηθώ από το γέλιο... Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να κρύβει την Καρδιτσιώτικη καταγωγή του. Στην πραγματικότητα η ιστορία της οικογένειάς του είναι σχεδόν άγνωστη στο ευρύ κοινό, ακόμα και το αμερικανικό. Και πολύ ενδιαφέρουσα!

Ο Τραμπ κατάγεται από Καρδιτσιώτες μετανάστες που έφτασαν στην Αμερική άφραγκοι. Τα κατάφεραν γρήγορα με σκληρή δουλειά, ακόμη σκληρότερο οπορτουνισμό και αμφίβολες πρακτικές.
    Ο παππούς του Τραμπ, Δανιήλ Τραμπάκουλας, έφτασε στην Αμερική από το χωριό θέα της Καρδίτσας το 1885, σε ηλικία 16 ετών. Αρχικά δούλεψε για κάποια χρόνια στην Ν. Υόρκη ως κουρέας και λίγο μετά έκανε την πρώτη του επιχειρηματική κίνηση.
    Πήγε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, σε μια μικρή πόλη μεταλλωρύχων και άνοιξε ένα ρεστοράν που διέθετε στους πελάτες του και… γυναίκες, στα πίσω δωμάτια.

Βελτιώνοντας έτσι τα οικονομικά του, ο παππούς Τραμπάκουλας επέστρεψε στην Καρδίτσα και παντρεύτηκε με την Ελισάβετ Τραμπάκουλα. Έφυγαν μαζί για την Αμερική αλλά μετά από προτροπές της συζύγου του αποφάσισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα. Όμως, οι Ελληνικές αρχές δεν τους
    επέτρεψαν τον επαναπατρισμό λόγω επιδημίας της γρίπης.

Έτσι ο παππούς και η γιαγιά του Ντόναλντ Τραμπ αναγκάστηκαν να επιστρέψουν, μόνιμα πια, στην Αμερική. Στη Ν. Υόρκη το 1905 γεννήθηκε ο πατέρας του Ντόναλντ, ο Φρεντ Τραμπ.
    Ο παππούς Τραμπάκουλας πέθανε από «ισπανική γρίπη» το 1918 σε ηλικία μόλις 69 ετών. Πρόλαβε, όμως, να αφήσει ένα κομπόδεμα στην οικογένειά του που το χρησιμοποίησε για να στήσει μια μικρή εταιρία. Η εταιρία λεγόταν E. Trump & Son και ασχολείτο με κτηματομεσιτικά.

Μετά το 1923, όταν ο ορφανός Φρεντ τέλειωσε το σχολείο, άρχισε να δουλεύει στις κατασκευές. Στο μεταξύ, στην Αμερική, υπήρχε για κάποιο λόγο ένα διάχυτο κλίμα έντονου αντιελληνισμού. Ο Φρεντ Τραμπ, συνειδητοποιώντας ότι το γεγονός πως ήταν παιδί Ελλήνων τού δημιουργούσε διάφορα εμπόδια, άρχισε να παριστάνει ότι οι γονείς του ήταν Σουηδοί. Το συγκεκριμένο “παραμύθι” το υιοθετεί και ο γιος του, ο Ντόναλντ Τραμπ ακόμα και σήμερα.

Επειδή, όμως, τίποτα δεν κρύβεται για πάντα, υποψιασμένοι δημοσιογράφοι έχουν φροντίσει κατά καιρούς να τον … «γλεντήσουν». Πριν χρόνια, σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair όταν ο δημοσιογράφος επέμενε ότι η καταγωγή του ήταν Ελληνική, ο Τραμπ, μη θέλοντας να το παραδεχτεί αλλά μη βρίσκοντας και κάτι ευφυέστερο να πει, απάντησε «Ο πατέρας μου δεν ήταν Έλληνας, οι γονείς του ήταν Έλληνες…, Σουηδοί…, τέλος πάντων ήταν απ’ όλη την Ευρώπη».

προφήτης ο Χάρι Κλυνν φανταστική ιστορία
    Τώρα το είδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    και θα βρεθεί ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ να πει
    -Έλα μωρε το φουκαρά ! Αφού άλλοι......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν και συμφωνώ με τον Κάπτεν και, όντως, πρέπει να αναζητήσουμε το σωστό και το νόμιμο από τον καθένα ξεχωριστά, χωρίς καμία εξαίρεση, είτε είναι καστανάς, είτε είναι καφετζής, από την άλλη είναι κάπως αστείο, όταν βλέπεις τα μεγαλύτερα λαμόγια της χώρας να ευδοκιμούν και να πλουτίζουν, μέρα με τη μέρα, χωρίς κανείς να τους αγγίζει ποτέ.
    Όπως έλεγα λοιπόν θα βρεθεί πάντα κάποιος να πει το παραπάνω....
    ΌΜΩΣ οι νόμοι έχουν καθολική ισχύ.
    Ας δούμε ένα κλασικό παράδειγμα με το μαύρο χρήμα.
    Τους χαλαρούς νόμους τους έφτιαξαν κατά παραγγελία για το οργανωμένο έγκλημα
    (ουδεμία αμφιβολία )
    Όπως επωφελήθηκαν κι άλλοι.
    Ενω΄το επάγγελμα του ταξιτζή ας πούμε ήταν κλειστό και επέτρεπε ΜΟΝΟ ΜΙΑ άδεια ταξί
    ανά οδηγό, με την απελευθέρωση βρέθηκαν άνθρωποι με 150 άδειες στα χέρια.
    Δήλωνε δηλαδή ότι έχει ένα ταξί αλλά στην πραγματικότητα είχε 150 και οι φόροι φυσικά
    δεν αφορούν το τεράστιο εισόδημα των 150 αδειών μαζί αλλά κάθε μιας ξεχωριστά.
    Στη Αμερική για αυτό ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ εδώ ξεχάστηκε και ήρθε και το ΝΟΥΔΟΚ και τους είπε
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ τους νομιμοποίησε το στόλο και από δω παν κι άλλοι.

Εγώ λέω απλά ΚΑΝΕΝΑΝΕ
    ανανήψαντας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    (ουδεμία αμφιβολία )
    Ενω΄το επάγγελμα του ταξιτζή ας πούμε ήταν κλειστό και επέτρεπε ΜΟΝΟ ΜΙΑ άδεια ταξί
    Δήλωνε δηλαδή ότι έχει ένα ταξί αλλά στην πραγματικότητα είχε 150 και οι φόροι φυσικά
    Στη Αμερική για αυτό ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ εδώ ξεχάστηκε και ήρθε και το ΝΟΥΔΟΚ και τους είπε

Εγώ λέω απλά ΚΑΝΕΝΑΝΕ
    Επίσης κι εδώ οι Τράπεζες θα φταίνε....

Κάτσε να δεις και τι θα γίνει με τα φαρμακεία.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Επίσης κι εδώ οι Τράπεζες θα φταίνε....

Κάτσε να δεις και τι θα γίνει με τα φαρμακεία.
    Κατ αρχήν ακόμα σοβαρή απάντηση για τις τράπεζες δεν έχω πάρει και φυσικά δεν θα πάρω γιατί δεν υπάρχει.
    Η λαμογιά βλέπεις και η κλοπή δεν μπορεί να ντυθεί με λόγια.

Τώρα για τα φαρμακεία για πεζ μας τι ΘΑ γίνει να μάθουμε κι εμείς....

ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    (ουδεμία αμφιβολία )

Εγώ λέω απλά ΚΑΝΕΝΑΝΕ
    Για το ότι οι νόμοι θα πρέπει να εφαρμόζονται για όλους δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας (τουλάχιστον φανερά) . Αρκεί να εφαρμόζονται ποιό αυστηρά στους άλλους και όχι στον ίδιο.
    Αλλά ειλικρινά με το παράδειγμα σου δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις και νομίζω ότι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
    Ταξιτζής δεν είμαι , και η σχέση που έχω με αυτούς είναι όταν με πηγαινοφέρνουν στο αεροδρόμιο. Ταξιτζής με 150 άδειες πριν την απελευθέρωση? Στην περιοχή της χαλκίδας οι άδειες ταξί κόστιζαν από 200.000 έως 300.000€ . Ας πούμε ότι και στην αθήνα ήταν το ίδιο
    Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου αυτός είχε περιουσία 150 * 200.000 = 30.000.000€.
    Με την απελευθέρωση θα έπρεπε απλώς να είχε αυτοκτονήσει (και δυστυχώς κάποιοι έφτασαν σε αυτό το σημείο γιατί είχαν επενδύσει σε αυτά τα τερατώση ποσά πριν την απελευθέρωση).

Μετά την απελευθέρωση μείνανε οι "μεγάλοι" παίκτες(που έχουν συμβόλαια με εταιρίες κλπ.) που πιθανόν να εξαγόρασαν την επόμενη μέρα άδειες ταξί αντί πινακίου φακής όπως λένε. Οι υπόλοιποι κάθονται στις πιάτσες περιμένοντας κανά πελάτη την ημέρα και άμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Για το ότι οι νόμοι θα πρέπει να εφαρμόζονται για όλους δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας (τουλάχιστον φανερά) . Αρκεί να εφαρμόζονται ποιό αυστηρά στους άλλους και όχι στον ίδιο.
    Αλλά ειλικρινά με το παράδειγμα σου δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις και νομίζω ότι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
    Ταξιτζής δεν είμαι , και η σχέση που έχω με αυτούς είναι όταν με πηγαινοφέρνουν στο αεροδρόμιο. Ταξιτζής με 150 άδειες πριν την απελευθέρωση? Στην περιοχή της χαλκίδας οι άδειες ταξί κόστιζαν από 200.000 έως 300.000€ . Ας πούμε ότι και στην αθήνα ήταν το ίδιο
    Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου αυτός είχε περιουσία 150 * 200.000 = 30.000.000€.
    Με την απελευθέρωση θα έπρεπε απλώς να είχε αυτοκτονήσει (και δυστυχώς κάποιοι έφτασαν σε αυτό το σημείο γιατί είχαν επενδύσει σε αυτά τα τερατώση ποσά πριν την απελευθέρωση).

Μετά την απελευθέρωση μείνανε οι "μεγάλοι" παίκτες(που έχουν συμβόλαια με εταιρίες κλπ.) που πιθανόν να εξαγόρασαν την επόμενη μέρα άδειες ταξί αντί πινακίου φακής όπως λένε. Οι υπόλοιποι κάθονται στις πιάτσες περιμένοντας κανά πελάτη την ημέρα και άμα
    Ναι αυτό λέω 150 άδειες ΠΡΙΝ την απαλευεθέρωση και ο ΣΚΑΙ είπε ότι κάτι πρέπει να γίνει μ αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν μπορούμε να τους αφήσουμε ΕΤΣΙ και αντί να τους ξεσκίσει τους επέτρεψε να κάνουν εταιρίες και να γίνουν οι μεγάλοι παίχτες.
    (και το ίδιο έγινε και με τα φαρμακεία αλλά εδώ δεν περάσαμε τα 20.... απ όσο ξέρω)

υγ
    μη σου πω ότι ο τύπος ήταν και συνδικαλιστής τώρα ε?
    ανανήψαντας

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    ......... ή να την κάνουμε στα εξωτερικά και να το παίζουμε μπρούκληδες.

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Αυτό όμως απο πού προκύπτει;

Και πιο σημαντικό, ποιός θα είναι αυτός ο άνθρωπος του κράτους που θα με ξέρει τόσο καλά ωστε να γνωρίζει τους κινδύνους που εγώ δεν ξερω;
    Για κουμουνισμό μιλάμε;

Το κράτος - στην καλύτερη περίπτωση - μπορεί να με ενημερώσει για αυτά που θεωρεί επικίνδυνα.
    Η απόφαση για τα ρίσκα είναι σίγουρα 100% δική μου.
    αποφασισε ρε μαν ισχύει το παρανομο του πραγματαος ή είναι 100% δικη μας ευθύνη?
    εχετε αρχισει και με μπερδευετε ρε μπαγάσες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αυτο με το καφενεδάκι παντως ειναι κλασσικη ελληνικη περιπτωση.

Κανουμε κατι ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ παρανομο απο όλες τις αποψεις και, οταν έρχεται η ώρα του λογαριασμου, αρχιζουμε την κλαψα, το δράμα και το μοιρολόι για τα γεροντάκια (ή τις γριές που βαζαμε μπροστα απο τα υπο κατεδαφιση αυθαιρετα).

Το να κανουμε κατι εξ'αρχης σωστα και νομιμα ή έστω τηρωντας καποιες βασικες προϋποθεσεις, δεν παιζει σε αυτη τη χωρα...
    α γεια σου..... αα.... γεια σου.. (σεφερλης κλοπυραιτ)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    εχεις καταπατήσει παραλίες ? κανενα πρόβλημα.φέρε φραγκα και είμαστε οκ!
    ελλαδα ρε πστ μου

http://www.enikos.gr/economy/419410,...-paralies.html
    ρε σεις πρεπει να βρεθει μια ακρη να αρχίσουμε να μοιραζουμε αλεξίπτωτα.... θα χεστουμε στο ταληρο λεμε
    δεν παει σε σενα τσοπανη, αφορμή πηρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δε θα το πίστευα μέχρι πριν λίγο ότι θα μπορούσε ποτέ να μου φανεί συμπαθής ο Μπογιόπουλος... Που με εκνευρίζει ακόμα και που τον βλέπω... Το ακόμα χειρότερο είναι ότι έχει και δίκιο!

https://www.youtube.com/watch?v=l5Ac2U0CbP0

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  4. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF