Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΜΕ WIND ΚΑΙ ΛΗΞΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900

ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΜΕ WIND ΚΑΙ ΛΗΞΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Λοιπον ας ξεκινησω την ιστοριουλα μια και ισως αφορα αρκετο κοσμο.

Ημουν πελατης της για καμμια 10ετια με επιμελη τηρηση των συμφωνηθεντων αφου μεσω αυτης πηρα 2 καλες συσκευες και ενα ακριβο ταμπλετ.

Την 1/4/2015 με πηρε τηλ μια υπαλληλος να μου κανει προσφορα στο παγιο χωρις συσκευη.
    Ξεκιναμε τα διαδικαστικα με την ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ και παει λεγοντας.
    Συμφωνουμε στο παγιο και επιβεβαιωνει τα στοιχεια μου.
    Μου λεει "Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ". Αυτο και τιποτα αλλο σχετικο.
    Τελος κλησης και για 1 χρονο ειχα εκπτωση στο παγιο μου 30€.

Αρχες Μαιου λεω να παω COSMOTE λογω οτι εχω OTETV και πρεπει να εχω νουμερο σταθερο η κινητο εκει ωστε να δουλεψει.
    Κλεινω την συμφωνια με το COSMOTE...ολα οκ και την αλλη μερα χτυπαει το τηλεφωνο απο WIND.

-Καλημερα Κε Μητσιακη. Γνωριζετε οτι για να αποχωρησετε πρεπει να πληρωσετε 328€???
    -ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΠΗΡΑ ΜΗΠΩς ΣΥΣΚΕΥΗ? ΟΧΙ...! ΑΡΑ ΤΙ? ΘΑ ΣΟΥ ΠΛΩΡΩΣΩ ΤΟΝ ΑΕΡΑ???
    -Το πακετο ειναι για 2 χρονια και εχετε υπογραψει.
    -ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    -Η ηχογραφηση ειναι σαν υπογραφη.
    -ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΑΕΡΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Η 1η συνομιλια ηταν αυτη και το υφος εντονο οπως και η δυσαρεσκεια μου.
    Αργοτερα το απογευμα με ξαναπηρε μια πιο ευγενικη κυρια και μου ειπε αν επιθυμω να προχωρησω με την φορητοτητα παρα το ποσο που ...ΧΡΩΣΤΑΩ...και φυσικα ειπα ναι.

Ολα καλα ολα ωραια και μετα απο 1 μηνα με περνουν τηλεφωνο απο ενα δικηγορικο γραφειο λεγοντας μου οτι εχουν κινηθει διαδικασιες για ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και οτι γενικα θα χασω περιουσιακα στοιχεια.
    μου εξηγει οτι εχω υπογραψει και πρεπει να το τηρησω.
    Τον ρωταω αν μαζι με το ξωδικο του δωσανε και το συμβολαιο με την υπογραφη μου και μου λεει φυσικα.
    Τον γειωνω ακομψα λεγοντας του οτι η ολη υποθεση στηριζεται σε συνομιλια ...και μου λεει "το ιδιο ειναι"
    Το κλεινω χωρις γεια και λεω να κανει οτι θελει.

Μετα απο κανα 15μερο ερχεται εξωδικο...
    Περνω τον δικηγορο μου και μου λεει να παρω την συνομιλια γιατι θυμομουν καλα τον διαλογο με την υπαλληλο οτι η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ.

Ενημερωνει κι αυτος το δικηγορικο γραφειο της WIND οτι εκρεμμει η παραλαβη της συνομιλιας και σταματαει προσωρινα καθε κινηση εναντιον μου.

Αιτουμαι με ηλεκτρονικη φορμα απο το site της WIND την συνομιλια και μετα απο κανα 10ημερο με περνει τηλεφωνο μια υπευθυνη και μου λεει παλι το παραμυθι για τη δεσμευση μου σε 2ο χρονο στο συμβολαιο και οτι γιαυτο χρωσταω 328€.
    Μου λεει επισης οτι ακουσανε την ηχογραφηση και οτι η υπαλληλος μου λεει ακριβως αυτα που ισχυριζομαι παραπανω.

-ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΧΡΩΣΤΑΩ 328€ ??? ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
    -Ναι αλλα το ποσο ειναι αυτο ...

Με τα πολλα μου λεει οτι πρεπει να μου στειλουν μια αιτηση για την ηχογραφηση την οποια θα παραλαβω γραπτως και οτι πρεπει να παω σε συνεργαζομενη τραπεζα ...να πληρωσω παραβολο 5€ και να το στειλω συστημμενο με μια φωτοτυπια της ταυτοτητας με γνησιο υπογραφης.

Τα κανω ολα αυτα...
    Τα στελνω...
    Περιμενω...
    Περιμενω........
    Περιμενω...........

Πριν 2 μερες και συνολικα 1.5 μηνα απο το αιτημα μου με πηραν τηλεφωνο απο τη WIND να μου πουνε οτι "Στα πλαισια της καλης μας συνεργασιας στο παρελθον και μιας καλυτερης στο μελλον...το ποσο των 328€ γινεται πιστωτικο στον λογαριασμο μου και πλεον δεν υπαρχει καμια αξιωση απο την WIND".

Νικη λοιπον με υπομονη απεναντι στα λαμογια και τα παπαγαλακια τους.
    Δεν ξερω αν αφορα κανεναν αλλα αν τυχον εχετε τετοια θεματα τοτε τρεξτε το οσο μπορειτε και μην ψαρωνετε!

Εγω πλεον 2 πραγματα θελω.

1. Μηπως παω απο το δικηγορικο γραφειο να του πω 2 λογακια ...αλλα ακυρο λογω οτι δεν ειναι να μπλεκεις μαζι τους...
    2. Αυτο θα το κανω...θα ριξω κανα 2 μπινελικια στον Ιδιοκτητη υποκαταστηματος της WIND στην πολη μου που μου το επαιζε ξερολας και ελεγε οτι εκανα μαλακια και οτι οσοι το παιζουν εξυπνοι την πατανε με την WIND.

Να σημειωσω οτι οσα χρονια ημουν πελατης τους δεν ειχα ουτε ενα παραπονο.
    Και τις επιδοτησεις μου και ολα.
    Απλα με το τελευταιο χαλαστηκα πολυ!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δηλαδή, με λίγα λόγια, σου πήραν 5€ από την τσέπη σου για αέρα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος

τα λαμογια!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ακολουθούν την τακτική του ελληνικού κράτους. Σου ζητάνε ένα τεράστιο ποσό, για κανέναν απολύτως λόγο, τρέχεις από δω κι από κει να ξεμπερδέψεις τη δική τους μαλακία, στο τέλος πληρώνεις ένα μικρό ποσό και είσαι κι ευχαριστημένος. Δουλεύει κάθε φορά.

Πέρα από την πλάκα, καλά έκανες. Στο παρελθόν είχα παρόμοια ιστορία με τη Vfone. Φυσικά, δεν κουνήθηκα από το σπίτι μου, απλά τους αγνοούσα κι αυτούς και τους "δικηγόρους" τους ("ναι, ναι, δώστε μου λογαριασμό και θα τα βάλω από Δευτέρα" ) και κάποια στιγμή τα παράτησαν.
    Life begins at 45°.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ε ναι ρε!
    Wind =αέρας
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ιδια ιστορια με wind με τη μανα μου
    καθαρισε ο συνηγορος του καταναλωτη
    η απαντηση για καλη συνεργασια κλπ ειναι τυποποιημενη για να γλυψουν οσους δεν μασησαν
    τα δικηγορικα γραφεια ειναι εισπρακτικες εταιρειες-κορακια που τους χρειαζεται μεριδιο απο το ξυλο

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Ta idia me vodafone.
    tous apokalesa dimosia sto site tous , sto twitter tous, kai sto facebook tous, oti einai APATEONES kai PARAPLANOUN KAKOBOULA ton kosmo, kai tous parakalesa ean den apodexontai ton isxyrismo mou na mou kanoun mynisi gia sykofantiki dysfimisi.
    1 xrono tora den exoun kanei kati.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    H forthnet αξίωνε το 2006 ένα ποσό περίπου στα 350ευρώ για συμβόλαιο που έσπασα με υπαιτιότητα παρόχου μιας και είχα πρόβληματα με τη γραμμή και ήταν εκείνοι υπεύθυνοι. Πήγα στον ΟΤΕ και η γραμμή καμπάνα. Μου στείλαν εξώδικη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από ένα δικηγορικό στη Πατησίων που πήγε στα σκουπίδια την ίδια στιγμή. Έσκασε 2ο ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ εξωδικαστικού συμβιβασμού που και εκείνο πήρε το δρόμο για τα σκουπίδια. Με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν για τα εξώδικα, τους απάντησα να πάρουν το μακρύτερο και οτι αν συνεχίσουν να ενοχλούν θα απευθυνθώ στο συνήγορο του καταναλωτή και οτι καταγράφω τις συνομιλίες μας.

2016 και ακόμα έχουν πάρει το 3ο το μακρύτερο.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Μέσα σε όλα αυτά, η ,ΕΕΤΤ τι ρόλο παίζει;
    Παίζει, ή μήπως όχι;
    Δύο χρόνια έχουν περάσει που έχω συμπληρώσει την φόρμα επικοινωνίας και ακόμη περιμένω.
    Είχα και εγώ πρόβλημα με την wind που πλήρωνα τρεις μήνες VDSL χωρίς να έχω και έναν ολόκληρο μήνα χωρίς καν internet στο σπίτι γιατί έψαχναν την βλάβη που..... Δεν υπήρχε γιατί δεν είχαν κάλυψη VDSL στην περιοχή!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παίζει ρόλο.
    Σε δικιά μου καταγγελία επικοινωνησαν μαζί μου ζητώντας επιπλέον πληροφορίες.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    H forthnet αξίωνε το 2006 ένα ποσό περίπου στα 350ευρώ για συμβόλαιο που έσπασα με υπαιτιότητα παρόχου μιας και είχα πρόβληματα με τη γραμμή και ήταν εκείνοι υπεύθυνοι. Πήγα στον ΟΤΕ και η γραμμή καμπάνα. Μου στείλαν εξώδικη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από ένα δικηγορικό στη Πατησίων που πήγε στα σκουπίδια την ίδια στιγμή. Έσκασε 2ο ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ εξωδικαστικού συμβιβασμού που και εκείνο πήρε το δρόμο για τα σκουπίδια. Με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν για τα εξώδικα, τους απάντησα να πάρουν το μακρύτερο και οτι αν συνεχίσουν να ενοχλούν θα απευθυνθώ στο συνήγορο του καταναλωτή και οτι καταγράφω τις συνομιλίες μας.

2016 και ακόμα έχουν πάρει το 3ο το μακρύτερο.
    τόσο μακρύ ρε συ;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    τόσο μακρύ ρε συ;
    ακομα το μετρανε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πιο ελεεινή εταιρία επί Ελληνικού εδάφους από την wind δύσκολα θα έχει υπάρξει...Επί 7 χρόνια πελάτης σε σταθερό και κινητό και επί 7 χρόνια ανανέωνα τυφλά τηλεφωνικά και ας έβλεπα ότι οι τιμές που ανανέωνα σε σχέση με τις παροχές που είχα ήταν ακριβότερες απ' ότι διαφήμιζε για προσέλκυση πελατών.
    Κάποια στιγμή το 2015 και ενώ προ 2μήνου είχα ανανεώσει τηλεφωνικά το σταθερό με 28,5 € τον μήνα βλέπω να παίζει παντού διαφήμιση για 22,00 τον μήνα και με επιπλέον χρόνο ομιλίας προς κινητά που εγώ δεν είχα...Τα παίρνω στο κρανίο και τους παίρνω τηλέφωνο και ζητάω να πάρω κι εγώ την ίδια τιμή που δίνουν παντού και μου το αρνούνται... Απειλώ ότι θα φύγω και μου λένε "δικαίωμά σας". Καταθέτω σε άλλο πάροχο αίτηση και μετά από λίγες ημέρες αρχίζει το πανηγύρι με απανωτά τηλέφωνα... Στην αρχή μου πρόσφεραν έκπτωση 10% στο πακέτο που είχα (δηλαδή επέμεναν να θέλουν να συνεχίσουν να μου πιάνουν τον κώλο απλά λίγο λιγότερο...). Το αρνήθηκα και επέμενα ότι θα φύγω... Μέχρι που με πήρε ένας γελοίος και με ύφος δήθεν προιστάμενου που μου κάνει εξαίρεση μου πρόσφερε 18,00 τον μήνα - δηλαδή φθηνότερα απ' ότι τους ζήταγα πριν 10 ημέρες προκειμένου να μην φύγω... Τον εστειλα στον διάολο και εφυγα... Συνεχίζουν ακάθεκτοι να με παίρνουν τηλέφωνα και καλά "ότι είχαμε καλή συνεργασία" και να ακούσω τι έχουν να μου προσφέρουν... Την τελευταία φορά τους είπα να μην ξαναπάρουν και ότι ο μόνος τρόπος να ξαναπάω σε αυτούς είναι να είναι η τελευταία εταιρία του είδους σε λειτουργία... ΜΑΚΡΙΑ.....

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εγω ειχα κανει αναβαθμιση του σταθερου στη wind τον γεναρη, με υποχρεωση μου να παραμείνω στο συγκεκριμενο πακετο δυο χρονια..
    τελος μαϊου αφου μου ηρθε μια ειδοποιηση για αλλαγη χρεωσεων στο κινητο, και μιας και ημουν δυσαρεστημένος από τη ταχυτητα του ιντερνετ, μα μαζεψα και τα πηγα στη vodafone..
    στον εκαθαριστικο λογαριασμο μου ηρθε μονο η ποινη λογο μη αποσβεσθεισας επιδότησης για το κινητο, 62 ευρω.. καμια απολυτως αξιωση για το σταθερο! δεν τα πληρωσα (βεβαια ειχα σκοπο καποια στιγμη να τα δωσω μιας και υπηρχε υπογραφη μου) και με ενοχλησαν αρχες οκτωβρη από εισπρακτικη (ευγενέστατοι). τους ειπα ότι ειχα τρεχάματα και αμα καταφερω θα πληρωσω μεχρι 15 του μηνα.. 16 με ξαναπηραν να ρωτησουν αν τακτοποιηθηκε, τους ειπα ότι ακολουθω θεραπεια με φαρμακευτικη αγωγη (ναι καλα...) που όπως καταλαβαίνεται η καλυψη του κοστους είναι πιο σημαντικη από το χρεος στη wind, και ότι εχω διαθεση να πληρωσω φυσικα αλλα δεν ξερω ποτε ακριβως.. σιγουρα όμως μεχρι τελος του ετους! δε με ξαναενοχλησαν..
    τα λεφτα τα εβαλα προχθες..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εγώ να πω την αλήθεια, πιο ξεφτίλες από την Vodafone, δεν πρέπει να παίζουν.
    Πήγα στην wind και έχω ησυχάσει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Με υπομονή και φαντασία!!!!!!
    από DoctorS στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2005, 19:44
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 22:21
  3. Και ΣυνεΧιζω Με Μπλουζακια Και ΟΧι Μονο....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 11:17
  4. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ