Καλο παραδεισο.....
Αν και δεν ξέρω αν είναι σωστό να δημοσιοποιείς αλληλογραφία νιώθω την ανάγκη να πω δημόσια πόσο τεράστιος άνθρωπος ήταν.
Δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ προσωπικά αλλά όταν του έγραψα από το Κότορ να του ζητήσω συμβουλές για το πρόβλημα μου απάντησε
όπα ρε φίλε τώρα το είδα.απο τίρανα νίκο είναι καλύτερα.το τηλέφωνο μου είναι 6ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ0
αν είσαι ακόμα προς τα πάνω,σταματα γι'αννενα για διανυκτερευση σε μένα.έχουμε και φίλο ορθοπεδικό να σου ρίξει μια ματιά
γαμώ τον μπελά μου ,δεν έχω messenger στο κινητό και πμ μπορώ να δώ μονο απο το pc
για οτιδήποτε ενημέρωσε!
Κι ήταν μια στιγμή απ αυτές που νιώθεις ότι οι φίλοι υπάρχουν ακόμα και ο ότι κόσμος έχει ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ τελικα να γίνει πιο όμορφος μια μέρα....
Καλό ταξίδι φίλε
ανανήψαντας
Κουράγιο στους δικούς του...![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Καλο ταξιδι στον φιλο Κωστα...
κριμα, πολυ κριμα....
θα λειψει ο λογικος και μεστος λογος του....
νεο παιδι...πολυ κριμα!
Καλο ταξιδι...
Οχι ρπμ....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μπήκα να ποστάρω 'ρε τι τίτλος είναι αυτός' και να τον αλλάξω.. Αλλά..
Τι έγινε, γιατί;![]()
safety doesn't happen by accident
Χθες το βραδυ ηταν μεσα στο φορουμ....
Καρδια μηπως;
Ειναι απο τις στιγμες που μετα απο 10 χρονια στο Moto.gr σου γαμανε την ψυχολογια......σαν σημερα και ποσες αλλες φορες, που διαβαζεις για ανθρωπους που δεν τους γνωριζεις προσωπικα, αλλα μονο μεσα απο μια κολο-οθονη και ενα πληκτρολογιο......
τι να πω?
Συλληπητηρια στους δικους του ανθρωπους !!!
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Καλή δύναμη στους δικούς του....![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Έχω μείνει σαν ηλίθιος, με το στόμα ανοικτό 'μπρός από το pc ...
Άς είναι ελαφρύ το χώμα ...
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.