Λοιπον ας ξεκινησω την ιστοριουλα μια και ισως αφορα αρκετο κοσμο.
Ημουν πελατης της για καμμια 10ετια με επιμελη τηρηση των συμφωνηθεντων αφου μεσω αυτης πηρα 2 καλες συσκευες και ενα ακριβο ταμπλετ.
Την 1/4/2015 με πηρε τηλ μια υπαλληλος να μου κανει προσφορα στο παγιο χωρις συσκευη.
Ξεκιναμε τα διαδικαστικα με την ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ και παει λεγοντας.
Συμφωνουμε στο παγιο και επιβεβαιωνει τα στοιχεια μου.
Μου λεει "Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ". Αυτο και τιποτα αλλο σχετικο.
Τελος κλησης και για 1 χρονο ειχα εκπτωση στο παγιο μου 30€.
Αρχες Μαιου λεω να παω COSMOTE λογω οτι εχω OTETV και πρεπει να εχω νουμερο σταθερο η κινητο εκει ωστε να δουλεψει.
Κλεινω την συμφωνια με το COSMOTE...ολα οκ και την αλλη μερα χτυπαει το τηλεφωνο απο WIND.
-Καλημερα Κε Μητσιακη. Γνωριζετε οτι για να αποχωρησετε πρεπει να πληρωσετε 328€???
-ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΠΗΡΑ ΜΗΠΩς ΣΥΣΚΕΥΗ? ΟΧΙ...! ΑΡΑ ΤΙ? ΘΑ ΣΟΥ ΠΛΩΡΩΣΩ ΤΟΝ ΑΕΡΑ???
-Το πακετο ειναι για 2 χρονια και εχετε υπογραψει.
-ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΤΙΠΟΤΑ.
-Η ηχογραφηση ειναι σαν υπογραφη.
-ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΑΕΡΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Η 1η συνομιλια ηταν αυτη και το υφος εντονο οπως και η δυσαρεσκεια μου.
Αργοτερα το απογευμα με ξαναπηρε μια πιο ευγενικη κυρια και μου ειπε αν επιθυμω να προχωρησω με την φορητοτητα παρα το ποσο που ...ΧΡΩΣΤΑΩ...και φυσικα ειπα ναι.
Ολα καλα ολα ωραια και μετα απο 1 μηνα με περνουν τηλεφωνο απο ενα δικηγορικο γραφειο λεγοντας μου οτι εχουν κινηθει διαδικασιες για ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και οτι γενικα θα χασω περιουσιακα στοιχεια.
μου εξηγει οτι εχω υπογραψει και πρεπει να το τηρησω.
Τον ρωταω αν μαζι με το ξωδικο του δωσανε και το συμβολαιο με την υπογραφη μου και μου λεει φυσικα.
Τον γειωνω ακομψα λεγοντας του οτι η ολη υποθεση στηριζεται σε συνομιλια ...και μου λεει "το ιδιο ειναι"
Το κλεινω χωρις γεια και λεω να κανει οτι θελει.
Μετα απο κανα 15μερο ερχεται εξωδικο...
Περνω τον δικηγορο μου και μου λεει να παρω την συνομιλια γιατι θυμομουν καλα τον διαλογο με την υπαλληλο οτι η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ.
Ενημερωνει κι αυτος το δικηγορικο γραφειο της WIND οτι εκρεμμει η παραλαβη της συνομιλιας και σταματαει προσωρινα καθε κινηση εναντιον μου.
Αιτουμαι με ηλεκτρονικη φορμα απο το site της WIND την συνομιλια και μετα απο κανα 10ημερο με περνει τηλεφωνο μια υπευθυνη και μου λεει παλι το παραμυθι για τη δεσμευση μου σε 2ο χρονο στο συμβολαιο και οτι γιαυτο χρωσταω 328€.
Μου λεει επισης οτι ακουσανε την ηχογραφηση και οτι η υπαλληλος μου λεει ακριβως αυτα που ισχυριζομαι παραπανω.
-ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΧΡΩΣΤΑΩ 328€ ??? ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
-Ναι αλλα το ποσο ειναι αυτο ...
Με τα πολλα μου λεει οτι πρεπει να μου στειλουν μια αιτηση για την ηχογραφηση την οποια θα παραλαβω γραπτως και οτι πρεπει να παω σε συνεργαζομενη τραπεζα ...να πληρωσω παραβολο 5€ και να το στειλω συστημμενο με μια φωτοτυπια της ταυτοτητας με γνησιο υπογραφης.
Τα κανω ολα αυτα...
Τα στελνω...
Περιμενω...
Περιμενω........
Περιμενω...........
Πριν 2 μερες και συνολικα 1.5 μηνα απο το αιτημα μου με πηραν τηλεφωνο απο τη WIND να μου πουνε οτι "Στα πλαισια της καλης μας συνεργασιας στο παρελθον και μιας καλυτερης στο μελλον...το ποσο των 328€ γινεται πιστωτικο στον λογαριασμο μου και πλεον δεν υπαρχει καμια αξιωση απο την WIND".
Νικη λοιπον με υπομονη απεναντι στα λαμογια και τα παπαγαλακια τους.
Δεν ξερω αν αφορα κανεναν αλλα αν τυχον εχετε τετοια θεματα τοτε τρεξτε το οσο μπορειτε και μην ψαρωνετε!
Εγω πλεον 2 πραγματα θελω.
1. Μηπως παω απο το δικηγορικο γραφειο να του πω 2 λογακια ...αλλα ακυρο λογω οτι δεν ειναι να μπλεκεις μαζι τους...
2. Αυτο θα το κανω...θα ριξω κανα 2 μπινελικια στον Ιδιοκτητη υποκαταστηματος της WIND στην πολη μου που μου το επαιζε ξερολας και ελεγε οτι εκανα μαλακια και οτι οσοι το παιζουν εξυπνοι την πατανε με την WIND.
Να σημειωσω οτι οσα χρονια ημουν πελατης τους δεν ειχα ουτε ενα παραπονο.
Και τις επιδοτησεις μου και ολα.
Απλα με το τελευταιο χαλαστηκα πολυ!